Új hozzászólás Aktív témák
-
DVD_2_U
senior tag
Eladó CANON EOS 300D DSLR váz + BG-E1 markolat...
...akit érdekel e-m@ilban keressen!!!
Ajándék 58mm-es cirkuláris polárszűrő és +4 dioptriás makro előtétlencse!!!
p.s.:A gépre másfél év EU-s garancia van. Doboz, papírok, számla és összes tartozéka megvan... a markolatnak külön doboz.you can CANON
-
Smogus
őstag
MI ez a mindnkei eladja a 300D-jét
milyért is ?
nekem lehet hgy kellene egy ilyet vennem csak nincsen rá pínzecskeHa az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
Smogus
őstag
Ezt vágom vagyis gondoltam
nekem pont jó lenne
Egyébként pont tőlük látok kevés képet itt a fórumon
Mondjuk w9033626 -tól láttam már pár jó kis sport fotót
[Szerkesztve]Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
raven10011
senior tag
-
DVD_2_U
senior tag
CANON f0R3V3R
you can CANON
-
Yaye
őstag
válasz Kalandor #219 üzenetére
Ha nem találsz jobbat, akkor tudok adni egy 28-300-ast (az 300D-re számolva szerény 480 mm), de mivel csak egy olcsó Exakta, így nem lehet a Canon obikhoz hasonlítható képminőséget várni tőle. Polár és UV-szűrővel.
Ha neadjisten kéne, akkor a Villányi úton átveheted, fizetséget nem kérek, feltéve hogy egyben visszakapom -
DVD_2_U
senior tag
Ha érdekel valakit... esetleg 20D boldog tulajdonos: Bővebben: link
you can CANON
-
ragazzo
őstag
Sziasztok!
Mivel nem akarok út topicot nyitni, és valamennyire témába vág itt kérdezem meg: rendelkezik-e valaki Canon EOS 3000N fényképezővel?Ugyanis szükségem lenne a magyar nyelvű leírására,de nem jutok hozzá sehol. Neten csak a gép jellemzői vannak,de a leírás sehol.Valaki tud segíteni?Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
ragazzo
őstag
Sajna Egerben nincs ilyen üzlet, a többi boltban meg elhajtottak mint a legyet.Pestre nem igazán járok, meg nincs is ott ismerősöm aki elmenne helyettem Csak annyit kértem, hogy had másoljam le a leírást, mire azt mondták, hogy ez törvénytelen.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
Anki
csendes tag
Sziasztok!
Most lettem új 300d tulajdonos, idáig komkakt gépekkel probálkoztam.
A különbség zongorázik, még sok mindenben fel kell nőnöm a masinához.
Az egyetlen dolog egyelőre ami zavar, hogy a képek pc-re töltése elég csigán megy, igaz ezek darabja kb 3 MB, lehet csak én vagyok türelmetlen. Esetleg Firmware frissitéssel talán javul a helyzet? Egyáltalán létezik újabb a 1.1-nél? Egyébként most akcióban lehet kapni a MediaMarktban Bécsben 650.-EUR 28-105mm objektívvel, sőt 70.- EUR-ért kaptam hozzá 1GB SanDisk CF karit.
[Szerkesztve]Innen nézve onnan, onnan nézve innen...
-
And
veterán
A legutolsó hivatalos firmware az 1.1.1-es verziószámú, de az usb-sebességkorlátot (usb 1.1) azzal sem fogod meghaladni, ez biztos. Ha gyorsabb letöltést akarsz, szerezz be egy belső v. külső usb 2.0-ás, gyors kártyaolvasót. Microdrive-hoz én is ilyet használok, ezzel minimum 3MB/s -mal jönnek le a képek.
-
lesaux
veterán
A 300D ilyen lassan kezeli a memóriakártyát. Fontos tudni, hogy hiába veszel Ultra Super Hiper gyors kártyát, nem fogod észlelni a különbséget. Kártyaolvasóval gyorsabb a dolog, és persze akkor már megéri a nagyobb sebességű kártya is.
Firmware-frissítéssel ez nem orvosolható, van viszont jó kis hackelt firmware, amiben tükörfelcsapás, 3200-as ISO meg egy csomó nyalánkság beállítható. Ez persze garanciavesztéssel jár.
Szerk.: na, addig tököltem, amíg megelőztek 6 perccel.
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
Nos. Nem vártam meg, míg besötétedik, és tábortüzet se raktam.
Lőttem 3 képet, ezeket most töltöm fel. Mindegyiket 50%-kal lekicsinyítettem vízszintesen és függőlegesen is, tehát valójában az eredeti kép negyedét láthatjuk, mindezt 90%-os jpg-tömörítés mellett.
Bővebben: link
Az azért szépen látszik, hogy weboldalra, pl. 400x300-as méretben tökéletes. -
pitman
őstag
Ez így van, sokszor jobb egy zajos kép mint ha nem is tudna az ember értékelhetőt elérni (bemozdulás). Szerintem ezek a képek még előhívatva is megállnák a helyüket (persze nyilván nem A4-es méretben, bár lehet, hogy ott is élvezhető lenne még). Ha nincs lehetőség hosszú záridőt használni megfelelő alátámasztással vagy állvánnyal, esetleg tilos állványt használni, akkor ez nagyon jól tud jönni.
-
ragazzo
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget,de már szereztem magyar nyelvű leírást. Azért kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy jobban jártam-e ezzel a géppel mint a digitális 5Megással. Mert árban van különbség. Én 33E-ért vettem.A hozzáértők szerint könnyű kezelni, és jobb képet csinál mint a mostani digitálisok.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
vashal
tag
Hi
Szerintem nem rossz vétel mert 5megást ennyiért nem vagy nagyon gyenge no márkást kapsz.Különben mindegyik tükörreflexes gép kb ugyan azt tudja,a kép minősége meg az optikátol függ.Végül is jó,ésszerű vétel.Már csak egy jó előhivó labort keress
remélem nem irtam semmi rosszat -
yao2
csendes tag
Eladó:
Tokina AF 28-70 F2.8 (AT-X 287 AF PRO SV Canon-hoz)
Karcmentes, megkímélt állapotban.
Ár: 60E
yaomail kukac freemail.hu
+36-20-436-4725 -
vati
senior tag
válasz Kalandor #231 üzenetére
Ha már szóba került a zajos kép, hadd ajánljam a NeatImage nevű programot. www.neatimage.com
Olyan zajszűrést tud, hogy amíg nem láttam az eredményét sajátszeműleg, azt mondtam volna ilyen nem létezhet. Zajprofilokat lehet hozzá letölteni géptípus, érzékenység, tömörítési fok függvényében (vagy akár csinálni is egy adott géphez), és ez alapján tud a program képzajt takarítani, akár kötegelve is, exif alapján válogat.
Egy Canon A40-es képeihez használtam, aminél az ISO400 már totálkár, gyenge fénynél különösen. Értékelésem szerint csodát tett a képekkel.
Ontopic: kb. mennyiért lehet használtan hozzájutni egy még éppen garis 300D-hez?
Újra nincsen zsém, a használtaktól parázok a garancia miatt. De úgy látom, mégis az lesz a vége... másfél éve álmodozom rólaAsus TUF Gaming A17 / Ryzen7 6800H / 16GB / 512+1024 GB SSD / GeForce RTX 3050Ti "Vízen járni is könnyű, ha az ember tudja, hol vannak a cölöpök..."
-
Anki
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek egy 300D 28-105mm objektivvel f/4-5,6
milyen vétel 650 euroért?
Bécsben a mediamarktban vesztegetik ennyiért.Innen nézve onnan, onnan nézve innen...
-
And
veterán
válasz bitfarkas #240 üzenetére
A hétvégén benéztünk az aggteleki barlangba, bizony nagyon jól jött az ISO800, de néha még az 1600 is. Egyáltalán nem lettek élvezhetetlenül zajosak a képek (kitobival), és a NeatImage-et még nem is engedtem rájuk. Totál kivilágítatlan helyeken is sikerült fotózni a beépített vakuval.
-
lesaux
veterán
válasz raven10011 #239 üzenetére
ISO 3200
-
bitfarkas
őstag
Bocsi, felületesen olvastam, 18-55 obival (3,5-5,6 fé)
Bár én szívem szerint ezt az obit választanám, mert a másik normál optikától a gyenge teléig állítható, tehát kell hozzá egy nagylátszögű is, meg egy tele is, míg ez a nagylátszögűtől a portréig terjed, jó esetben csak egy zoomos tele kell hozzá pl 75-től 300-ig -
yao2
csendes tag
Eladó:
Tokina AF 28-70 F2.8 Canon-hoz
(AT-X 287 AF PRO SV)
Karcmentes, megkímélt állapotban, napellenzővel.
irány ár: 60.000.-
yaomail@freemail.hu
+36-20-436-4725
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest