Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MarioAna

    senior tag

    válasz Spet #71764 üzenetére

    Nem néztem vissza a demokat, de általában ilyen 10-12 bukott kör után az ellen csapatban valaki megtáltosodik (20mp-ig tartott poziról akkor peekel pont, amikor elfordulsz, vagy amint előveszel egy gránátot; 10 körön keresztül passzívan ül cache B site-on CT-n, majd amikor T oldalról nem tart arra senki a kör elején, egyből pushol :DDD ) és visszajönnek 2-3 körön belülre.

    Ettől függetlenül most elkezdtem MM-ezni én is aktívabban - napi 1-2, MGE-ben szinte minden meccs szoros (mondjuk a fentiek miatt valószínűleg), de egyértelmű csalóval nem találkoztam az elmúlt 5 meccsen (amiből 1 W volt, a többi ilyen 2-3 körön bukott loss :'( ).

    Az új economy egyébként érdekes, de főleg inkább azért, mert 3000 cashre forcebuyol legalább 1 ember az 5-ből - hiába bemondjuk már az előző kör végén, hogy eco van. Szóval lehet rá számítani, hogy ha ketten digliznek miden cachen CT oldalon, akkor pistike ugyanabból a csapatból P90-el tolja ki B-t, meg A site-on valaki "teleszkópos puskázik" quadról....az MM szépségei :C

Új hozzászólás Aktív témák