Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz warmonger441 #7721 üzenetére

    A fejemet fogom. Na utolsó hsz-em a témában és tényleg normális hangnemben.
    (bekezdésről bekezdésre fogok haladni)

    Hallod, mi ez, hogy nekik van anyagi hátterük? (Te akkor egy Spanyol - Magyar focimeccsen ha csak 5góllalkapunk ki akkor mi vagyunk jobbak mert kevesebb pénz van a focira magyarországon?). A Nip minden tagja évek óta meghatározó szereplője a CS scenenek. Az a legjobb csapat aki a legtöbb meccset/versenyt nyeri. Ők is annyi eséllyel indultak a GO kezdetén mint mindenki más. Ez nem is vita tárgya. Ki emlékezik a 2. helyezettre? Senki. CSak a Win számít. Egyéni skill-ben pedig a világ két legjobb játékosa erősíti a NiP-et. Get_Right és Forest. Azt hiszem a linkek magáért beszélnek. Arra válaszul, hogy nem volt benne annyi pénz ezt olvasd el. Az egy teljesen más kérdés, hogy az Ancients miért oszlott fel. Igaz, magyarországon nem volt benne pénz. Nem véletlenül ment Piki németországba játszani. Első hivatásos (fizetett) magyar cs player-ként.

    Erről nagyon nagyon hosszasan tudnék írni, az első csapatok között volt a NiP, majd késöbb SK gaming, eolithic a késöbbi Team NoA, Team 3D. Ők akik az esport alapjait letették, nem kizárólag ők. De nagyon nagy részben. Talán az esport Quake 1-től indul. Igazi áttörést Quake 3 jelentette a "Fatal1ty éra"

    Jó rendben, csak én vagyok senki hozzájuk képest. Ti nem! Jók vagytok nyugodt lelkiismerettel kritizálhattok bárkit a CS:GO elitből.

    Igaz nem elég drámai ez a movie, senkiről nem derül ki, hogy a szerelme valóban a másodunokatestvére Hose Armandó. És még csak nem is lőnek szépeket. Biztosra veszem, hogy azok a frageket igazából easy botok ellen lőtték.

    Ui: "B2-es hangnemben fröcsögni leereszkedő hangnemben" nagyképű hangnem még oké, de nem bazmegoltam egyszer sem. Nem kell beleerölteti a beszélgetésbe, akkor sem fogok ha 20x írjátok le.

    (#7717) Vismajor01 Igazad van a Fnatic-al kapcsolatban, rosszul emlékeztem.

    (#7724) tDr1v3r És mint tudjuk, a világon semmi sem erősebb az apache helikopternél! ;]

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák