- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz LendvaiFeri1 #40701 üzenetére
ja, titan, digni stb holos kék AKért kaptam kb 10 kulcsot, szóval azért nem többszáz eut adak sajna de szépnek szép az ziher
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #40701 üzenetére
Lehet annyi a matric külön, de így már nem sokat ér. (mármint nem 450€ )
(amúgy screammel mi is lett?)[ Szerkesztve ]
-
perecKING
senior tag
Melyik lenne a megfelelo vga streamhez?
Ha jo minosegben szeretne az ember streamelni es kozben kell az fps-is!
Volt gtx980 am...
Most egy HD6970 teljesit varakozason felul! De, ha streamelek akkor az adas low a jetek pedig lagol.Regebben volt gtx770/780/780ti kartyaim. (akkor nem probaltam streamelni) Ez ami most jobban belefer.( A 770szerintem gyenge)
780 vagy 780ti? 3 vagy 6gb?Koszi!
Szerk: 1920x1080 minden low csak az arnyek nem. I5 4570 gondolom eleg.
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz _-ORANGE-_ #40704 üzenetére
Igen, a matricára értettem.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
-
Joe Swanson
senior tag
Ez, ugye nem komoly, hogy ugyan azok a pinek lesznek megint Colognén?
-
Marv1988
tag
-
perecKING
senior tag
Tegnap este sikerult (nehezen) az 5. Ace! (full csirke)
Mondjuk uvoltottem h az 5.et be ne lojek
-
guftabi96
addikt
Kérem valaki magyarázza el nekem, hogy mire jó ez az állandó fegyverváltogatás, amit a játékban csinálnak illetve a késsel futunk össze vissza a pályán módszert sem értem.
Ma kb csak azt látom, hogy a csapattársaim állandóan váltogatják a fegyvert, és természetesen ki is szedik őket, mert a nagy váltogatás közepette összetalálkozik egy ellenféllel.
A késsel rohangálunk dolgot meg szintén nem értem. Még a menet elején ok, illetve, ha tudja a játékos, hogy hol lesz az ellen... De amikor látszik rajta, hogy halvány fogalma sincs arról, hogy hol és mikor fog ellenféllel találkozni, akkor miért késsel kell menni? Természetesen az esetek 90%-ban itt is az a vége a történetnek, hogy az ellenfél simán kiszedi...
Lehet csak az én codon és battlefielden fejlődött agyamnak magas ez, de tényleg nem értem.#KeepFightingMichael
-
salytmasztor
aktív tag
válasz guftabi96 #40725 üzenetére
Késsel futni fontos, mert ugye azzal vagy leggyorsabb és azzal érsz oda leghamarabb az adott helyre, amit védeni vagy támadni kell.
Viszont ezt csak akkor érdemes csinálni, ha már valaki annyira rutinos (+értelmes ), hogy tudja hol nem fogják lelőni a késsel futkározás közben.
Akik állandóan összevissza váltogatják, azok csak simán hiperaktív idegbetegek vagy menőzni akarnak ezzel...vagy csak simán retardok.
14-16 év alattiak fokozottan szokták amúgy ezt előadni, ennél idősebbeknél egyre ritkábban jön már elő ez a "betegség".[ Szerkesztve ]
-
Franklin
addikt
válasz guftabi96 #40725 üzenetére
Nagyon jó a kérdés. Én pl. pisztollyal szoktam futni, ha nem életbevágó, hogy minél előbb odaérjek valahova. Így legalább van esélyem egy felbukkanó ellenféllel szemben.
A fegyverváltogatás pedig vagy menőzés vagy lehet, hogy egyeseknek feszültség-levezetés. Olyasmi, mint pl. a pókereseknél a folyamatos zsetonbabrálás.
De megvárjuk, hátha leírja valaki, hogy ő miért szereti váltogatni a fegyókat.
-
bager13
aktív tag
-
guftabi96
addikt
válasz salytmasztor #40726 üzenetére
Tehát akkor teljesen jól gondoltam, hogy semmi értelme az egésznek.
#KeepFightingMichael
-
Xero
nagyúr
válasz guftabi96 #40729 üzenetére
WP-vel pl alap a fegyverváltás. Gyorsabb kiváltani prev-weaponnel mint kizoomolgatni. Régebbi videom példának.
-
Mate
nagyúr
Most nézem, hogy játékosokra is lehet fogadni.
Van tippetek az első napra?
-
guftabi96
addikt
Persze, pl ez jó kivétel, meg a késre is írtam, hogy abban az esetben, ha tudja, hogy hol lesz az ellenfél, akkor megértem. Konkrét példa: Mirage-on fut a gyerek b-re, nála van a bomba, váltogatja a fegyvert, mint az állat és ki is szedik... Bomba esik, bevédik és el is buktuk a kört.
Ellenben ha mondjuk az ak-val futott volna, akkor simán kiszedhette volna azt, aki őt szedte ki, és még esélyünk is lett volna.
Másik ilyen: Dust2, ct kezdőn fut át a gyerek, késsel a kézben (a biztonság kedvéért bele is késel a falba párszor) majd jön pisztollyal egy ct, és kiszedi. És megint ugyan az a történet... Ha a felvett m4a4-gyel futott volna, akkor a ct-nek kb esélye nem lett volna.
És azért bosszantó, hogy én, mint kezdő, aki most játszik először cs-vel próbálok csinálni valami hasznosat a csapatnak több kevesebb(inkább kevesebb) sikerrel, erre az ilyen retardáltak miatt meg olyan köröket bukunk el, amit meg lehetett volna nyerni.#KeepFightingMichael
-
MarioAna
senior tag
Jól emlékszek, hogy csak az "egyenes kieséses szakaszban" lesznek ESL twitchről dropok, vagy csoportmeccsek alatt is van rá esély?
-
Micsurin
nagyúr
Néha csak kis fun miatt cs-zem , de rendszeresen csinálja : fel van téve , le van töltve , most is belépek , hogy barátommal játszunk 1-2 casualt , és már akarná is letölteni nem azzal a 10 perccel van baj , csak roppant idegesítő Nincs ötlet miért csinálja ? (csak ez steames a játék csinálja )
Még egy kérdés , jól értem , hogy tíz "gyengébb" skint " beolvaszthatók " egy értékesebbre ?The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
MurdR
veterán
Messzire elég jól WP-zek már (szintemhez képest, tehát kala-duplakala), viszont közeli célpontra nagyon bot vagyok. Neked a zoomnál mennyire van állítva a szenzitiviti?
Amúgy a régi mozgás WP-vel u.olyan gyors volt mint most Scout-tal?
Micsuri: Hogy és mit tölt le? Az egész játékot minden alkalommal amikor elindítod? Nem csak a frissítéseket szedi le? Az elég gyakran van.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Micsurin
nagyúr
A teljes játékot , ha este gép kikapcs , reggel 90% , hogy tízből hat-hétszer a teljeset leszedi , maradékban ellenőrzi a helyi fájlokat , hdd sentinelt néztem már , hogy esetleg nem a hdd a hunyó de nem az
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
MurdR
veterán
Megpróbálom akkor levenni én is egy picit a zoomot, hátha segít valamit.
Micsurin: hmmm, nem is emlékszem hogy írt-e valaki hasonlót a topicba. Passzolom.
Ha bekapcsolod a gépet, és még mielőtt elindítod a steam klienst, megvan a Steam mappában a CSGO?
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
-
szebe
addikt
válasz Franklin #40727 üzenetére
"A fegyverváltogatás pedig vagy menőzés vagy lehet, hogy egyeseknek feszültség-levezetés. Olyasmi, mint pl. a pókereseknél a folyamatos zsetonbabrálás."
Nálam 1.6-ban a spray fújkálás volt ilyen időkitöltés. Bármerre mentem, első dolgom volt fújni valamerre egyet
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
MarioAna
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest