Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Legfrissebb béta?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
-
-
Norbika88
senior tag
Esetleg valakinek van kedve clan warozni velünk, nem ellenünk?
Eddig 3win 1lose. -
djyuri
őstag
Üdv
Végre megvan a játék..telepítem fel...direkt van ilyen lassúra megírva a telepítője? Se az ssd-k se a proci,se a ramok nincsenek kihasználva...10% kb....idegre tesz ilyenkor a fejlesztők agyamentsége....
-
Süni 1985 F
senior tag
Most vettem meg a játékot és egyenlőre a Singlét tolnám ki de a második küldi töltés alatt bezáródik a játék
Volt valakinek hasonó jelenség?
A multinál amúgy a szerverek között nem lehet válogatni csak randomban felconnectál valahová ahová neki tetszik? értem...TDI POWER
-
tDr1v3r
veterán
válasz Süni 1985 F #3319 üzenetére
A multinál matchmaking megoldás van, oda dob be ahol (a közelben) játszik valaki... ez ilyen sajnos.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Süni 1985 F
senior tag
Assault fegyverből melyikre érdemes gyúrni ?
TDI POWER
-
djyuri
őstag
válasz jegenye77 #3317 üzenetére
A játékon belül nincs gond ott pörög a revo drive-ról....de emellett már nem tudom a WOT-ot is használni....elfogy a ram és belagol a hang a call of-ban....60fps ellenére
Ez az űr jelenet számomra smafug a játékban....a sok felesleges futkározást se értem az elején....
Alig vártam,hogy katonáskodjak végre.
Elég szép grafikát sikerült összehozni a játékhoz -
xrace77
tag
Végre élvezhetően, normálisan fut a játék.
Csak VGA-t kellett cserélnem. -
DokiBaxxi
őstag
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
Télapó_
tag
Nálatok is ilyenek a színek?
Mitől van ez nálam szerintetek?
Más játékoknál nincs ilyen undorító padlizsán lila.[link]Üdv.
-
Télapó_
tag
sikerült megtaláltam a megoldást.
Üdv.
-
kribe
őstag
Na tegnap megvolt az első eset hogy láttam valakit spawnolni, ráadásul kb. két méterrel az orrom elé. Szegénynek nem volt sok esélye. A neten már van pár "cod ghosts spawn rendszer sz@r" videó. Ha lenne benne theater mode, egyet már én is össze tudtam volna rakni.
Tegnap emellett megvolt a második és harmadik flawless meccsem, ez már több mint amennyit az eddigi cod-okban összesen csináltam. Annyira kétarcú ez a játék, vagy nagyon adja, vagy azonnal meghalok amint valakivel találkozom... Emiatt lehet az hogy vannak hibátlan vagy csak 1-2 halálos meccseim, ez a kiszámíthatatlanság rá vesz arra hogy a megszokott rohanó stílusomnál jóval óvatosabban játsszak. Dead silence, néha még Amplify is , és sok-sok ADS.
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
RMZ250
senior tag
Hali, nálatok hogy szünt meg az egérlag Guglival találtam egy regisrációs bejegyzéest, azt hozzáadtam. Viszont a regedit szerkesztésnél elakadtam. Mi a játék teljes elérési útvonala?
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
Delta×
senior tag
Érdekes dolgot fedeztem fel, nem tudom erről volt e már szó..
Otthon próbálok multizni... menü laggol játékba bedob első 2 perc laggol mint a nyűg.. ezért a megjelenés óta 2 órám van a játékban... Ma barátnőmnél felraktam a játékot. Neki van saját accuntja szépen felment stb.. játék elindul SEMMI lagg sehol codálatos minden !! FÚ mondom oké akkor átloggolok én accomra és nyomok pár kört mielőtt hazamegyek.. Beloggolok saját accomba és laggol.... Ezt még 2x kipróbáltam átloggoltam ide oda de csak az én accuntom laggol az övé nem...
Ugyan az a beállítás ugyan az minden de barátnőm profilja mégis simán futtatja a játékot...
Ezzel most mi az istent csináljak?? Van erre gyógyír?Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz xrace77 #3342 üzenetére
Driver csere utan jön elő a hiba de nem sejtitek az okát?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
DokiBaxxi
őstag
válasz ForRedGlory #3348 üzenetére
Látom neked is nvidiád van, úgy tűnik, ez driver probléma
De milyen pöpec kis patakocska nem?"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Battlefield V
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huami Amazfit Bip okosóra