- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
válasz m_dawe #44914 üzenetére
Lőttem dmben 70+ fraget 1000+ pontot CSALOK VAZZEG üssetek meg ( természetesen a sima ingame normál ultra hivatalos dmre gondolok nem ffa meg 128 meg minden ami a proknak kell )
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IMIIKE1998
őstag
A net graph 1-nél mit jelent, ha az sv és a var pirosan villog?
-
Lackki
őstag
-
GabN73
addikt
Lol ilyen se volt még:
Játszunk, először eltűnnek a skinek - majd 2 kör múlva kidob mindenkit no steam logon-al. Pont defjúzót' a kollega, mikor történt, és persze hogy a t-k kapták meg a kört. Utána voltak olyan furcsaságok, hogy hiába lövöd az ellent, nem kap hitet. Mintha nem is ott lenne, ahol neked mutatja -
Lackki
őstag
válasz IMIIKE1998 #44955 üzenetére
ne a te részedről laggolsz. SV és VAR érték a server oldalról jön.
Privátot hamarabb észreveszem
-
RangerFox
veterán
Valami gebasz van most a cs-vel, nem akarja betölteni a játékban a skineket, nekem se, haverjaimnak se
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nekem meg a saját csoportom tűnt el, amit steamgifts-en használok, benne közel 500 taggal. Remélem csak átmeneti a balhé a community-vel.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Vanir
veterán
Újra megpörgettem a fragparittyát.
-
őstag
-
törölt tag
Közbe rájöttem, csak annyira nem foglalkoztam vele hogy most 16:9-be játszol-e vagy 4:3.
Nekem kedvenc Frag move videó az ez: Incorporated 2 Igaz hogy ez Source, de nagyon jól van megcsinálva -
he7edik.
addikt
Mindenki az ICL-en van?
Égő szöveg a flém vázon
-
wjbhbdux
veterán
-
BMS
őstag
sziasztok
van 6 db ládám de még nem akarom őket kinyitni,azok addig maradnak ott amíg ki nem nyitom ugye? nem időlimites?
2, mit hívnak a játékban smurf-nek?
illetve miért kaptam csökkentett tp pont szerzést?
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
-
lemusz
addikt
1: akár 15 évig is ott maradnak
2: smurf = ált. nem saját accján (acc=account=steamfiók) hanem 2., 3., stb accon játszó egyén, aki nem veszi komolyan lévén nincs buknivalója vagy éppen sokkal jobb mint az azon accon lévő mm rankja, így kiemelkedik a többiektől stb...
3: mert a jóból is megárt a sok -
oliwwer
aktív tag
Szia!
1. - Igen, nincs időlimit semmire (ha új ládát kaptál, akkor viszont érdemes eladni azonnal, mert gyorsan esik az áruk - pl shadow). Fegyverkopás sincs. Tudom hogy ezt nem kérdezted, de sokszor felteszik ezt a kérdést is.
2. - Olyan játékos, aki rendelkezik egy bizonyos szintű játéktudással, és a valós rankjánál (néha jóval) gyengébb szintűek ellen játszik, és általában bealáz mindenkit, mert ugye sokkal ügyesebb mint bárki abban a rank-ban.
Pl. mi tegnap global ellen játszottunk ( ő LEM-be jött le smurfölni, de szerencsére nem adta neki és megvertük őket).
3. - Mert már megkaptad a heti fix Tp-t, ami jár. Amikor többet játszol, akkor csökkentett TP-t kapsz az adott játékmódban.
-
őstag
Win 8.1, Intel HD 5500 iGPUval játszom, fasznán megy csak az a gondom, ha én játszom akkor minden sötétebb, de ha meghaltam és mást nézek akkor világosabb a pálya. Nem biztos, hogy a iGPU hibája, de eddig nem találtam megoldást, hiábaállítottam a játék fényerejét világosabbra. (dGPU-nál minden világosabb volt)
[ Szerkesztve ]
-
BMS
őstag
köszönöm szépen srácok
még az utolsó kérdésem a "browse community servers" játék lenne...az tulajdonképpen mi?
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
lemusz
addikt
Tegnap beszéltetek itt a vidikről, nekem ez tetszik a legjobban, nem is feltétlen a killek miatta, hanem a vágás, a hangok, a játékosok, 1.6, egyszóval a hangulata miatt.
-
1m1s
tag
Felvettem valakit ezt írta:
Hello! Happy to tell you: You won our giveaway #7 (Bayonet Blue Steel Well Worn)!
To redeem prize go to our steam group (*******) in my profile. There you can see how to get your prize.Mondom neki neki nice scam, de válaszolt, hogy nem scam, csak csatlakozzak a gropba ahol ketten vannak.
Na most akkor ez wtf?Gondolom scam.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
1m1s
tag
válasz DrTechnoid #44991 üzenetére
Áh, tudtam hogy ezt akarják, ezzel még pont nem találkoztam, csak hallani hallottam róla.
Majdnem lett egy késem.
-
Mclovin
senior tag
-
törölt tag
-
IMIIKE1998
őstag
Üdv!
Mostanában egyre gyakrabban van versengőben 120-130-as pingem, máskor meg 30-40... Consoleban írja, hogy van 2-3%lossom ilyenkor, de nem értem miért van, szélessávú netem van, eddig nem volt gond... -
csurenzoo
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #44996 üzenetére
Sokaknak van 10-15%-os loss-ja hivatalos szervereknek, mióta kijött az új hitreg.
[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
válasz IMIIKE1998 #44996 üzenetére
Nekem is ugyan ez, ugrál a ping. Faceit szervereken semmi problem. Szarok a valve szerverek, ennyi.
Plusz: nekem mostanában ha botok ellen gyakorlok akkor random kifagy a játék. Hang beakad és csak feladatkezelőből lehet kilépni. Online meg csincs ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Asztrofotózás
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest