- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feddjoe
csendes tag
Nah ahogy ígértem, írok egy keveset az új tápomról.
Ma délután vettem az iponban, végül úgy döntöttem saját magamnak rakom össze a gépet. A táp (melynek komoly doboza és körítése van) formailag rögtön elnyerte a tetszésemet. Az egyetlen dolog ami miatt picit mérges vagyok, hogy hiába moduláris, a 2 felhasznált pci-e csati és 1 molex ág után ismét dzsungel van a gépemben. Ezzel megbékéltem. Viszont amikor először bekapcsoltam a gépet, ilyesztően felpörgött az összes venti, meg is ijedtem, hogy ez ilyen hangos lesz. Kb 2 másodperc múlva az egész elcsenddesedett. Szinte fülsüketítő a csend most a szobámban
A táp hátuljából egyébként szép mennyiségű hő áramlik ki. Stabilan visz egy 4 magos gépet, 4 giga rammal, és 4870es vga kártyával.
Összességében a táp elnyerte tetszésemet! Ajánlani tudom!! -
Molnárka007
tag
Én egy Corsair 750w-os táppal szemezgetek..-.-"
Nekem külalakra,márkára és élettartamra is jónaktűnik..igaz még nemvolt ilyenem,de csak jótlehet róluk hallani manapság...
Ugye nemcsinálok nagy hülyeséget ha ilyet vásárolok...?
Kedves hozzá értők és tapasztaók véleményét,biztatását várom...
Szeretem átfontolni a dolgokat,nehogy úgyjárjak mint az alaplapommal...
(Kettő pci-e x 16 2.0-ás csatija volt és akk még balfaszvoltam deszkatéren és azthittem h az m1 h ati vagy nvidia...Én nvidia karit tettem volna bele, hisz az közelebb ál a szívemhez,de egy kis felvilágosítás után kiderült h crosfiles, azaz csak atit támogat duálban..-.-+" )(Manapság igaz h kezdek megbékélni az Atival,de szerintem a ramok,tápok,játékok,intel procik jobban kedvelik az nvidiát...)Keresek megvételre Asus Strike 2 Extreme 790i Utra alapot és ThermalTake BigWater 780, 4x2gb 2Ghz cl8 OCZ3FXE20004GK-FLEX EX, 2db Asus GTX 260/275 55NM 216/240SP és 850-1000W-os minőségi tápot azonnali megvételre!!
-
dani0904
tag
lehet hülye kérdés, de ugye a vx450-en van 4 tűs csatlakozó alaplaphoz? mert mintha azt olvastam volna hogy 8 tűs van az alaplaphoz, ez igaz? mert 4es kéne az én alaplapomra
-
dsadsa
csendes tag
sziasztok, nekem az lenne a kérdésem hogy a vx450 elég lenne egy e8500, hd4850, 2 vinyo és dvd iróhoz? nézegettem konfigokat hogy milyenekhez van de még nem vagyok biztos hogy elég lenne-e. és ha elég ennél valamivel erősebb konfigot is elbirna(persze ugy hogy nem kezdene el hangos lenni)?
-
ImI87
őstag
Végre jönnek a tápk, amikre régóta vágytam!
Egy ilyen 850HX-re tuti be fogok nevezni. A mostani 620HX is elég, de ki tudja mit hoz a jövő, és.........Most mi a helyzet ezzel a 12V-os ággal? Régebben azt mondták, hogy jobb az olyan, amin szét van osztva, most meg sokszor hallani, hogy az a jó, amin 1 bika ág van. V.ki homályosítson már fel ezügyben!
-
ImI87
őstag
válasz zsolt1129 #414 üzenetére
Hát igen ez lenne még kérdés. Az egyik magyar hírben az volt, hogy valszeg a 850-es is CWT beles lesz. Nem hiszem, hogy rossz lenne, mert az is Corsair, és nem véletlenül van a 7év gari. Csak mindenki a Seasonic-ra esküszik.
A második GTX295 csak nagyon távoli terv, esetleg ha a nyáron lesz jó melóm........ A valódi okom a cserére, hogy az 1db GTX295 miatt kicsit jobban melegszik a táp, és ez a nyári melegben még dúrvább lesz. Értelem szerűen egy nagyobb táp kevésbé lenne kihasználva, ezért hűvösebb lenne. És szükség lesz a a 4db PEG csatira is. Meg ezeknek a ventije is már 14cm-es, ami szintén jó. Az eddigi tapasztalatok alapján (én magam + 2 haver) maradnék a Corsair-nál. Relatíve olcsó, és nagyon jó.
-
yako
tag
Tiszteletem a Forumozóknak!
Csak egy röpke kérdést szeretnék feltenni, és bizonyosságot lelni.
Corsair tápokkal szemezgetek, konkrétan egy 450HX-el.
Amit ki kellene szolgálnia majd, az egy Q9400-es, kicsit húzva, egy 4890-es, egyenlőre 2*1 Gb Ram, illetve 1-1 merevlemez és optikai egység. RAMokból és vinyóból elképzelhető, hogy lesz még...
Hosszútávon is jó lehet a 450HX?Előre is köszönöm a válaszokat!
By Demons Be Driven
-
laragirl83
őstag
Tegnap én is váltottam, egy VX550-re!
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
laragirl83
őstag
válasz laragirl83 #423 üzenetére
[ Szerkesztve ]
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
14adam
addikt
-
blazsey2
senior tag
-
zsolt1129
addikt
válasz laragirl83 #424 üzenetére
Jól választottál .
-
syC
addikt
-
subaruwrc
félisten
válasz laragirl83 #424 üzenetére
hi
üdv a klubban. -
dy_nmq
aktív tag
Hi! Egy HX450-el csatlakoztam a klubba . Nagyon jó, semmi hangja, kiszolgálja amit kell, egyáltalán nem melegszik, fantasztikus cucc.kép
https://www.artstation.com/artist/dy217
-
ImI87
őstag
Ha valaki találkozik itthon az új HX-ekkel, akkor légyszi jelezze a topikban!
-
C^^
őstag
Ma kicseréltem a Chieftec GPS400-at egy Corsair VX450-re.
Hát ez valami megváltás a hangot tekintve. A csomagolás, és maga a táp is minőségi.Viszont mostmár, hogy hallom, egyre jobban idegesít ez a rohadt bagoly az ablak környékén.
-
ImI87
őstag
Vazze, ez azért már dúrva!
V legelvetemültebb kockák sem mondanak ilyet.......De mondok jobbat: én egy panelben lakom, előttünk van egy park, és pontosan szemben a túloldalon egy nagy óvoda. Nyáriszünetben is reggel 8tól sikítoznak és üvöltenek a lurkók, és kicsit ideges szoktam lenni, amikor erre ébredek.
-
leonaprofi
tag
Itt van egy teszt az új Corsair HX850W-os tápról,persze csak ha valakit érdekel.
-
ImI87
őstag
válasz leonaprofi #438 üzenetére
Húúúú, köszi!
Elolvastam végig az egészet. Qrva jókat írnak róla, szinte egyonistenítették.
CWT belsős, és teljesen új fejlesztés, többféle hasznos javítással, minden részlete fullos, és hibátlan.És ami mégjobb, amcsi árnak 190 dollárt írnak, ami a legrosszabb esetben is 50K alatt marad nálunk. (Mivel a HX1000 55-57K most, ennek muszáj olcsóbbnak lennie.)
Nem akarok elhamarkodni semmit, még nézek róla más infókat is, de én veszek egyet, amint kapható lesz nálunk!
mod: És már hivatalosan is felkerültek a Corsair honlapjára!
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
üdv urak
hx vagy vx 450 es között vacilálok ( 14000 vs 14900+fa ) viszonylag hosszú távra...
elég ez a cucc pl egy gtx 275 nek, 4 * 500 gb hd és egy húzott 8400-nak?
esetleg későbbiekben egy i7? nem cserél az ember évente tápot.
a vx550 et nem ajánljátok, de nem kapot az már új belsőt?
-
-
robotjatek
tag
Sziasztok!
Mától én is a Corsair tulajok táborába tartozom egy VX450-nel. Végre kidobhattam a régi, "inkább meg sem mondom a nevét" tápomat és berakhattam a helyére ezt. Valahogy megnyugtatóbb hogy ezzel megy a gép, mint azzal a... Mondjuk ez legalább 2X nehezebb is annál. Arról nem is beszélve hogy ha igaz amit a dobozra írtak, akkor a VX450 hatásfoka sem utolsó! Úgy gondolom jól döntöttem amikor ezt a tápot vettem meg. És az új alkatrész illatot is imádom
-
zsolt1129
addikt
válasz robotjatek #442 üzenetére
Persze hogy jól döntöttél. Nem kérdéses .
-
robotjatek
tag
Üdv újra!
Nagyon elégedett vagyok az új tápommal, de van egy dolog ami nem hagy nyugodni. Mégpedig az, hogy terheletlen állapotban is cicereg a táp! Ez normális? Egy tápom már égett le, nem szeretnék megint így járni. Vagy túlragozom az egészet?
Köszi előre minden segítséget! -
syC
addikt
válasz robotjatek #444 üzenetére
Szerintem ez betudható annak hogy még bejéáratos Küldd meg kraftal, ami a csövön kifér
•
-
chege
aktív tag
válasz robotjatek #444 üzenetére
semmi baja sincs, csak egy tekercs cicereg. Lehet az a lakkozás hibája
-
robotjatek
tag
Köszi a válaszokat! Sejtettem hogy ez lesz, de gondoltam megkérdezem a nagyokat is.
-
Pitterix
őstag
Nekem meg már harmadszor sz*rt be a Hx650-em....
Most egy havi javítás után......"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
válasz zsolt1129 #449 üzenetére
Igen az, csak véletlenül elírtam!
Megnyugtató, de hogy egy év alatt 3* és most két hónap alatt 2*......
Pedig mint látható alig van valami cucc a gépemben.
Ráadásul ezt a tápot tuningosoknak is ajánlották, erre nálam besz*rik....Amúgy a Hx jobb, vagy a Tx???
[ Szerkesztve ]
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Netflix
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek