Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Waikiki

    tag

    válasz TOBY29 #3206 üzenetére

    Akkor nézzünk pár dolgot.

    Egy ország területére nagy eséllyel eladták az XPrime-ot, mivel szeptemberben a SkillInvest ajánlatot kapott az XPrime jogaira Oroszország és a FÁK területére valami egészen röhejes összegért - nem csodálkoznék, ha SI felé fennálló esetleges korábbi adósságok törlesztéseképp. Hogy ezt elfogadta-e, nem tudom. Egyéb országról nem tudok. De azt hozzá kell tenni, hogy az XPrime kiszolgáló infrastruktúrája augusztus végére került olyan állapotba, amivel egyáltalán lehet valamit kezdeni, de komoly cég nem égetné magát mások előtt, mert egy erős bétaverziónak mondanám: asztali számítógépekre van lefejlesztve, például mobilos használatra jelenleg alkalmatlan, de a koncepció is az: a netes szolgáltatások elérésére már rég nem böngészőt használunk mobilon. Ja, és amúgy a regisztrált XPrime ügyfelek kommunikált számát nyugodtan lehet osztani százzal. Nem képletesen, szó szerint.

    Lássuk azt a törlesztéses dolgot. A tőkeemelés 950 millió Ft-ról szól, emellé tegyük párba a Magyar Telekom által indított perben viszont 944 millió Ft-ot követelnek a cégen. (Nota bene: múlt pénteken a Kecskeméti Törvényszéken már meg is volt az első tárgyalás. Erről nem kellene értesíteni mondjuk a BÉT-et?) A végösszeg nagyjából nulla. A Q3-as jelentésből is kiolvasható tartozások további részét miből kívánják fedezni, ha már az előfizetői nagy részét elvesztette a cég?

    Apropó, értesítés: a korábban nagy nehezen nyilvánosan bevallott felszámolási eljáráson túl legalább 3 másikat is kezdeményeztek ellene: vajon ebből is 45 napos haladék lesz, mint a bevallottnál? És ha az lejár, akkor mi lesz?

    Ha már a tartozások kiegyenlítésénél tartunk, akkor drága Takács úr neadjisten szóba állhatna végre a saját alkalmazottaival is (mármint akik még maradtak), mert ezt az elmúlt hónapokban nem igazán tette meg és esetleg közölhetne velük némi konkrétumot arra vonatkozóan, hogy az elmúlt 3 havi munkabért esetleg mikor szándékozik kifizetni. (Karácsony előtt jól jött volna, de köszönik szépen, még elvannak nélküle egy kicsit...)

    Egyvalamiben igaza van, de ebben vastagon:

    R. töretlenül benne van a cégben, és jóval több pénzzel, mint az itt ismeretes.

    A mennyiség besaccolása kapcsán csak érdemes eljátszadozni a kérdéssel, hogy vajon miért kapott az október végi 50 milliós részvénycsomagjához mindenféle privilegizált jogot a SI?

    Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1

Új hozzászólás Aktív témák