- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajmon
csendes tag
Üdv!
D-s sorozatú a tab-om. Gingsz topikjába is feltettem a kérdést. Ide is bekopizom, hátha hamarabb jön válasz.
Nagyon szeretném használni valamelyik Gingsz féle ROM-ot. Mindegy lenne, hogy a 4.2.2-est vagy a 4.1.1-est.
A kritikákból ítélve mindegyik übereli a gyárit. Feltettem mindkettőt, sőt, még a GingszRStwingo_4.2.2_V1.1.1-et is.
Egyik esetben sem működött a touchscreen. Egyértelműen D-s sorozatú CC Tab One 8GB-os készülékem van.
(D270313006..) Idén áprilisban vettem. 4.2.1 volt rajta alapban.Megtaláltam a topicot, ahol a touchscreen driverek próbálgatásával lehet életre hívni az érintőt, de ebbe egyelőre nem kezdenék bele. Főleg, hogy az írások alapján azzal sem 100% az eredmény.
Szerintem valamit én csináltam rosszul, mert még senki sem jelzett D sorozatnál ilyen problémát.Másik érdekesség, hogy egyszer sem sikerült - tehát még soha - gombokkal (VOL- és PWR) recovery-be boot-olni.
A CWM fent van. adb paranccsal megyek bele. Tehát, ez utóbbi a kisebb probléma.Előre is köszi a választ.
Ha a hardveraprón PÜ-t küldesz, ird bele, hogy melyik hirdetésre vonatkozik! Kösz.
-
intelMMX
senior tag
válasz szajmon #1801 üzenetére
A CWM-nél sorrendben kell megnyomni a gombokat. Persze azt én is mindig elfelejtem milyen sorrendben.
Azt hiszem Azt hiszem nyomni a Vol gombot, aztán mielött elkezdene betölteni az android nyomogatni a pow gombot (De nem biztos.)A képernyőre nem tudok mit mondani. Max az lehet hogy nem D-re való romot szedtél le.
Ha meg igen akkor tényleg nem tudom. -
szajmon
csendes tag
A ROM-ok "hivatalos" fórumában is értekeztem. Leírom a tapasztalatokat. Az általam említett ROM-ok nem a D-s sorozathoz vannak. Sőt általánosságban, a D-sre még nem készítettek custom ROM-ot. Lehetne kísérletezni, de én inkább visszaraktam a gyárit. Pontosabban azt a gyárit, ami a hivatalos fórumtopicból letölthető. Nem tudom, hogy ez teljesen ugyanaz-e, mint amivel vettem, de mintha stabilabb lenne a kütyü.
Pontosan nem tudom, mitől lett jobb, mert a korábban javasolt router beállítást is módosítottam. Ráadásul még újabb firmware-t is leltem a router-hez. MIndegy, most elfogadhatóan működik.Ha a hardveraprón PÜ-t küldesz, ird bele, hogy melyik hirdetésre vonatkozik! Kösz.
-
akos727
senior tag
Kint van a 4.2. Valaki kipróbálta már?
-
lmisi
senior tag
válasz akos727 #1807 üzenetére
Na sikerült felrakni a 4.2 talán "gyári" romot. A szívás az volt win7-64bit -en nem ment sehogy sem.
Kerestem egy régi xp-es gépet azon azonnal men a phoenix suit-al, de biztos ment voln a livesuit-al is.
A lényeg a sima 4.2 -től teljesen jó lett a 4GB romos talán A sorozatú tab. Persze vízálló nem lett (Póén) és ramot sem növesztett magának pluszban.
De a wifi jóó lett, nem emlékszem ics alatt milyen volt de most teljesen jó. Megy a youtube, nincs akadás és gyorsan nyeli biteket netről a gépezet. Nem úgy mint 4.1 alatt. Igaz egy alap 4.1 volt rajta amit reset nélkül upgradeltem gingsz 4.1-re. Most viszont teljes reset volt.
Ma még kipróbálom rajta a módosított romot, ami csak minimálásan tér el:
[link]
Sőt a rokee féle 4.2.2 is:
[link]
Lehet elötte a concorde-os fórumban megkérdezem érdemes e. -
lmisi
senior tag
válasz intelMMX #1810 üzenetére
Igen nekem is lejött késöbb, hogy az egy másik tabletre vonatkozik, sajna a concord fóruma nehezen áttekinthető és a srác aláírásában nincs utalás, hogy többfajta tabletra vonatkoznak a linkek. Nyilván aki naprakész concorde tablet termékportfólióból annak egyértelmű.
NE HASZNÁLJATOK A ROKEE ROMOT TABONE-ra. Sajna már nem tudom módosítani a hozzászólásomat.
Amúgy a módosított tabone rom kb ugyanolyan mint a módosítatlan, csak jó benne az időzóna és kapsz egy kéretlen renault reklámot boot közben, ja a multkori custom 4.1-es romban meg egy manga csajt tolt be az alkotó.
Na az még furibb volt. Gondoljatok bele az asszony meg kölkök mit mondanak magukban, ha meglátják véletlenül?
Asszem megöregedtem
Én már csak sima android feliratra vágyok boot közben, de az is elég ha valami mozgó csík jelzi, hogy bootol azt bakfity.[ Szerkesztve ]
-
intelMMX
senior tag
Ki tudja hogy kell a belső memóriát letiltani?
Már nagyon idegesítő. -
intelMMX
senior tag
Arra, hogy egyáltalán ne kezelje. Esetleg akkor a rendszernek fenttartott legyen nagy méretű és csak külső kártyán lehessen tárolni szabadon adatokat.
Biztos hogy nálam van valami gond. 3 rommal is ezt műveli. Mivel már nem érvényes a garancia ezért ilyen megoldásokra kell törekedni. Esetleg ha van ilyen speckó partícionálási folyamat ezekre (Mert ugyebár a rendszer és a sd rész lényegében egy partíció)
Igazából ezekre a hibákra még utalást se nagyon hallottam. Már azzal is előre lennék, ha azt tudnám ez miért van. Én jelenleg hardveres hibára gyanakszok, mert másnál ilyen nem fordult elő. -
lmisi
senior tag
válasz intelMMX #1815 üzenetére
Hát kiindulásnak talán:
[link]
Amúgy a 4.2 -nél már nem csináltam meg. Egyszerűen a nagyobb méretű játékok futtatására ugysem optimális. Ideiglenes tabnak vettem csak a one-t, aztán nem igen jöttek jóárú-jótudású tabok és nem is lett lecserélve. Inkább a gyerek használja.
Miután letiltottam minden gugli szinkront rajta, no (g)mail, no contacts, no calendar, alapértelmezett billentyű és launcher. Így egész gyors maradt. A grafikus driver végre jó lett és kifejezetten stabil lett.
Sajna a wifit néha eldobja, de a régi állapotokhoz képest csoda és ha van teljesen korrekt.
Visszatérve az okokra ami miatt a gugli hanyagolja és probálja a pertnereket is minimalizált sd kártya használatra szoktatni:
-Használjon a luzer gugli online tárhelyet sokat fizetősbe.
-A gyenge sd kártyák folyamatos stabilitási gondot okoznak, főleg ha app-ok is vannak rajta. A legtöbb sd kártya pocsék minőségű sajna, ráadásul meg is szokták adni magukat 1-2 év alatt.
Én most az új LG tabletre várok, hátha az elfogadható lesz árés egyéb szempontból. -
intelMMX
senior tag
Most már csak úgy van. Nem idegeskedek vele.
Elvileg egy ismerősnek kell. Odaadom neki. Legalább nekem is lesz egy kis pénzem.
Most nincs megformázva a felhasználható terület sem. Van benne egy 512es mem kari oszt kész.
(Bár a galléria így meg problémázik, tehát képeket is ES explolerrel lehet csak nézni)
Megtaláltam a gyári használhatatlan 4.1et. Azzal lehet nincs vele gond (Bár kemény 3 napig volt fent rajta újkorában) -
FaKing
csendes tag
Üdv !
Már megzavarodtam a sokféle romban...A 1209190122-e gyári számú masinámra 4.2-es romok közül melyiket tegyem fel ? Mivel eddig a rstwingo féle 4.1 volt fent de ma lekezdte kifagyás után h bootolás közbe megáll és semerre tovább...
Szóval akkor mit ajánlanátok ? Köszi -
ingyom007
tag
Sziasztok
Van egy kis problémám egy ismerősöm idedobta a Concorde tab one 8gb, hogy csináljam meg neki mert nem kapcsol be. Androidos telefonokkal van némi tapasztalatom ezért vállaltam el. A géppel már sikerült felismertetnem. Telefonoknál van recovery meg bootloader itt sehogy sem tudtam eddig elérni egyiket sem. Esetleg simán livesuittal fel kéne tennem a legfrissebb romot a concorde oldaláról és utána bekapcsolna vagy mit kezdjek vele? -
KőkorSzaki
tag
Concorde One-om töltés közben a következőt produkálja: az érintőképernyő 1 érintésnél néha, 2 v. több ujj használatánál gyakorlatilag folyamatosan hibázik, az érintéstől teljesen független helyeken érzékel. Pl. ha két ujjamat leteszem egymás mellé, akkor a debug mód touch visszajelzője (ill. a multitouch tesztprogramok) azon a vonalon több helyen is jeleznek, véletlen módon. Mindez csak akkor, ha az akkut tölti. Ha töltőn van, de már nem tölt, vagy akkuról megy, akkor nincs ilyen.
Pár héttel ezelőtt vettem észre a dolgot (gyermekem nem panaszkodott, szegény gondolom tudomásul vette, hogy ez ilyen), gyorsan elküldtem szervizbe, onnan - már nem olyan gyorsan, de - visszajött. Szoftverfrissítés volt, egyébként megköszönöm nyilván ezt is, de nem oldott meg semmit.
Másnál ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
BeetleBrain
csendes tag
válasz KőkorSzaki #1824 üzenetére
Régen több helyen is olvastam ilyet. Akkor azt mondták, hogy töltőhiba. Arra már nem emlékszem, hogy maga a töltő rossz ilyenkor vagy a tab-ban valami elektronika. Az biztos, hogy nem ez az elvárt működés
Közvetlenül a Concorde-hoz küldted javításra? Ha nem, akkor érdemes lenne szerintem velük felvenni a kapcsolatot: [link]
Ők normálisan meg szokták javítani a dolgokat. -
intelMMX
senior tag
Ezek már csak ilyenek.
Nekem a play makacsolta meg magát.
Majd szedek le valami romot rá. Ez a gyári 4.2 nem a legjobb. -
kisspall
aktív tag
-
HavocS
senior tag
válasz KőkorSzaki #1824 üzenetére
Nekem is csinálja. Eleinte tökéletes volt, aztán csak a gyári töltővel hülyüt meg az érintőfelület, aztán már az univerzális micro usb-s 2A-os töltőmmel is. Érdekes módon az asztali gépen és a laptopon levő USB3.0 rendesen tölti, és a butafonomhoz adott 700 mA-es, szintén microUSB-s töltő is.
De újabban az xperia telefonom is érzéketlenebb lett az érintésre ha töltőn van... -
intelMMX
senior tag
Nekem ezzel már volt minden, de ez az egy egyszer sem fordult elő.
Persze ez a törlődéses hülyeség is kiderült nálam miért.
Főzött romokat utálja.
De rohadna meg a GT racing nem megy rendesen A többi nagyjából megy úgy ahogy kellene. -
intelMMX
senior tag
Csináltam egy boot logót.
Vélemények? -
akos727
senior tag
Tette már fel valaki 64 bites rendszerről a 4.2-t?
-
KőkorSzaki
tag
Most kaptam vissza másodszori "javításból" a concorde-tól. Újra csak szoftverfrissítést végeztek rajta (mivel ezt legutóbb is megtették, azóta pedig nem használtam, így gyakorlatilag semmit sem csináltak vele). "Hibát nem tapasztaltak" úgy, hogy 10-ből 10-szer jelentkezik, és világosan leírtam, hogy mi a baja, sőt már másodszorra konkrétan cserét kértem. 20 ezres, 1 éves eszközről beszélünk, tehát nem valami elavult vagy ingyen osztott ócskavasról (ócskavasnak persze ócskavas). Mindenesetre több concorde-ot nem veszek, részemről ennyi, és ajánlom mindenkinek, hogy legyen óvatos ezzel a bóvlimanufaktúrával.
[ Szerkesztve ]
-
intelMMX
senior tag
válasz KőkorSzaki #1833 üzenetére
Párszor már nekem is volt náluk bent. Persze nekem a memória sz@rt be non-stop. Aztán a supporttal is elveszekedtem kicsit. Igazából vissza sem írnak.
Megoldottam én a gondot Én úgy vagyok, hogy semmit se amin ez a zöld robot van. Ez elbohóckodni jó, de ja, ennyi tab elég volt az életemben.
De hogy pozitívum is legyen elmondható, hogy legalább mind a 4 verzióhoz lehet már letölteni romokat...az más kérdés, hogy milyen -
KőkorSzaki
tag
válasz intelMMX #1834 üzenetére
Értem, de nem hiszem, hogy az oprendszernek ehhez köze van.
Nálam annyi lett volna a kérés, hogy garanciaidőn belül eszközt javítsanak meg. Ha nem tudják, cseréljék ki. Ez a kötelességük, része a tevékenységüknek ugyanúgy, mint bármi más. A jótállási idő alatt elvileg nem is nekem kell bizonyítani, hogy az összeeszkábált cuccuk rossz, pláne hogy nyilvánvalóan az. Erre: visszaküldik kétszer, hogy szerintük meg nem rossz. Vagy bénák, vagy hazudnak, vagy mindkettő. Ismétlem: 10-ből 10 alkalommal előjön a hiba, használatot is vastagon akadályozza (töltőn szinte semmire nem lehet használni).
Levontam a tanulságot: Concorde termékre SINCS garancia. Akkor vehetek Kínából is, tökmind1. Az pedig, hogy a SW-t mennyire hegesztik és fejlesztgetik (ezt gondolják ők nagybetűs SUPPORTNAK), engem ebben az esetben kb. egyáltalán nem érdekel: azt akarom csak működőképesen látni, amiért egy éve legomboltam 20 ezret, jó nekem az a SW is, csak menjen úgy, mint akkor.
Kicsit felhúztam magam, de a Vásárlók könyve végül is ilyesmikre is jó, a Media Markt meg majd előbb-utóbb megbeszéli a Concorde-dal, ha akarja, hogy jó-e nekik, ha a vásárló nekik írogat.
[ Szerkesztve ]
-
intelMMX
senior tag
válasz KőkorSzaki #1835 üzenetére
Nálam is így volt.
Írják hogy az ugyan nem rossz.Mondom bocs...csupán a cuccaim tűntek el róla. Lényegében olyan, hogy szerviz nincs. Annyi hogy ha valami rossz rajta azt kicserélik. Kijelző....
Amúgy kuka.
SWvel csak a szokásosak a bajaim...inkább az hogy a play tele van hülyeséggel aminek semmi értelme (autós játékok kategóriájában katasztrofális helyzet van) az SW maga meg zabálja rendesen a cuccot.Igazából már ez a topic is halott szerintem. Sokan dicsérték az elején, legelőször én is. Aztán rájöttünk kis idővel hogy mi ez (Ezért halott). Ennyi supportja a MyAudionak is van.
Az összeeszkábálást amúgy vicc nélkül szó szerint kell érteni. Bár mindnél ez a helyzet, csak a "support/szerviz" a másiknál lehet többet/kevesebbet mond.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Létezik, hogy Concorde Tab One gépen lévő androidra a Google play-ből töltött skype alkalmazás nem megfelelően működik? Ha igen, hogy lehet Skyp-ot varázsolni rá?
F.K.T.
-
intelMMX
senior tag
Megeshet. Az unitys játékoknál ez rendszeres is.
Mondjuk nálam skype-al nem volt bajom. (Nem mintha sokat használtam volna)
Felteszel valami régebbi verzsönt azt talán megy rendesen.Kérdésem: Lehet-e csinálni valamit a real racing 2 vel? Nem tudom melyik menüpont mi, mert a betűk valahol a zéterben vannak. Amúgy megy szépen.
-
atillaahun
veterán
Sziasztok, ha bootlogó után betölt 2 mp-re az asztal, majd 10 mp bootlogó, majd megint asztal, és így pörög ez a hulladék akkor gondolom azt lehet vinni gariztatni ugye?
Újraindítás, kikapcsolás természetesen nem segít. -
kisspall
aktív tag
válasz atillaahun #1841 üzenetére
Csinálnak egy gyári állapot visszaállítást és annyi. Azt otthon is meg tudod csinálni. Legfeljebb utána viszed be, ha mégsem javulna meg.
-
kisspall
aktív tag
válasz atillaahun #1843 üzenetére
Nyomni kell a Hangerő fel gombot, aztán ezzel párhuzamosan a bekapcsolót néhány másodpercig.
Ha bejött a menü a hangerő gombbal kell a wipe data factory resetre navigálni és akkor megnyomni a Bekapcsoló gombot. -
intelMMX
senior tag
válasz atillaahun #1845 üzenetére
Nem mindig jön elő elsőre. Olyankor a kis reset lyukba valami ami befér és próbáld újra.
Nem tudom ilyen hardverre a kis kínaiak miért erőltettek 4.X-et. 2.X el még talán használható is lenne.
-
intelMMX
senior tag
válasz atillaahun #1847 üzenetére
Azon is valahogy elő lehet. Talán
-
BiriBum
őstag
Sziasztok!
Sajnos nincs kijelzés, a processzor viszont hallhatólag megy. Kuka a szerkezet vagy lehet vele valamit próbálkozni? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest