- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edi77
őstag
Es Explorert használom file kezelőnek általában. Namost, telón a progiban tudok dropboxot hozzárendelni, de ezen a tabon nem, csak skydrive-ot, Box-ot GDrive-ot enged. Dropboxot miért nem?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
intelMMX
senior tag
válasz zsgyurix #1450 üzenetére
Szerintem alaplap csere lesz. Egy chip miatt most nem fognak milliós gépeket használni. A 4.1 ezen a tabon felér egy Windows Vistával Szerintem a 4.2 lesz olyan mint gépen a Windows 7. Sokan megfogják szeretni. Mondjuk a nagy ikonok tetszenek.
Az is lehet hogy az aksival van egy kis gond. Tudod az a része amelyik visszajelzi.
Szerintem a héten még nem lesz meg. Bár az lenne a durva ha csütörtökön kapnám a mailt e-digitől.
(Pénteken van a nővérem ballagása) Mondjuk időt szakítanák rá -
zsgyurix
csendes tag
válasz intelMMX #1455 üzenetére
Reméljük minél hamarabb megcsinálják neked és utána nem lesz többet bajod vele Lehet hogy a visszajelzővel van valami az akkunál de nem zavar ezért nem küldöm szervízbe. Kíváncsi leszek a 4.2-re én is hogy hogy teljesít majd
Edi melyik verzióval próbáltad a dropboxot ? 1.6.2.2 ? Ja és köszi finom volt a bográcsos.
[ Szerkesztve ]
Ki korán kel, az fáradt lesz :D
-
zsgyurix
csendes tag
Feltettem az 1.6.2.2 verziót az ES Explorerből szépen átraktam a fenti Lan-t ---> Netre majd New--> Dropbox kis Loading után bejött a Dropbox bejelentkező felülete sikerült a belépés is és láttam rendesen. Létrehoztam próbaként egy újat és az is tökéletesen működik. Olvastam hogy van olyan verziószámú ES ami nem igazán akarja a jót Concordeon. Remélem ezzel a verzióval neked is sikerül
Beüzemeltem egy Skydrive-ot is az is hasít ahogy kell
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz zsgyurix #1457 üzenetére
Szia!
( Akkor csak az én tabom ilyen finnyás? )
A legújabb verziót tettem fel ES-ből, azt sem akarta, korábbit sem, Írtam a szakmai topic-ba is, ott egy segítőkész fórumtárs mondta, hogy vannak ilyen rigolyái az ES-nek, s javasolta a Solid-ot, így most tabon az megy, S2őn meg az ES."Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
keszo
őstag
Sziasztok segítsetek, információra van szükségem.
Ajándékba vettem ma egy ilyen tabot az edigiből. Bekapcs. , beállítás után a képernyő két oldalán a háttérkép sötétebb, és az egyik oldalán kékebb színű a másik oldalán zöldesebb. Ez természetes jelenség?
Valamint nincs rajta google play. Ezt hogy tudom orvosolni?Attila
-
zsgyurix
csendes tag
Próbáltál másféle hátteret ? Vagy máshol is látszódik ez az elszíneződés probléma ? (pl bemész a beállításokba és a két oldalon a fekete részek világosabbak vagy valami) Google Play-nek hivatalosan rajta kell lenni lehet h Play Áruház néven.
-
keszo
őstag
válasz zsgyurix #1465 üzenetére
Ha megnyitom az alkalmazásokat: 30-30 fok jobbra-balra mozdításnál már szürke a kijelző, valamint a kék kijelölés magenta színűvé válik.
Alk.:
adobe
aldiko
Beállítások
Böngésző
File Manager
Flash Player Galéria
Galéria
Gmail
Google
Google Csevegő
Hangalapú keresés
Hangrögzítő
Helyek
Hi-Q MP3
Kamera
Koordináták
Letöltések
Naptár
Navigáció
Óra
Számológép
Térkép
ZeneEnnyi van benne!
[ Szerkesztve ]
Attila
-
zsgyurix
csendes tag
-
keszo
őstag
válasz zsgyurix #1469 üzenetére
Kicseréltettem.
A Play valami szoftver hiba miatt lemaradt róla.
Viszont a kijelző úgy tűnik ennyit tud, mert a csere darab is fura.
Pedig azt előttem bontották ki a csomagból.
Egyébként nem értem másnak nem fordul át a kék szín magenta rózsaszínbe?[ Szerkesztve ]
Attila
-
intelMMX
senior tag
zsgyurix: Reméljük, mert ahogy láthattad sokat dühöngtem azért mert egy picike memória szivat össze vissza.
keszo: Vidd be szerintem. Az nem normális dolog ha ilyet csinál. Gondolom azért vannak ilyenek mert attól hogy a forgalmazó magyar még mindig kínai a cucc. Ott meg belefér gondolom a tűrésbe az ilyen.
Nekem pl olyan van hogy van egy pixel ami nem rossz, csak teljesen más a betekintési szöge. Szal szemből az egy fekete pont. Fellülről meg jó...vagy allúlról. Majd megnézem -
zsgyurix
csendes tag
Én sem tapasztaltam ilyen mértékű furcsaságokat a kijelzővel kapcsoltban. Az tény hogy az összes ilyen "kínai" kijelző egy kaptafára készül és hát nem HD minőség Sztem is járj körbe vele a családnál és kérdezz rá hogy milyen színeket látnak vagy milyen furcsaságot vesznek észre Amúgy pedig egy korrekt kis készülék ebben az árkategóriában
-
keszo
őstag
Köszönöm mindenkinek.
Ha van valakinek ilyen tabja és újpesti, nagyon szívesen találkoznék vele 5percre. A központban, Burger Kingnél.Attila
-
zsgyurix
csendes tag
Nos srácok... most kaptam egy képet barátnőmtől miszerint így néz ki a Tab Onejának a kijelzője. Jól érzem hogy ez külső behatás miatt lett ilyen ? (női táska és annak rejtelmei ) Szerinte nem ütötte oda semmihez... és a táskájában is biztonságban volt... DE kizárt hogy ez szoftveres hiba lenne
[ Szerkesztve ]
-
intelMMX
senior tag
Edi77: Az csak a pixelnek a száma amelyik rossz
zsgyurix: Ez bizony elfolyt.Csak hát ez nem biztos hogy még garanciás. Az tuti nem szoftveres
-
intelMMX
senior tag
Aldikot használta valaki valaha? Én konkrétan egyszer.
-
intelMMX
senior tag
válasz zsgyurix #1481 üzenetére
Papirusz tekercs szerint ez nem. Talán ha valami esőtánccal elmagyarázzátok hogy nem miattatok hanem valami gonosz erők miatt. Haveromnak a medionján az USB aljzat szakadt be. Igaz az miatta. Mondtam neki hogy adja elő úgy, mintha csak csatlakoztatni akarta volna a töltőt és a forrasztás megadta volna magát
-
zsgyurix
csendes tag
Rerepü
Ja és nézzétek a jó oldalát ekkora pixelhibátok nincs és ne is legyen
[ Szerkesztve ]
-
-
intelMMX
senior tag
Chuck Norris haragja biztosan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Milyen monitort vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest