Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz atidzsiforc #3848 üzenetére
Nem is lenne rossz játék címnek
-
LamaCube
addikt
válasz adammkaa #3844 üzenetére
Te stat alapján megmondod, hogy ki kempelt? 2 évig játszottam vele mw2-mw3-at, hát az utolsó dolog lenne az, hogy kempeléssel vádolnám. Egyébként rohadt egyszerű a dilemma felveszed ismerősnek és együtt játszotok vagy egymás ellen. Ja, tudom, akkor egyszerűen csak csíter lesz.
laca
Egy jó dem partin mw2-ben 30-40 kill az alap volt, de volt, hogy 110/20-as statokat produkáltam kemp nélkül. Csak egy jó csapat kell és ennyi.[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
BandiHUN
veterán
válasz laca000 #3847 üzenetére
Szerintem csalnak elég sokan...én nem is amiatt vagyok kiakadva,hogy kempelnek,hanem hogy egyszerűen minden körben van,aki pl.kill confirmedben lő 40-eket,és percekig bolyongasz a mapon SMG-vel,Marathonnal,mert nem találsz ellenfelet,basszus vicc,hogy jönnek szembe a csapattársak,HC-n még vicces is,mert már rá is lőnek az emberre,és ugye kinyírják magukat...
És majdnem minden körben van 2-3! nagyon ügyeske,aki ledarálja a mapot,a többinek meg nem jut semmi,és HC-n ugye killcam sincsen...és ami vicc,hogy az ellenfél se érti mi van.
Csalnak,és nem is gyengén,piszok soknak saccolom a WH-sok számát.Aim nem is kell,hisz HC-n ellövöd akit csak meglátsz,úgy elcseszték,hogy 1 golyót túlélni ritkaság.Le is kapja az ember,akit meglát a map másik végéből,nincs is gond,15-20 killt összedob az ember,de mi van azzal,aki lő 50:5-öt?És szinte minden körben van ilyen HC-n...én arra szoktam át,mert simán már vicc,hogy a map másik végéről odafordulva kiszednek.De mostmár a HC is egy nagy kula.2-3 mókus több prestige-vel darál mindenkit,mindenki más csak tekereg a mapon,mert akkora.Vicc ez a játék.És ez látszik is,amikor az ember kifog tiszta lobby-t,ugyanaz a brigád! olyan szép egyenletes rangsorrendet lő...de mindig előkerül 1-1 szuperember.Legtöbbször már a név is fellengzős és a prestige-ek...el se lehet téveszteni,ki fog csalni a körben![ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
tDr1v3r
veterán
WH-ról eszembe jutva: az mi, amikor random kap egy narancs színű körvonalat az ellenfél? Mármint látom pár másodpercig, hogy hol vannak... balami perk (Gambler miatt vehet elő azt) vagy ennyire erős is lehet a SATCOM? Pár másodpercre... kicsit furcsállom mert ilyet nem szokott csinálni Squads alatt, csak matchmakingben.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
DokiBaxxi
őstag
válasz tDr1v3r #3854 üzenetére
Az egyik (azt hiszem, O betűs) killstreak csinálja. Lehet, hogy hülyeséget mondok, de Odin talán.
Szerk: Tévedtem, Oracle
[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
-
BandiHUN
veterán
válasz tDr1v3r #3854 üzenetére
van valami scan perk is,ami ilyet tud,nomeg egy másik is,ami,ha jól emlékszem,akkor hatna,hogyha robbanószerrel,flashbanggal,stb.megkínálod az ellent(akit ért/látta,utána átlátszik),de szerintem bugos,mert nekem semmiféle gránát nincs bent,szóval vagy megy csapattársra is,vagy megy mindig
Igaz nem is csoda,ha bug van,hiszen a field order is bugos,azt mondja,hogy lőj le valakit térdelve vagy fekve,d ugyanúgy beadja gránátra,a Betty(hirtelen nem tudom,itt mi a közelségre robbanó C4 szerű bomba neve),kutya,killstreak öl,miközben fekszel vagy térdelsz Ez lehet hasznos infó másnak is,ha van ilyen field ordered épp... Csak lestem én is,hogy bomba letesz,fekvős field order aktív,elvisz 2 ellenfelet úgy,hogy én épp tök máshol kempelek...
Igaz most nincs előttem a szövege a feladatnak,viszont biztos sokan nem tudják,hogy nem csak lövéssel lehet teljesíteni.Az ölj meg ellenfelet hátulról-t is összehozza a kutya isEgyébként satcom és perkek ide vagy oda,elég sokan indulnak a mapnak "mindent látó" üzemmódban és tényleg látszik jól,mikor van ilyen és mikor nincs a brigádban,eredménytől függetlenül.A másik kedvencem amikor már az első 10mp-ben satcom van lent és killstreak reward jön,volt olyan köröm,hogy már a legelején tettek le még Sentry gunt is,ÁÁÁÁ biztos csalásmentesen.Csakhát elsikkad az ilyen,sokan laggolnak az elején,az első fél perc alatt össze is hozható,csakhát mégis NA.Az azért meg mégis furcsa,hogy spawnol a csapat,rohan az ember,és mire az ellenfélből valakit lát,már van,akinek 10 killje is van,ez is biztos próság,főleg mikor Marathonnal ismert mapon rohan az ember középre,és leshogy mindenki lekempelt a kezdőn?
Azért ez már nem jön mapismeretből,mert akkorák a pályák,hogy megindulsz 1-1 jó pont felé,lelősz 2-3 embert,de WH nélkül LEHETETLEN ez.Főleg mikor az első percben satcom is ritkán van.Túl sokan laggolnak,helyezkednek,stb...[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Sqveeze
tag
Szóval senkinek sincs kedve Warozni? Még mindig kéne 2-3 ember
GeTreKt!.hu - Magyar Teamspeak Közösség
-
BandiHUN
veterán
válasz Sqveeze #3862 üzenetére
van itt war...harcolsz az első perccel,a normális hostért imádkozol,és reménykedsz,hogy nem lesz "szuperember" a lobbyban,mert PERSZE kivették,hogy a lobbyban lásd az előző körben elért pontokat...most csak látod,ki van legfelül,és reménykedsz,hogy ha a név nem fellengzős,akkor nem valami 40:3-as k...ögöt tartogat a lista.
A pinget se tudom,miért vették ki,régen legalább látta az ember,"hová keveredett",és kilépett az elején,ha rossz volt a ping.Most meg vicces,megy a kör,lépnek ki 2-3an,bedob 2 oroszt vagy hasonlót,erre elkezd mindenki laggolni...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
laca000
őstag
-
atidzsiforc
őstag
válasz Sqveeze #3862 üzenetére
Szerintem a jelenlegi allapotaban a jatek nem alkalmas normalis esport igenyek kielegitesere. Ja igen van benne broadcaster hud meg #CodEsports ruleset (ami egy nagy kupac sportszerutlen hulladek), de meccs demokat pl hogy nezek vissza?
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
DokiBaxxi
őstag
válasz atidzsiforc #3866 üzenetére
"Szerintem a jelenlegi allapotaban a jatek nem alkalmas normalis esport igenyek kielegitesere"
Mert más igények kielégítésére alkalmas? Gyakorlatilag nem lehet játszani vele...
(#3868) atidzsiforc
Ja tényleg, ez igaz. Biztos leszerződtek az összes kórházzal meg klinikával[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
válasz atidzsiforc #3866 üzenetére
Az már csak hab a tortán, hogy a broadcaster mode egy kalap.. használhatatlan..
-
adammkaa
senior tag
válasz atidzsiforc #3868 üzenetére
Ezt tudom tanusítani, még mindig sípolnak tegnap óta a füleim
Nexus 5 Black
-
Arcképgyáros
Első steames COD ami bezárul ALT+F4-el..
-
Wans
aktív tag
válasz adammkaa #3844 üzenetére
Kedves Ádámka!
Én nem tartom magam olyan hú de jó játékosnak, de azért ügyetlennek és tapasztalatlannak sem. Itt péhán is vannak nálam jobbak jó páran. (pl.: Casanova, HyperCube, Lackómester, Kribe stb.) Ez a statisztika is csak körülbelül 2 havonta ha egyszer jön össze.
Akkor most lássunk téged!
1.
Ha te pont ilyenek miatt szoktál kilépni, akkor gratulálok. Tudod néha el kell viselni azt, hogy a másik jobb valamiben. Kicsit próbálj megtanulni játszani és ha majd nem csak a pillangókat nézed a fasza kis 120hz-es monitorodon, full hd-ban, extra grafikán, akkor néha azt is figyeld, hogy játék közben mit csinálsz.
2.
Ha már valaki egy helyen campingezik, akkor legközelebb úgy lövök oda, hogy szinte még nem is látom, de már küldöm a skúlokat. Tudod, ez az a dolog amit úgy hívnak, hogy rutin (hogy értsd "skill"), de úgy látszik, hogy ez nálad még nem alakult ki. Ne csüggedj! Majd pár év múlva és pár 1000 óra játék után lehet te is elkezdesz ügyesedni.
3.
Ha te csak rohangálsz előre, mint egy hülyegyerek és nyomod a "W" betűt ész nélkül, akkor gratulálok, sok sikert! Ez sajnos nem az a játék, ahol mész eszetlenül előre és majd az öledbe fognak hullni a killek. Tudod, néha gondolkozni sem árt játék közben.Ha te azt szereted, hogy csak mész előre, akkor arra tudom ajánlani a Need for Speedet. Ha viszont a camperek idegesítenek, akkor pedig menj el SIMsezni. Ott legfeljebb a WC-n fog campelni a babád.
Hát öregem, már rég találkoztam itt péhán olyannal, aki ennyi marhaságot ír be, mint te.
Peace!
UI.: egyszerre campeltem is (ha te már így szereted hívni) és nem is. Hogy mit jelent ez, azt döntsd el te!
Aki gratulált nekem, annak egy nagy THX!
[ Szerkesztve ]
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
Burt1793
veterán
Üdv mindenkinek!
Vettem egy új vga-t, így már vinni fogja a gép a game-et?
Tudom, hogy a vga-n kívül minden több mint két éves, de azért van remény?
Aida-s benchmark: [link] -
DokiBaxxi
őstag
válasz ujlakany1993 #3877 üzenetére
Én?
(#3874) Burt1793
Nagyon optimista lehetsz ha egy i7-nél és egy 80 ezres kártyánál kételkedsz, hogy elindul-e egyáltalán egy játék Min. Maxon fog futni[ Szerkesztve ]
-
adammkaa
senior tag
Az a baj baromira nem ismersz, azt se tudod ki vagyok, de gyanítom hogy kenverbevágnálak ebben a játékban, a nagy statoddal együtt, tudnék olyanokat mutatni hogy lefordulnál a székről. És nem egy helyben állós játékkal ahogyan te szerezted. És nem mindig nyomom a W-t képzeld.
Nexus 5 Black
-
DokiBaxxi
őstag
De jó egyébként, mai első 3 meccsemből csak 2-ben volt mocskos WH-s ember
IW"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
beteg
őstag
válasz adammkaa #3879 üzenetére
Toltam most két vagy három kört Wans-al és látszik, hogy tényleg ügyes! Ésszel játszik, lát, tudja hol van, ismeri a pályákat és kjók a reflexei. Biztos fiatal Szóval ő tényleg nem az a típus, akire írtad, hogy kemper, aki miatt kilép az ember.
De ezek után elárulhatnád, hogy "ki vagy"!? Pro játékos? Ismerhetünk vhonnan?Csak futni kell!
-
Burt1793
veterán
válasz DokiBaxxi #3878 üzenetére
Bruttó 80ért sehol se volt...
Ez az asus directcu verzió, emelt órajellel.Akkor kipróbálom, remélem nem akad az elején se. Volt egy progi, ami kiírja részletesen a terhelést, azt most felrakom.
Amúgy a későbbiekben inkább win8-cal használjam a rendszert? A hetest jobban szeretem, de most a 8-ast futtatom.
-
Wans
aktív tag
Aha, de azért te egy statból már tudod, hogy én hogyan játszok és valójában egy hülye-béna-szar vagyok... Ja, te nem valamelyik látó vagy a telejósdából?
Tudod, én nem ismerlek téged, de rögtön felismerem az olyan balf@szokat, mint te. Már bocsánat a kifejezésért, de mást már nem lehet rád mondani. De azt hiszem ezt már itt jó páran megállapították rólad, csak nem mondják, mert vannak olyan kulturáltak.
Le tudnál nyomni? Ahan, az én apukám meg erősebb, mint tiedé. De, még ha véletlenül egymás ellen is játszanánk, az előző hozzászólásod alapján te már két perc múlva kilépnél, mert elvileg campelek, tehát te sosem nyomnál le. Szívesen lefordulnék a székről, de mitől? Attól, hogy kilépsz 2 pillanat múlva? Ja, a röhögő görcstől biztosan, sőt még az emelet is leszakadna miattam. xd
Képzeljem el, hogy nem csak a W-t szoktad nyomni? Rendben, elképzeltem. Látom magam előtt, ahogyan valaki Ádámka név alatt nyomja még a Shiftet és a az egérnek bal gombját is, utána meg az F-et úgy, hogy majd kikopik.[ Szerkesztve ]
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
LamaCube
addikt
A következő megnyilvánulása lesz a "na gyere 1v1 ". Látom nem ment át neki, amit írtál. Ahhoz nem kell kempelni, hogy ilyen statot összehozzon az ember...csak ésszel kell játszani. Leírom még egyszer nem kempeléssel.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
huskydog17
addikt
Egy kis NVIDIA PhysX Fur videó a játékból. Szerintem nagyon pofásan néz ki, Riley és a farkasok is sokkal szebbek így.
Jó hír továbbá, hogy mivel a Fur CPU-n megy, így Radeon VGA-kon is bekapcsolható.
A Guru 3D fórumában többen arról számoltak be, hogy a Fur nagyon eszi a sebességet. Ez mondjuk várható volt.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
mikrosuttii
aktív tag
Miért nem játszotok akkor ahelyett,hogy itt rontanátok a topicot az igen nagy színvonalú és kulturált viselkedésetekkel?Szerintem senki sem kíváncsi erre.Ugorjatok egymás nyakának MP-ben,vagy az utcán intézzétek el.Bár...
Egyébként,videókból nézegettem ennek a játéknak az MP részét.Valamiért nem fogott meg.Tök jók ezek a képességek,meg minden,de valahogy én már ki öregedtem ebből.Nem mint ha 5-10 évvel ezelőtt tetszett volna,mert nálam egy MP-s játékot nem a perk-ek dobják fel.Szerintem ezek nélkül is lehet jót játszani.CS-ben sem voltak ilyenek,még is jó volt (amíg el nem lepték a tizenéves kölkök)
Speciel nekem a CoD4 multija hangulatosabb volt akkor is,meg most is,nem hiába vettem újra elő,persze vannak rajta kemperek,meg csalók,de igazából ha jó társaságot fogsz ki,akkor szinte észre sem veszed ezeket,és a kedvedet sem tudják el venni a játéktól,bár én keveset játszok.
[ Szerkesztve ]
-
-
DokiBaxxi
őstag
válasz Burt1793 #3883 üzenetére
Ez az oprendszer kérdés jó kérdés, én mikor 7-ről 8.1-re váltottam, bf-ben csomó plusz FPS-t hozott, COD- ban meg kevesebb volt sok helyen(BO2). Itt nem tudom mi a helyzet...
(#3894) atidzsiforc
mind2[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
A gém se sokkal jobb...BÁR az embernek látni kell a lényeget.A csalók kikerülése szerencse,de remek köröket lehet lezavarni,mielőtt az jönne le valakinek,Én is szoktam első lenni
Bár alapesetben sima gémben sokszor objektívázok vagy egyszerűen nem sajnálok 3.4 halált egy undorító kemperért...és igen,szoktak késes maniac-ig eljutni(bár HC-N VICC,AMIT BÍR),és körbekéselgetni,persze mellé foglalni pl.DOM-ban,és Kill confirmed-ben is elmegyek mindenki dögcetlijéért,mert milyen dolog,hogy a vesztes csapatban 30:5-ös csávó,és szedett 10 dogtaget....gondolom,aki eléugrott,azért ment 2 métert
Szóval egyébként a játék szerintem jó.Csak szokni kell,hogy megfontoltan kell haladni,nem mint pl.a BO2-ben,ahol totálrush van.Picit az ember ráérez,hogy egy-egy W-nyomás előtt kell mély levegő,akarom-e...és már megy is.Kell a mapismeret.Valaki visszább írta a perkeket...hát ott se kell a sok kiskutyafüle.Csak gáz,hogy perkeket kell berakni,hogy olyan pontosság és csendesség legyen,mint a cod4-ben...talán egy igazi fontos plusz van,a satcom,radar,stb.elleni védelem.De átlagember,ha ráérez,ironsighttel megy,csendesen,ésszel,és meggondolja,hová megy és mikor lő,ez jó.
Aki meg mindenféle vackot aggat fel perkben vagy fegyón...ho comment.De általában nem menti a legális WH VAGY GYORSTÜZELÉS MEG FALON ÁTHATOLÓBB LŐSZER SEM Időlegesen segít,de ahogy szokik az ember,és ismeri meg a mapot,lekerülnek ezek a vackok...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest