Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiralybali

    tag

    válasz Kiralybali #18891 üzenetére

    :O :( A kálváriám folytatódik. :W :F Abban bíztam, hogy a power management high performance és a prociba integrált GPU letiltása együttesen eltünteti ezt a nyomorult display driver hibát. Tegnap egy SC2 indítás azonban nullázta ezen reményemet, ráadásul egy cooperative játékban elkezdte folyamatosan csinálni, így az egy perces türelmi idő leteltével ki is dobott a pályáról. :((
    Leszedtem az AMD drivert a p*-ba, safe mode indítás, C-ről és registriből kézzel törlés, ami AMD vagy ATI név alatt futott.
    Gépet visszaindítva meglepődtem, hogy nem az alacsony beállítású kép jelenik meg, hanem a nagyobb felbontás. A device manager alatt azt látom most, hogy a windows 7 által valahogy automata feltett driver van.
    Emellett az AMD oldalán megnéztem a basic videókat, hogy kell leszedni, feltenni. A feltevős videón van olyan, hogy xp esetén ellenőrizzük, van-e telepítve .NET framework, és ha nincs tegyük fel a driver install előtt.
    Gondoltam, hogy ugyan win 7-em van, de ártani nem árt ha fenn van ez is, így feltettem a 4-es framework-öt.
    Még fél óra extra alatt letöltöttem és telepítettem minden win update-et is, úgyhogy nincs kötelező letöltendő, valamint az opcionálisak közül is csak valami big desktop nincs leszedve.
    Ezek után a win által feltett driverrel indítottam egy SC2 cooperative-ot, amit problémamentesen lenyomtam, és csináltam egy wow login kis mászkálás tesztet is.
    Persze ez még nem siker, csak újabb remény. Ha ez sem megy, akkor még egy kétségbesett 12.3 verzió telepítés lesz, amire valahol azt írták hogy az tutibbnak tűnik, meg a többi installhoz képest 10 megával nagyobb és az tartalmazza a szent grált. Majd meglátom...
    Amúgy a win által automata feltett driver lehet olyan jó, vagy jobb, mint az ATI-s? :F

    Balage

Új hozzászólás Aktív témák