- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkristóf
senior tag
Miberék jól elverték a Renegátokat!
-
bepken
veterán
válasz lkristóf #71651 üzenetére
jó kis meccs volt
már csak annyi hiányzik mára, hogy a NiP ne picsázza el az Astralist, és akkor a negyeddöntőből is tuti lesz egy pont
ami egyébként azért zavar, mert én szívem szerint a NiP-nek drukkolnék....csak Astralis ellen az eddigi teljesítményük alapján nem sok esélyük van papíron. aztán ki tudja? lehet, hogy megismétlődik a tegnapi nap
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz DiamondBack #71653 üzenetére
hát a mirage egy vágóhíd volt gyakorlatilag dust2 kicsit jobb meccs volt.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
kicsit többen vannak a nézőtéren, mint csütörtökön
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
-
bepken
veterán
válasz lemusz #71657 üzenetére
az laza
amúgy beszarok ezen a csapaton! komolyan öröm nézni ahogy sorra izzasztják meg az összes nagy csapatot
szerk.: és lezúzzák a NaVi-t az első mapon bakker
[ Szerkesztve ]
-
edgR
őstag
na, legalább egyszerűbb dolga lesz az Astralisnak a döntőben
-
bepken
veterán
EZ4ENCE! és valóban
-
vzsryl
nagyúr
Ennél egyszerűbb? Remélem nem, mert az előző major egyik legrosszabb meccse volt a döntő...
Egyébként s1mple sose volt szimpatikus, de már kezdem sajnálni. Kérdés nélkül a legjobb játékos a világon, mégse sikerül majort nyernie. Ettől függetlenül az ENCE-nek szurkoltam.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
edgR
őstag
válasz vzsryl #71663 üzenetére
Ezt sajnos csak megerősíteni tudom. Az egész esemény színvonalas, de baromi unalmas volt, csütörtöktől vasárnap estig. A döntő előtt pedig a büfékben bejelentették, hogy elfogyott a kaja, lehet venni sültkrumplit, ha jól emlékszem 5 fontért... Ez jól mutatja, hogy mi is maradt meg az egész major-ből emlékként.
A jelenlegi EZ4ENCE a londoni 12 évesek smooooyazása. Kicsit unalmas, és nem is hiszem, hogy egy meme csapat majort nyerhet.
Aztán majd holnap lehet, hogy rám cáfolnak, ettől függetlenül úgy gondolom, hogy akármelyik csapattal döntőznek, klasszisokkal jobbak egyénileg és csapatban is, mint a finnek. Eleve nem értem, hogy lehet valami "EZ" azután, hogy az első két (bukott) meccsük óta játszott 12 mapon összesen 1 alkalommal nem tudott az ellenfelük min. 10 kört hozni (az is az Avangar volt, trainen...). Ennél "NOT2EZ"-bb nem is lehetett volna a teljesítményük eddig. Félreértés ne essék, nekem is szimpatikus a menetelésük, de holnap attól tartok, hogy nagyon-nagyon ki fognak majd kapni, és egy újabb unalmas döntőt fogunk látni. -
lemusz
addikt
válasz LendvaiFeri1 #71667 üzenetére
Ja, a Föld lapos, a holdraszállás meg hollywoodi filmfelvétel. Ülj le egyes.
-
lemusz
addikt
válasz LendvaiFeri1 #71669 üzenetére
"Badiny Jós Ferenc vitatott munkásságú autodidakta magyar történetíró, nyelvész, sumerológus és vallásalapító." Ennyi elég is belőle, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
A MIBR ilyen gyenge, vagy az Astralis ilyen jó?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Zomb€€
őstag
Nem egy "Mémcsapat", hanem épült a csapatra egy mém
Mégpedig onnan, hogy amikor allu-t elbocsájtották NiP-ék, úgy döntött, a sok nemzetközi tier1 megkeresésre ellenére, hogy inkább lokálpatriótaként energiát öl egy hazai csapatba.
Mivel a szamárlétra alján kezdték, így rengetek tier 3-4(?) csapat ellen kellett játszaniuk, és mivel allu már akkor is god volt, így mindig ezzel volt ele a cset, hogy EZ4ENCE.Tény hogy kell némi szerencse az ilyen meneteléshez ([link]) ennek ellenére emelem kalapom a valóban filmbeillő sikersztorira.
Személy szerint VP után megvan a következő kedvenc csapatom.[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
szebe
addikt
"egy újabb unalmas döntőt fogunk látni"
Az egy dolog, hogy a dánok valószínűleg gyalulni fognak, de a NAVI-ENCE meccsen kívül az egész PO végigmegy (megint) "sima" 2-0-val.
Igazából "New Legends Stage" az érdekes, a többi pedig "van"[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
lemusz
addikt
-
lacos001
senior tag
Szivesen fogadnék nagyobb összegben, na de kire?...
Értem én, hogy világ legjobbjai...de most rendesen bekavartak a finn srácok. -
bepken
veterán
válasz lemusz #71676 üzenetére
én hologramos aláíráskapszulát vettem vagy 3 darabot még pár napja. pár centet még kerestem is rajta, hogy piacon mindet eladtam
lehet, hogy még vásárlok, majd meglátom...
[ Szerkesztve ]
-
edgR
őstag
izgalmas
-
törölt tag
Előző major. A navi és a liquid is 15 kört hozott összesen két mapon az astralis ellen. Mindkét csapat erősebb volt akkor, mint most. Nem látom rosszabbnak ezt az eddigi 12 kört az ence-től. Legalább 1 mapon volt nüansznyi esélyük.
Mármint igen, lehetne élvezetesebb döntő. Ahhoz az kellene, hogy ne az Astralis legyen itt. -
bepken
veterán
én úgy gondolom, mindenképpen egy komoly tapasztalat volt ez az ENCE számára. és valószínűleg látjuk még őket major döntőben játszani.
-
szebe
addikt
Totálisan más szint az Astralis, bárki is jöjjön szembe.
Bele kell nyúlni a metába, vagy nem tudom hogy lehetne megállítani őket.Természetesen jár nekik a gratuláció, mert embertelen teljesítményt raknak le.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
edgR
őstag
válasz LendvaiFeri1 #71665 üzenetére
LMAO
-
lemusz
addikt
Végülis csak most érték be az Fnaticot major győzelmek számában. Nem emlékszem, hogy akkoriban lett volna-e ekkora letargia, ahogy az eredményeket nézem valszeg ha volt is azért nem ekkora, mert azok szorosabb döntők voltak, nem ilyen egyhangúak. Ha a nyár végit is lehozzák, akkor viszont egyértelműen a cs:go legeredményesebb csapata lesznek. Remélem Valve észnél lesz és alakítgat a dolgokon, hogy jobb szorosabb döntők legyenek, mert ez röhej, hogy az elődöntők, vagy éppen a challangers stage izgalmasabb, mint a nagydöntő...
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz lemusz #71687 üzenetére
Foci VB-n is a csoportmeccsek a legérdekesebbek.
Szerintem felesleges belenyúlkálni a játékba. A brazilok is ilyen "szoros" döntőket játszottak, aztán azóta fasorban sincsenek. Majd jön megint egy olyan csapat, ami szinte teljesen noname, és jól szétcsapja a mezőnyt. Ez a csapat akár lehet az ENCE is, hisz ők is rövid idő alatt értek olyan szintre, hogy major döntőt játszhassanak.
-
Buli77
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy unalmas volt a negyeddöntő és a döntő, de kaptunk egy igen színpatikus csapatot az ENCE részéről. Személy szerint NAVI-nak és az Asrtalis-nak drukkolok évek óta, de itt egy új feltörekvő csapat akinek a jövőben szurkolok.
Gratulálok mindenkinek aki játszott a Major alatt és érmet szerzett!
"Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! Mert a személyiségem az én vagyok, a viselkedésem meg attól függ te ki vagy!"
-
ooooobi
senior tag
Sajnálom, hogy elfelejtettem az elsö pick kört akkor nekem se arany medálom lenne most.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
GhanBuri Ghan
őstag
Egyébként vicces ez az Aug meta, tekintva, hogy ugyanaz a fegyver, mint korábban, csak 250 dollárral lett olcsóbb, mégis, sokan már ott tartanak, hogy ha visszaemelnék az árát, akkor is túl erős lenne, megöli a játékot, stb, stb.
Talán másfél éve volt, hogy a Valve próbálta terelni a játékosokat az AK/M4-ről a többi rifle-re is, ennek a két fegyvernek drasztikusan megnövelték a szórását, a felháborodás miatt élt is vagy két napot a módosítás. -
vzsryl
nagyúr
válasz GhanBuri Ghan #71696 üzenetére
Szvsz. az AK túl erős volt a két M4 ellenében, és most az AUG picit tud kompenzálni, de még mindig az AK a legjobb. Szerintem teljesen jó most az elosztás. A CT oldal értelemszerűen könnyebb, ami a statisztikákból is látszik, de a T oldalon az AK annyira OP, hogy a CT oldalt tovább kellett picit erősíteni, hogy nagyjából egálban legyenek.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
bepken
veterán
akkor a ládákat senki sem gyűjtötte még be? ahogy nézem, az lett, ami igazából várható is volt....kezdenek beesni az árak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs