-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lemusz
addikt
Szerintetek az úgy droppügyileg hatékony és működőképes, hogy főaccal gotv + chrome; 2nd accal firefox; 3rd accal internet explorer?
-
Aakos
csendes tag
-
lemusz
addikt
Ha ugyan az a meccs gotv-n és böngészőben is megy nem gond szerintem, viszont egy meccsre több böngészős ablakot/streamet megnyitni felesleges.
Aakos: Aha. Arra gondolsz hogy egy kalapban lenne minden néző és nincsenek meccsekre leosztott kalapok? Szerintem minden meccs külön esély.
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
12 meccsből 10 win, ma volt egy zakóm, egyszerűen ez a net f*s, elég magas a pingem
Nova 3-ba kerültem... -
lemusz
addikt
válasz lemusz #40755 üzenetére
Tehát firefoxban és explorerben is meg lesz nyitva mindkét egy időben futó meccs egy-egy ablakban. Számomra inkább az a kérdés, hogy a hardveres gyorsítást érdemes-e kikapcsolni és ezen böngészőkben amikben nem nézem a meccset csak futnak a háttérben vajon milyen videominőséget érdemes beállítani. Vajon mobilos, low-os beállításon is úgy pörögnek-e a bitek, mint mondjuk source-on?
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz lemusz #40753 üzenetére
Értelmetlen. Tavaly minden meccset annyi különböző ablakban "néztem", amennyiben csak tudtam, hiszen rengeteg különböző nyelven volt twitch csatorna. Mondanom sem kell, hogy nem volt nyolcszoros drop rate. Ha szerencséd van, kapsz ládát, ha nincsen, akkor meg nem. Pár százalék esélye mindenkinek van...
-
shaddy1027
tag
Tavaly is ezt használtam, ha több meccs is ment egyszerre:
Multitwich"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
lemusz
addikt
válasz Coccolino_O #40758 üzenetére
Szerintem nem jól értelmeztél. Nem egy accal nézem különböző böngészőkben, hanem külön accokkal amik külön kapcsolva vannak twitchez. Amit írsz hogy egy meccset néztél, egy accal 8000 különböző streamen az valóban értelmetlen, de én ilyet nem is írtam...
-
MarioAna
senior tag
válasz Coccolino_O #40758 üzenetére
Csak az official ESL_CSGO twitchről tudsz dropokat kapni, a más nyelven futók csak alternatív streamek.
szer:
köszönöm az infót, akkor nem terjesztem a hülyeséget[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Ez a láda és twitch , hogy is van ?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Aakos
csendes tag
válasz shaddy1027 #40765 üzenetére
Linkelt accountot néznek csak, szerintem. ip-t nem is lenne értelme, hiszen lehet több account egy címről, például testvérek esetén, esetleg apa-fia, nem beszélve a női playerekről, tehát férj-feleség, stb... Szóbajöhetnek kisebb kollégiumok közös ip címről/címekről, stb...
lemusz: szerintem az acc-ok online/offline állapota se szabad, hogy számítson, pont az a lényege a linked accountnak, hogy bármikor bárhol nézheted, csak twitch alkalmazás / böngésző legyen.
Apropó, persze ezek csak az én józan paraszti logikám kreálmányai, lehet nem így van, de akkor az szomorú lenne...
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Pontosan. Vagy esetleg az befolyásol-e valamit, hogy a másik két acc offline.
-
shaddy1027
tag
válasz lemusz #40768 üzenetére
Ha jól emlékszem, mikor nekem adta a Souvenir ládát akkor, telefonról néztem twich alkalmazással. Steamre nem voltam belépve. Másnap reggel pedig ott volt az inventoryban. Még a trade küldéseknél se jegyzi fel, hogy kaptál ilyen ládát, egyszerűen csak megkapod.
#40767) Aakos Szerintem is csak az számít ilyenkor, minél többen nézzék online a meccseket. Aztán ez is egy jó reklám mind a Twich-nek és az esport-nak.
[ Szerkesztve ]
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
vzsryl
nagyúr
Szerintem nem néznek ip-t. Ennyire nem kifinomult ez a rendszer...
Én is main accal nézem FF-ből, smurffel meg chrome-ból.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
lemusz
addikt
válasz shaddy1027 #40770 üzenetére
Azt tudom hogyan kapjuk meg, semmi üzi meg semmi. Én is kaptam már, első majorokon nem is keveset 4-et 5-öt, pedig akkoriban csak 1 accom volt. Utóbbi 2 major közül viszont volt, hogy valamelyiken nem is kaptam egyet se. Ez valahol kibaszás szerintem, hogy valaki 3 napig nézi folyamatosan a meccseket nem kap semmit, más meg felnéz 10 percre mobilról és meg is kapta... Egyébként köszi ezt a mobilos sztorit, gondolom ott a videominőség mobil-ra volt állítva, tehát ez akkor nem jelenthet hátrányt.
-
Hangm4n
tag
- Egy IP-ről is lehet nézni többet.
- Több böngésző helyett még megoldás lehet az inkognitó mód egy böngészővel.
- Nem kell, hogy közben fusson a Steam, persze a Twitch acchoz hozzá kell rendelni a Steam accot.[ Szerkesztve ]
-
-
mntn
tag
Vagyis különböző nyelvű adásokat nem érdemes nézni ezek szerint egy accountal a twitchen.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz shaddy1027 #40774 üzenetére
Dehogy kell belépni, droppol anélkül is, ha épp szerencséd van. A lényeg, hogy legyen összekapcsolva, és valahol legyen elindítva a stream.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
shaddy1027
tag
válasz lemusz #40772 üzenetére
Nehogy azt hidd, a mobilról csak 10 percet néztem. Ha nem voltam gép közelbe azon ment a közvetítés. Viszont a Quality-t biztosra tudom mondani, medium-ra van állítva a telefonon. 5" kijelzőn a mobil quality ugyanolyan pixeles mint a monitoron.
(#40777) vzsryl
[ Szerkesztve ]
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
Micsurin
nagyúr
még egy buta kérdés (csak mert kezd érdekelni a játék ) ha a NiP-et megteszem mekkora az esélyem , hogy nyema a tétnek ?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
lemusz
addikt
Vajon befognak esni az árak a ládadroppok / holnapi pickem-ezés hatására?
Micsurin: Elég nagy, mert első meccsek, nagy a stressz, BO1-en bármi megtörténhet. A 90-10-es meccsek közül valamelyiken úgyis botlani fog valamelyik "nagy".
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Lenne egy kérdésem, amire nem igazán találtam választ sehol. Veto rendszer hogy lesz most a majoron? Csoportkörben 3 bentmaradó map-ig ban, és a maradékból random sorsolnak egyet. Egyenes kieséses szakaszban pedig "ban, ban, pick, pick, ban, ban"?
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Hangm4n
tag
válasz _-ORANGE-_ #40782 üzenetére
Ugyan azon az asztalon is mehet, a két böngésző is csak azért kell, hogy be tudj jelentkezni egyszerre 2 Twitchre.
-
mntn
tag
Alap kerdes, de GOTV-n hol lehet majd nezni? 1. nap meccsei menüpont alatt?
-
ooooobi
senior tag
Twitchen hol válaszotm ki melyik meccset akarom nézni? Csak 1 hivatalos esl csatorna van nem? (twitch.tv/esl_csgo)
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
shaddy1027
tag
válasz ooooobi #40785 üzenetére
Másik után kell írni egy b betűt:
twitch.tv/esl_csgobAki esetleg egybe nézné:
Multitwich[ Szerkesztve ]
-
Evome
senior tag
Valaki gyorsan megtudná mondani hogy csekkolom le hogy a Steam hozzá van e addolva a twitch-emhez ?
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
SQX_Barto
addikt
válasz shaddy1027 #40788 üzenetére
Koszi a multitwitch linket!
Nemsokara megyek melozni, szoval nem sokat fogok latni belole, de igy lesz eselyem a droppokraIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Micsurin
nagyúr
Semmire nem tudok fogadni ez normális ? Mindig , mindenütt full , full a bot , a sor stb
-
Zimmi91
addikt
válasz shaddy1027 #40788 üzenetére
Köszi a Multitwichet, első körbe esett egy Dust2
[ Szerkesztve ]
" Just remember Manchester is RED! "
-
őstag
Nah itt az első dropeső.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
ooooobi
senior tag
Azt honnan látja az ember, hogy kapott dropot? Most nem nézek semmit, csak kíväncsisägból kérdem.
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Micsurin
nagyúr
válasz DrTechnoid #40797 üzenetére
Mekkora a drop esély ???
Fogadás , hogy mint megy nem találtam semmit róla , csak az angol maszlagot de csak az alapot írta le , tettem fel 0,04 skint3-at , próba cseresznye alapon , ezek elv ugye vissza járnak max nincs reward ? vagy , hogy működik ?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest