- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
válasz Cyber_Bird #9650 üzenetére
Király....ezt nem látom ugyan sehol, de ha te mondod elhiszem Egyszerre 3-at vagy összesen 3-at
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Windex
tag
válasz FecoGee #9647 üzenetére
Van jó pár éles hálózatunk, elég nagy mozgástérrel, de tesztelésre tartok 2 virtuális wlc-t pár darab AP-val. Egy CCIE wireless cikk alapján ennek bőven elégnek kell lennie a tanuláshoz.
-
FecoGee
Topikgazda
Hmm
http://www.networkworld.com/article/3008895/cisco-subnet/cisco-cert-tracker-offline-after-breach.html#tk.rss_ciscosubnet
-
tag
wireless lab gns3-ban:
https://community.gns3.com/community/forum/blog/2014/11/21/install-gns12-and-asa842-by-poxximus
CCNP-ig elég. -
tusi_
addikt
HI
Lenne egy nagy Secu kerdesem a profikhoz.
Ugyfelunk szeretne a user cert authentikacio melle egy pc authot is bevezetni, hogy ne csak a user legyen vizsgalva, hanem a pc is. Rgo csak a ceges lapival tud bejelentkezni.Amennyire en tudom - tehat semennyire - akkor a DAP-al lehet megadni ilyet, aztan a masodlagos authentikacional kivalasztani ezt a metodot. Meg persze kell a CSD is aktivalni.
Van valakinek valami otlete, hogy hogy lehetne ezt a legkonnyebben elvegezni?
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
Sajnos IP cim nem jo. Ha a user viszi magaval a gepet valahova, akkor persze mas ip-t kap mindig. (Vendegseg, palyaudvar, netkavezo....) Ok azt akarjak elerni, hogy CSAK a ceges geppel tudjon belepni Pista a haloba, barhol is van. A registry editorban tarolt adatokat fogja az asa lekerni a PC-tol, ott van egy bejegyzes a geprol.
Cisco NAC nincs nekik, siman egy kattal akarja megoldani, hogy a userpc is authentikalva legyen.
eat, sleep, play, replay
-
Cyber_Bird
senior tag
VIRL 1.0.0 Release ha valaki meg hasznalja, vegre egesz jo lett
[ Szerkesztve ]
-
tusi_
addikt
válasz Hedgehanter #9671 üzenetére
Koszi. Viszont ha minden igaz, a 2.hoz kell a dap, meg a csd, ami viszont nem megy az anyconnect essential licenszel. Nekik meg az van.
eat, sleep, play, replay
-
Konflikt
addikt
sziasztok
meg nem jartam erre fele, de szeretnek a temaban fejlodni es a CCNA-t lerakni. munkam soran a nem cisco specific halozatos temak akadnak, igy nem nullarol kezdenem.
kerdesem eloszor is, (amit mar valoszinuleg tobben is megvalaszoltak az idok soran) hogy mibol erdemes tanulni? megneztem a topcigazda ajanlo videojat is, egyebek? konyv, video lab, barmi johet ami tenyleg jo anyag. mert annyi talalhato hogy nehez a legjobbakat kiszurni.
labor: szinte mindenki azt javasolja hogy eleg a packet tracer. erdemes esetleg egy PIX-501-est a laborokhoz felhasznalni (van egy elfekvo), vagy be se erdemes kapcsolni? (azt mondtak tul oreg, hagyjam inkabb) GNS-t regebben nezegettem, az is eselyes.
koszi.Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
FecoGee
Topikgazda
válasz Konflikt #9675 üzenetére
Szia!
Pix az R/S vonalon nem erintett, szerintem nem erdemes foglalkozni vele. Persze ha erdekel az mas kerdes, de a vizsgahoz nem kell (Security vonalon sem az van mar hanem ASA). Konyvnek a certification library, videonak az INE szerintem a nyero. Laborhoz meg packet tracer.
-
@tco@
aktív tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy az új CCNA vizsga (200-120) tartalmaz-e kérdéseket az életciklus managment, hálótervezés (egy megrendelőnek készült ajánlat) stb témakörökből? CCNA discovery anyag része, konkrétan az utolsó 1/4-e kb, bár sok olyan részt tartalmaz (pl IP-címzés) ami már szerepelt az anyagban.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
vadger
tag
CCIE-ktől kérdezem, szerintetek halandó ember vajon képes lehet-e arra, hogy CCNA után egyből a CCIE-re menjen? Egy külföldi ismerősöm így szeretné letenni, de valahogy nekem elég elérhetetlennek tűnik ezzel a módszerrel...
CCNA RS, Security és egyéb hálózati témák oktatása: https://ccnaoktatasmagyarul.hu
-
vadito
csendes tag
Lehet volt már, de egészen jó összefoglaló: CCIE R&S v5 Quick review kit
-
Immy
őstag
Cyber monday-re való tekintettel 10-25% discount:
[link]Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
tusi_
addikt
válasz Hedgehanter #9671 üzenetére
Hogy valasztom ki, hogy melyik cert legyen vizsgalva? A Client profileban?
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
Amire en jutottam: (remelem Hedgehanter erre jar es kijavit)
Anyconnect client profile-t letrehozni es benne a preference 1 menu allat a mashine certet megadni,
prefernce 2 ben a az automatikus cert valasztast ki kapcsolni es a connection profileban BOTH.De igazabol nem tudom tesztelni sem
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
válasz Hedgehanter #9690 üzenetére
Az a baj, hogy nem lehet tesztelni, mert produktiv, aki engedelyezne nekem, hogy a sajat asankon csinaljam a tesztet, az mittomen hol van mar megint. Ugyfail asajan meg csak holnap tudom tesztelni, addig szeretnek viszont tisztaban lenni vele, hogy hogyan is kell csinalni
Ok, akkor hogy tudom megandi neki, hogy a PC Certet vegye figyelembe? Siman csak a Pref 1 ben a Mashine azt joccakat.
Koszi a segitseged
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
Nézd.. jó munkád van, bejött az élet, nem? ( : Egyébként fridzsider effektus: éhes vagy, kinyitod az ajtót, nem találsz benne jót, bezárod, lentebb viszed az elvárásokat, kinyitod az ajtót, nem találsz benne jót, bezárod.. és addig folytatod amíg olyat találsz amire már azt mondod hogy jó : D
-
tusi_
addikt
NIncs okom panaszkodni, de idegesito, amikor egy ilyen egyszeru paranccsal megoldhato egy problema, amivel kuzdok mar egy ideje.
A pozitiv benne, hogy megint tapasztaltam valamit, amit viszek magammal tovabb es nem kerult semmibe sem. Kicsit turelmetlen vagyok kivarni, amig olyan tapasztalatom lesz, hogy zsigerbol kopom az ilyeneketeat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
Most nezem Keith Barker SISAS videojat es nekem nagyon ugy tunik, hogy be van rugva
Tokre olyan, mint aki nagyon benyomott es alig tud artikulalnieat, sleep, play, replay
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest