- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Próbálok kísérletezni célkeresztekkel, de hiába csinálok egy autoexec.cfg-t, nem történik semmi változás a játékban.
Próbáltam úgy is, hogy utf-8-at választottam a mentésnél, de semmi.
Mi lehet a baj?
(az összefoglalóban található crosshair generatorral próbáltam)#KeepFightingMichael
-
gtamate2
veterán
Annyira komolyan nem akarom ezt csinálni, így hobbi igazából. Utólag rögzítem ezeket és igazából a nyersanyag szinte rögtön megvan. Az ingame hangot pedig lehet beleteszem majd a következőbe ha sikerül úgy felvenni hogy nem beszélnek közben Köszönöm az építő jellegű kritikát
(#41447) freeroam12: Gondolom erősödött az eur a dollárhoz képest.
(#41453) vzsryl : Az igen, én fél évet késtem, pedig emlékszem anno nagyon vártam de mikor kijött valahogy elfelejtkeztem róla.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
vzsryl
nagyúr
-
IMIIKE1998
őstag
A ládákat érdemes összegyűjteni és skinekre cserélni vagy jobb kinyitni őket?
-
Arkennys
addikt
válasz IMIIKE1998 #41460 üzenetére
kinyitni semmiképp
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
törölt tag
Megjelent egy új ingyenes FPS játék WARMODE. Próbáljátok ki, jó kis FPS játék CS:GO után
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Na ma van idő türelem nyugalom neki esek az MM-nek , hátha S1-be dob !
ESl ládák elkezdtek fogyni. Már a D2 is 1,9-ről 2,3-ra kuszott. A cobble is megint 30 körül van.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
dragunov1
újonc
Sziasztok!
Szeretnék pár skint eladni OPskinen igazi pénzért. Hogy működik?
-
.LnB
titán
-
-
.LnB
titán
válasz vzsryl #41472 üzenetére
Igen bétáztam. Nyomtam egy ideje, ideig én a csét.. ma már csak nézem ha van egy kis időm és kedvem.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MurdR
veterán
válasz vzsryl #41472 üzenetére
& LnB:
Az Teljesen vállalható volt egy új játékértAzon gondolkodám, hogy mi lesz akkor, ha kijön esetleg egy új CS, akkor a Skinek kompatibilisek lesznek a régi és az új között? Mert az hatalmas csapás lenne a piacnak és a júzereknek, ha nem.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
.LnB
titán
Most Dota 2-ben ez pont aktuális. Ott van ugye a Dota2 és jön a Dota Reborn (már van beta) és a skinek kompatibilisek. Engine csere volt, de a grafika nem sokat változott.
Ellenben ha az új CS teljesen más grafikával készül akkor vélhetően használhatatlanok lennének.
De ha megengedtek egy magán véleményt. Én lehangolónak tartom azt, hogy a CS manapság skinekről, matricákról szól. Régen megszoktam, hogy csak az eredeti skinekkel játszottam 1.6 óta. Ezért ez a GO-s skines marhaság nem fogott meg. De más idők vannak.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
gtamate2
veterán
Kihoznak egy új ládát és dől a pénz. A csgo eladása is még mindig a top 3-ban van szinte mindig. Felesleges nekiállni új játékot csinálniuk mert az több kockázattal jár. Helyette választanak 8 skint a workshopból és máris dől a pénz, hova kellene ennél jobb üzlet?
*Sn0w
-
MurdR
veterán
Először engem sem különösebben érdekelt, de sajnos be lettem fertőzve vele, pedig nem 15-20 éves vagyok. Mondjuk nincsenek drága skinjeim. Talán a legdrágább egy Statos AWP Féregisten, kb 7euró. (Az egész raktáram nincs összesen 40€, amit ha úgy nézzük ~1000óra alatt droppolt már annyit a rencer az új ládákkal.)
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
SamS20
senior tag
Van valakinek valami jó féle beállítása a viewmodellekhez vagy mindenki standardon használja ?
-
Micsurin
nagyúr
Erre az a véleményem dettó mint a WoW2-re Amíg dől a lé (márpedig dől ) addig tehenkét csak hizlalják ergo 1skin , láda , operationok etc.
@:SamS20: [link]
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
.LnB
titán
De nem is csak az, hogy használod e. Ritkán nosztalgiából felteszem még a CS-t (bár már nagyon ritkán). Van mikor egy egy MM is belefér. És akkor mit látok MM közben mikor megláttam. Azt, hogy a társam nem azzal van elfoglalva, hogy menjen hatástalanítani a bombát, hanem bámulja a eldobott fegyók skinjeit a földön...
Annyira felidegesített!
Meg itt is állandóan arról dumáltok[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
full polák/ororosz/ukrán csapat , kérem , hogy a világ nyelvet használják erre: äĐäđ@ä|Ä@(a név csak prezentál , nem takar valós személyt ) vote kick: ßal♪nt , nagyon jó
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz gtamate2 #41490 üzenetére
U wot m9?
Glock pisztolykörre még mindig sokkal jobb, mint az usp/p2k.
P250 fej-test a világ végére is halálos, de jó helyezkedéssel 1 golyó fej
CZ-t "elbaszták", ok aláírom. De szükséges volt. Bukott pisztolykör utáni nagykevó+cz gyakorlatilag bukhatatlan kör volt.
WP-t meg igazából csak hozzáigazították (~2.5 év alatt, hurrá) a játékhoz. Amúgy is peeker's advantage van..."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
balaaazs
senior tag
Jó dolog ez a rangrendszer szerinti meccsleosztás, viszont egy valami most nagyon nem tetszik:
Kitalálták, hogy versengő módban nyomni az 5v5 -t, csak egy bizony rang felett lehet (még ez is jó ötlet amúgy). Úgy jártam, hogy mikor ez bevezetésre került, egy ideje épp nem tudtam már felmenni, ezért inaktivitás miatt elvesztettem a már megszerzett fokozatomat. Ezt úgy tudnám visszaszerezni, ha játszok egy versengő meccset, amit viszont nem tudok, mert elvették a rangomat. (értjük az ellentmondást?)
Tehát most nyomulhatok az értelmetlen, hentelős DM -ekben, hogy újra normális játékélményben legyen részem
¯\_(ツ)_/¯
-
wannnabeees
aktív tag
válasz balaaazs #41492 üzenetére
Van az MM rangod: unranked / s1-GE / undisplayed
Van a privát vagy mianeve rangod: lvl 1 - 40lvl 3 privát rang kell ahhoz, hogy MM-ezni tudj. Ennek SEMMI köze az mm ranghoz.
Ha lvl 3 megvan a privát rangod, akkor az undisplayed rangoddal bármikor el tudsz menni egyedül vagy teljes premade csapattal játszani (ketten-négyen nem tudtok elvileg).Az undisplayed rangodból akkor lesz ismét látható MM rang, ha NYERSZ egy versengőt.
Tehát amíg nincs meg a lvl3 privát rang, addig dm (ha 500-600 pontot elérsz dm-enként akkor megéri). Egyéb esetben casual.
-
dragunov1
újonc
Mennyit kell várni, hogy pénzt vegyél ki az OPskinsből?
-
Micsurin
nagyúr
TheVR 40 láda , csak erős lelkületűeknek (adults only ) Pityu 11:50-nél kezd kiakadni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest