- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitfarkas
őstag
Én egyiket sem használtam, de a funkciója mindössze a távtartás - a homloklapok tökéletes párhuzamos síkjának megtartásával, belül fényelnyelő bevonat, és az elektromos kontaktusok továbbadása. Egyik sem ördöngős dolog.
Praktikás koromban volt hasonló (orosz) készletem, amibe beleaplikáltam a beugróblende mechanikus hídjának mozgatását továbbadó mechanizmust.
Szerintem kérdezd Lesaux kollegát! Ő használt az egyik feltett képéhez 70-200 f:4 L obihoz komplett készletet (mind a három darabját)
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
Melyik jobb minőségileg és tudásilag ?
Zsír ugyanolyan. Pompinak Soligor van, nekem Kenko, egyszer összehasonlítottuk őket, még a feliratok is ugyanott voltak, ugyanolyan betűtípussal, csak a Kenko és a Soligor szöveg volt a különbség.
Mivel nincs benne üveg, csak ''anyag'', ami eltartja az obit a váztól, nem jár minőségromlással a használata. Leszámítva persze azt, hogy kevesebb fény jut az érzékelőre, amit ki kell majd gazdálkodnod.
A honlapon az a három tesztkép nekem nagyon gyanús, megkockáztatom, hogy baromság. Írják is, hogy a végtelen fókusznak lőttek. Ezek után nem tudom, hogy lehet vele hegyet fényképezni, pláne 36 mm-es közgyűrűvel.
Bitfarkas leírta a képletet, mondjuk kicsit kifejthetné, mert ez nekem kicsit homályos, de a lényeg, hogy fix 50-essel és 70-200-assal is használtam közgyűrűket, és pár méternél, sőt centinél messzebbre nem lehetett fokuszálni.
Azért jó egyébként a közgyűrűsor, mert szinte bármilyen obi elé fel lehet pakolni. Kitobi elé mondjuk pont nem, meg asszem, az EF-S-eket se szereti, de ennek utána kéne nézni. Ja, és variálhatod őket, ha több vagy kevesebb közgyűrűre vágysz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Weblap készítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs