Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #10210 üzenetére

    Ezt én is mondhatom neked ugye? Ezért is tartom feleslegesnek a vitát. De tudod mit? Bocs, hogy úgy értelmeztem a szavaidat, ahogy egyébként lehetett (és evvel ugyanúgy sérthettelek téged, ahogy szerintem te azokat, akiknek megkérdőjelezted a tudását egy puszta telepítést illetően). Nem én vagyok az, aki szánt szándékkal magyaráz bele bizonyos kijelentésekbe bármit (összekeversz pár ideiglenesen ide látogatóval). :) Elismerem, hogy szerinted nem gondoltad azt, amit szerintem gondoltál, így most mindenki azt gondolhat, amit akar, és azt gondolhatja másról, amit gondol, hogy más gondolhat. :R

    Igen, vártam ezt a felelősséges dolgot (ezért is írtam, hogy nem kötelező a dolog), csakhogy én azt látom, hogy vízzel öntik ki a gyereket, azaz a felhasználók egy szűk csoportjának érdekeiért a felhasználók egy nagyobb csoportjának az érdekeit sértik (ez nem kicsit meglepő az AMD részéről :) ). A problémát az az "is" jelenti, hiszen nem az ő problémájukra is találtak megoldást, hanem az övékre találtak, sok-sok felhasználónál viszont éppen ezzel okoztak problémát, ráadásul pont azoknál, akik ragaszkodnak az AMD saját, felelősségvállalt szoftvereihez (a többieket nem érdekli a felelősségvállalás, vígan ATT-oznak :DDD ). Tehát az a kérdés, miért nem úgy javítottak ki egy hibát, hogy nem okoznak vele másikat (ez lenne az igazán meglepő :DDD ). Azaz mi okozza a Catalyst működésében azt, hogy nem lehet egyszerre biztosítani a stabilitást a problémás csoport (a magasabb igényű felhasználók) számára, valamint egyidejűleg az overdrive eddigi funkcionalitását azoknak, akik eddig gond nélkül használták azt? Tehát így pont ők nem kapják meg azt a szolgáltatást, jelen eseten a powerplay-t, amiért fizettek. Hardveres gondot nem tudok elképzelni a háttérben az ATT működőképessége miatt.

    icon: De hát éppen (megint) azt írod, hogy pusztán a driver-rel jó a kari! :U igaz, most csak a CCC-nélküliséget írtam :B , de anno a csak driver-t javasoltam eszközkezelőből feltéve, és hogy csak azután próbálkozz egyebekkel, ha jól emléxem.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák