Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • warmonger441

    aktív tag

    válasz .LnB #7725 üzenetére

    Na amúgy elmentünk más irányba :D Okés biztos igazad van, leszarom hogy mennyire isten a NIP. Most esik le hogy szó volt h szar fragek voltak a videóban? Azt már jó pár kommentel előbb írtam hogy olyan enemy ellen nehéz szépet meg sokat lőni...

    Foci az más téma: szép hazánkban pénz hiány miatt ritkán fejezi be a pályafutását egy "első osztályú csapat/játékos".

    "Nem véletlenül ment Piki németországba játszani." esély egyenlőség :D Na de mindegy igaz.

    "Erről nagyon nagyon hosszasan tudnék írni, az első csapatok között volt a NiP, majd késöbb SK gaming, eolithic a késöbbi Team NoA, Team 3D. Ők akik az esport alapjait letették, nem kizárólag ők. De nagyon nagy részben. Talán az esport Quake 1-től indul. Igazi áttörést Quake 3 jelentette a "Fatal1ty éra"< tehát mert VOLT KÖZÜK (nem ők szrták a spanyol viaszt), már nem lehet kritizálni a documentary videójukat ami nem más mint egy elbszott minőségű fragmovie? Mert az hogy mi szép lövés az ugyanaz, csak a saját szinteden kell meglőnöd. Ha pl magyar kupán valamelyik csapat ilyen "frageket" rakna bele a doc. videójába gondolom hogy jönnél az "ez mi?" kérdéssel. Ha nincs szép lövés akkor ne csináljanak maguknak FRAGMOVIE videót hanem tényleg csináljanak belőle egy rendes DOCUMENTARY videót.

    "Jó rendben, csak én vagyok senki hozzájuk képest. Ti nem! Jók vagytok nyugodt lelkiismerettel kritizálhattok bárkit a CS:GO elitből." <<< itt megint megmutatkozik a szövegértési nehézséged: mondtuk hogy SZAROK vagyunk hozzájuk képest. Kritizálni és kritikát mondani két külön dolog. Az első amit te csinálsz: belekötsz valamibe mert NEKED nem tetszik. Én kritikát fogalmaztam meg mert ha azt a videót te dokumentációnak tekinted miközben kibssza az ember szemét a fragmovie felirat akkor tényleg krvára mindegy hogy mit mondunk, te csak véded a kedvenc csapatod ami nekem 8.

    "És még csak nem is lőnek szépeket. Biztosra veszem, hogy azok a frageket igazából easy botok ellen lőtték." <<< írtam hogy azon a szinten az enemynek kell hibázni + krva nagy szerencse kell ahhoz hogy olyan szinten szépet lőjenek.

    Na mindegy örülj neki szerinted a NIP az isten okés ahogy érzed. De még mindig nem arról szólt az "eszme csere" hogy melyik világot teremtette a NIP, hanem arról hogy FRAGMOVIE cím alatt pár lövés krvára nem illik oda, főleg nem úgy hogy mellé még Documentary videó is akart lenni amibe nem illik bele a fragmovie-s skill mutogatás <<< 0 lose max 1 szomi fej. Documentary-ban elvárható lenne hogy bemutatja hogy ki a retket lő vagy valami, nem pedig csak magát mutogatja :F Esetleg hogy mi, kiket az E-sport teremtői nem áldottak meg tudással is megértsük, elmagyaráznád hogy amire te átterelődött a beszélgetés (NIP eredményei, szintje) hogyan kapcsolódik ahhoz hogy ez krvára nem egy esemény dokumentálása hanem egy félre sikerült önreklám?

    [ Szerkesztve ]

    http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441

Új hozzászólás Aktív témák