Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pritor

    tag

    válasz _DiEGO_ #23149 üzenetére

    Tápom npower 450w-os , sokat olvastam a nem minőségi tápról hogy nem add kellő szuflát neki stb.Alaplap közvetlen a tápból kap egy 4 pin-es 12 voltos táp csatlakozót. A videókártya az 2 molex van átalakítva egy 6 pines vga csatlakozóvá. Az alaplapi bios verzió P1.80 (2012.10.31) videó bios dátuma (2008.09.26)
    Megcsináltam amit írtál mind2 reseteltem+lemágneseztem . Monitorom csak 1600x1050-et (60Hz) bír de az a vga nem mutatja, ezért 1400x1050-en van.
    Meg sok minden sokkal nehezebben vehető ki nem éles kép mint ahogy annak kéne , mikor alaplapival használtam nagyon szép volt minden, ki lehetett olvasni éles volt a kép.Most meg életlen kicsit mintha homályos is lenne :( Kikészít már ez , hogy nem találok rá megoldás . Gondolkodok vga cserén is már , de most vettem ezt :S , és nem akarom el sietni mert ez elég jó kis kártya !
    Meg hogy annyi hogy játékban sem az igazi, recés játék ránézek dobozra vagy ajtó szélre, ha úgy fordulok nem látszik akkor egyenes, csak amikor mozgok nagyon picit mozgatok az egeren és látszik.
    Cod2 be is multizok és lassan buffereli be hátteret is :( Pedig annak nem kéne ilyet csinálnia

    Nem lehet video biost kéne frissítenem ?

Új hozzászólás Aktív témák