-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golyo69
senior tag
-
petymeg
addikt
válasz Dave567 #5180 üzenetére
Ez csak egy kép a netről, nem az enyém.
Semmit nem oldottam még fel mindenhol lakat van. Azért kérdem, hogy ki kell pengetni a 30 eurot a Battle pass-ért, vagy valami egyéb trükkel el lehet kezdeni ami nekem elkerülte a figyelmemet?[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
-
gery14
senior tag
válasz Dave567 #5297 üzenetére
Daráljál meg vele párat aztán nem fogja..
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Acheron
őstag
-
petymeg
addikt
válasz Dave567 #5580 üzenetére
Tegnap volt 1 hónapos a játék, így nehezen lehet számon kérni, hogy 2 hónapja alig van frissítés. Az FPS nálam stabilan 160 feletti, a kezdeti mikrolaggok, fagyások a legutóbbi frissítés és vga driver óta nincsenek, se a vakító textúrák, szóval technikailag javítottak mindent, amit kellett. A játékmódok, az más lapra tartozik, az szubjektív, hogy kinek mi tetszik. Az invasion, a ground war meg a DMZ érdekes, a sima multi meg olyan mint a COD2 óta mindig is volt.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Wans
aktív tag
válasz Dave567 #5646 üzenetére
Még az is lehet, hogy el is találod, csak a hitbox nem ott van. Sokszor éreztem már azt, hogy mintha az optikában a pötty az emberen lenne, de mégsem ad találatot. Nekem ma ilyenem volt: [link]
Más:
Persze, valószínűleg a hátán lévő fegyvert lőttem és azért nem ad találatot és ezzel még talán nincs is gond, de fölmerül bennem a kérdés, hogy akkor, ha valaki aim assisttal játszik, akkor a gép is vajon a látható sziluett széléhez fogja húzni a fegyvert vagy esetleg egyenesen bele a hitboxba. Nyilvánvalóan az utóbbiba. Ha már van ez az sbmm, meg crossplay ki-be kapcsolgatás (igaz az csak ps-n), akkor jó lenne, ha én is be tudnám állítani, hogy csak egeresek ellen játszhassak, mert ennek így tényleg nincs sok értelme.
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
Wans
aktív tag
válasz Dave567 #5674 üzenetére
Elhiszem így is. Én is hasonlóakat tapasztalok, csak nem a sniperekkel.
Akkor az smg vonatkozásában változatlan lesz a szisztéma nálam. Az ar-ket meg a br-ket is kb. ugyanígy állítottam be, ahogyan írtad az smg-khez. A shotit viszont jó, hogy mondod, azoknál nincsen sok tapasztalatom. Eddig nem nagyon használtam őket. Így viszont lesz kiindulási alapom, amikor odaérek, hátha nem kell sokat kísérleteznem. Köszi!
-
Casanova*
veterán
válasz Dave567 #5674 üzenetére
[Lag Comp] (saját videó) nekünk magyaroknak szar a szolgáltatónk. néha lag comp miatt halnak nehezen. bo3 óta van ilyen lag compom. nagyon idegesítő tud lenni.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Wans
aktív tag
válasz Dave567 #5732 üzenetére
Nekem az egész egy dög unalom volt, a felénél már vártam, hogy mikor lesz vége, mert egyébként nagyon semmi nem történt. Ráadásul ennek a történetében voltak talán a leggagyibb ellentmondások eddig. A régiekben is voltak, de ez... Egyedül a karakterek közötti párbeszédek értékelhetőek, amik közül 1-2 jól meg lett írva. A ghost, bo3 meg a vanguard mellett ez is a leggyengébb a cod kampányok közé tartozik nálam.
Zsír. Pont írni akartam, hogy nálam jó az is, tolj egy játékféj ell-t., de akkor megoldódott.
-
Acheron
őstag
válasz Dave567 #5829 üzenetére
Az itteni Tier1 (realism) nem jött be eddig, a HC -t várom én is, mint sokan, remélem beteszik. Anno a 2019 -et szinte csak abban toltam - de ott is lehet enni a kefét az SBMM miatt. Nem kell bemutatnod, ismerem jól őkelmét - kedvencem az amit írsz, hogy bárhol spawnolok, az ellenfél rögtön mögöttem van - vagy az előttem lévő első sarkot kempeli épp
-
Casanova*
veterán
válasz Dave567 #6284 üzenetére
,,Kis csapatommal nyomtunk egy kis HQ-t, volt egy srác aki AK-val 5 embert szedett le fél pillanat alatt, csodálkoztunk is, persze ment a report.,,
BannedQZ néven volt? vagy cheater valami? vagy kínai betűkkel? ezekkel mindig összefutok,már 2 napja. hihetetlen,hogy még nem bannolták őket.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz Dave567 #6640 üzenetére
kastov74-t nerfelték. de még így is nagyon jó. kastov 545-t bufferelték. [link] ez most nagyon jó lett. kastov762-t egyelőre nem piszkálták.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz Dave567 #6696 üzenetére
Azt tervezem, hogy teljesen uj fiokot csinalok. Uj teloszam,uj email,stb. Az osszes meghajtot formazom es ujra telepitem a wint. Aztan semmi ghub,synapse és vpn sem. Remelem nem bannolnak megint. Irtak egyik forumba,hogy az uj fiokban eleinte ne menjek jo koroket. Rontsak a kd aranyon,kulonben bannolnak. Szep lassan,egyre jobban jatsszak. Vicc!
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz Dave567 #6786 üzenetére
Az eredetit az az IW Twitteréről szereztem (mármint külön a fucking hell meg ebből az átalakított "jingle bell" verziót), én csak felelevenítettem a mega-basic photoshop tudásomat, és kreáltam belőle ezt a szörnyet, de örülök, ha meg tud nevettetni valakit.
PlayStationCommunity teszt - Horizon Zero Dawn Remastered: https://playstationcommunity.hu/horizon-zero-dawn-remastered-ps5
-
Acheron
őstag
válasz Dave567 #6848 üzenetére
Vagy az is lehet, hogy légből kapott dolgokról megy a diskurzus...
Nem egyszer volt már 11 killnél jobb teljesítmény (azért az akkora ritkaság), emellett folyamatosan megy (évek óta) a Logitech Gaming Software (a G502 miatt szükséges), semmi hasonlót (ban, shadowban) nem tapasztaltam.
Véleménye mindenkinek lehet, félni is mindenki attól fél, amitől akar, de ne kezeljünk már tényként megerősítés nélküli állításokat.
11 kill után automatikusan bannol a rendszer - eszem megáll
#6853Tomko78: Neked annyi
(tegnap én is futottam 30:7 kört, a chopper után még öltem, ezek szerint nekem is annyi )[ Szerkesztve ]
-
craftsman01
senior tag
-
Casanova*
veterán
válasz Dave567 #7027 üzenetére
Pro aim es aimbot kozott van kulonbseg. Lassitott felvetelen eszrelehet venni. Tobbi videojat is megkene nezni. Amugy nagyon sok csalo van az uj codban,nem veszitek eszre. Azokat nem csalozzatok le. Erdekes! 😁 ma is reportoltam ket csalot.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Dave567 #7035 üzenetére
Még nagy lanokon is hány "pro" csaló bukott meg, mindenféle scripteket használva. Az ilyen béna wallhacket meg aimbotot csak balfaszok használnak és egyből le is buknak, itt elég 1-2 apró segítség ha van jó alap skill. Egy időben néztem Bams videóit, kurvára kitiltanám a szerverekről ezt a quicksnipeingot, teljesen elveszi a játék élvezetét. Róla is állandóan ment a találgatás, hogy csal-e, egyelőre nem bukott meg.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz Dave567 #7037 üzenetére
Az nem érdekel ha valaki távolról lekempel, majd kinyírom vhogy, de amikor ilyen megy attól felbasz az agyvíz [link] forog össze vissza és érdekes módon mindig eltalál vkit a közelben még 5 ember közé ugorva is leszed mindenkit. Magával a QS jelenséggel kéne kezdeni vmit mivel elég nonszensz, hogy 1 méterről előbb szed le sniperrel mint te őt mondjuk shotival. pl bazira belassítani a 2 lövés közti időt.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Casanova*
veterán
válasz Dave567 #7117 üzenetére
From disconnected server. Ezt irja ki. De most ugy nez ki megoldtak ezt a problemat. Most nyugodtan daralhatok. 😁 Es 3 napja egyetlen egy csaloval nem talalkoztam. Reportoltam vagy 10 csalot. Activision mindet vissza is jelezte,megkoszontek. Biztos bannoltak a patkanyokat. Alakul ez, halistennek!
-
GAbre
veterán
válasz Dave567 #7162 üzenetére
Én nem pályákról vagy multiról beszélek csak.
De pl.Haver már nem is játszik,csak warzone-t kb.
Igen elég gyér az újítás múltiba,de nem mondanám,hogy kevés nem rakták oda magukat.jó pár új dolog meg stb került bele.
Igazából amiből indokoltnak látom,hogy miért van igazam az az,hogy 1ben copy az egész:
Sivár nem zöld pályák kb.(És újrahasznosítás,warzone egészét fogták és kivettek belőle részeket a multi pályákhoz).
Az előző warzone változatosabb volt ezen a téren.De a még mindíg sok bug mellett.
Csak ezt a 2őt tudom hirtelen mondani csak,hogy miért nem annyira jó.
Tomko78:
Dmz is igaz,az amit fentebb mondtam,csak 1 újítás.De pl nem igazán nyűgözött le senkit itt.+ az ingyenes warzone-al 1ütt az is ingyen nyomható.Amennyire tudom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest