-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
Na akkor mikor játszunk és hol? Mert most heihachi szervere üres.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
Genius007
őstag
PH! User Team :
- qdak
- heihachi
- Vasinger
- peterkeT
- ZsombePH! Team :
- sNORh
- MoonDoom
- Drilla Killa ?
- IllusiON ?
- Elite ?Hmmm, nem tudom mi lesz ebből ...
heihachi: Mindjárt adok Ventri IP-t!
Mikrofonotok van?
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Genius007
őstag
Na akkor ... úgy ahogy megvagyunk .. bár mi nem, de megoldom
Akkor ..
Ventrit izzítsátok be:
Hostname or IP : 79.120.192.14
Port : 3785Szoba : PH! Team War
Mi leszünk a Mix1-be (PH! Team-esek), Ti pedig a Mix2-be!
Gyertek lassan fel ... Majd ott ki lesz írva a Server IP meg Pass.
-
Genius007
őstag
Jöttök?
-
illusiON
őstag
hellóó gyertek emberek halihó KÉNE még pár ember
( : no woman no cry : )
-
Fáraó
őstag
Köszi, hogy szóltatok! Jó kis game volt!
VIGYORRRGAZMUS.....
-
heihachi
addikt
Köszi a játékot, jó volt, csak kicsit kevesen voltunk Sokat kellene még tanulni, az kiderült (mármint nekem)
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Genius007
őstag
-
birozoli7800
senior tag
Szavasztok!!!
Az lenne a kérdésem hogy hogy tudnám beálítani a knifep3n-t a szerveremen. ?ár letöltöttem betettem az ftp-be csak gondolom már csak be kell állítani. Tudtok nekem segíteni? -
Genius007
őstag
válasz parandroid #6072 üzenetére
Hát hmmm,
Az a nagy helyzet, hogyha itt van Msn-en haverom, akivel az oldalunkat csináljuk, akkor én nem nagyon tudok menni .. és általába 8-9fele jön fel, és éjfélig van!
Szóval ma nem tudom, hogy leszek-e!
De azért figyelem az eseményeket!Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
birozoli7800
senior tag
Én mennék szívesen csak most nincs steamem. :S Vki válasz 2-el lejjebb?
-
Genius007
őstag
válasz birozoli7800 #6071 üzenetére
" knifep3n-t " ?
Ez meg mi a szösz akar lenni ?
Mert én ilyenről még nem hallottam ...Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Genius007
őstag
válasz birozoli7800 #6076 üzenetére
Jaaa
Húúú először azt hittem arra gondolsz, hogy Waron lehessen kés kört indítani!
Csak felmásoltad simán a file-t FTP-re ?
Mert valószinű bekellene írni autoexec.cfg -be is, hogyexec knifep3n.cfg
-
heihachi
addikt
Na srácok, akkor lesz ma game?
-
Fáraó
őstag
Mégsem utaztam el, hétvégén itt vagyok. Ahogy olvasgatom ma este nem sok esély van egy warra. Ha lesz game szóljatok, pls: SMS, privi, füstjelek jöhetnek.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
heihachi
addikt
Köcsög BB2-n megint megy a TK bajnokság, és képtelenek a jelenlévők összfogni és kibannolni a köcsögöt
-
Zolás
addikt
válasz Genius007 #6083 üzenetére
Szia.
Megadtam a szerverünk mesterének azIP-det de nem biztos hogy tudsz majd hozzánk jönni mert nem biztos hogy megenged kivételt az új plugin amit berakott. Ha waroznátok akkor meg szóljatok mindig készen állok valami mókáraCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
sNORh
addikt
válasz Genius007 #6086 üzenetére
kösz..
ma viszont tényleg lehetne egy kis game
Az időt meg tehetnénk peterkeT kompatibilissá..Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
heihachi
addikt
na lesz game vagy nem lesz game
ha minden igaz, akkor két fórumtárs Kurt és Junkie is jönne, Junkie biztosabb és jobb játékos is[ Szerkesztve ]
-
Genius007
őstag
Mindenki aki ma este játszani akar!
Ventrit izzítsátok be:
Hostname or IP : 79.120.192.14
Port : 3785Szoba : PH! Team War
Pass: war
Többit majd megbeszéljük, csak gyertek! (De ne úgy mint tegnap)
-
heihachi
addikt
megint nincs túltengés...
-
Zolás
addikt
válasz Genius007 #6093 üzenetére
Ventrir mivel alszik a kis család kihagynám viszont gamelni mennék ha van hova. Szóval ha kellek akkor szóljatok ventri nélkül is van csé
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Fáraó
őstag
Látom, ma nem lesz semi.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Zolás
addikt
válasz illusiON #6098 üzenetére
Örülök hogy tetszik a szerver. Viszont el kell hogy keserítselek mert hétfőtől elvileg visszaállunk a sztender gg,fy,aim módra és egy normál map se lesz
habár egyre több ember mondogatja hogy de jó is ez így szóval még nme tudom mi lesz
Most elvileg retró hétvégét tartunk ezért mennek a kizárólag Valve mappok. Mondjuk még egy pár komolyabb mapot bele tudnék képzelni(igy azt hiszem csak 12-14 map van ami elég kevés.) Mondjuk amik most mennek azok nehéz war mapok és még lehetne fokozni nehezebb Cevo war mapokkal Mondjuk most 3 órát nyomtam és Dust2 egyszer se volt mintha nem szeretnék a népek
Egyébként jelenleg az admin parancsok és a mapok vannak feltöltve máskor ennél 1000x jobb a szerver csak most mindent leirtott a rendszergarázda hogy minél inkább retró legyen a fíling
Szóval minden függő jöjjön csézni hozzánk Hogy teli retró legyen a szeróCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest