Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
@Tim82: ismerni fogom a trükkjeit
@Petyyyyy: köszi
@Melack: juhászkutya üzemmódban van, alszik amennyit csak tud. Egészséges legyen, mi is ezért drukkolunk, a többit majd csak megoldjuk valahogy.
@Ace owner: köszi
@Saint_: köszmá' ha lányom lesz nem közelítheted meg 20 méteres körön belül
-
macilaci78
nagyúr
Tudom, aktív szénszűrős. Gondolom, aki az új, akadékoskodó jogszabályt hozta a gáztűzhelyek üzembe helyezésével, üzemeltetésével kapcsolatban, az égésterméktől is meg akar szabadulni.
2 réteg aktív moha közé 1 réteg aktív szénszűrő?Nem-nem. Ha köcsögöl a hatóság, akkor tűzhelyet cserélünk. A főzőedényeink egy része alkalmas az indukciós főzőlapra is. Mivel elektromos hálózatot újítunk fel, és a sütő most is villany, arra a szakaszra nem 3×2,5mm, hanem 5×2,5mm kábelt húzatok, kap egy külön kismegszakítót és jó napot.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mi, hogy mivan? Jön a "Little Tick? " Hát marha nagy gratula innen is.
Live-Die-Respawn
-
Dr.Zoo
őstag
Ezen besz@rtam... [link]
A videókat nézzétek meg..
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Petyyyyy
addikt
Az utolsó 16 hsz. adta, mindenkiből előjött az "állat"
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Rick4
félisten
válasz macilaci78 #24954 üzenetére
Amúgyis energiatakarékosabb a villany (a sima elektromos főzőlap is), mivel ott az edényt melegíted, és nem fog a láng elkúszni az edény szélénél, persze egész más ára van 1KW-nyi energiában a csövön és a vezetéken keresztül vételezve.. . Már 100x kigondoltam, hogy külön kellene gázhoz lábost gyártani, vagy legalább kellene egy adapter, aminek lefelé van egy pereme. Saccra 30%-kal több meleget megfogna.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Magnum_
nagyúr
80.000Ft-ig mi a legjobb tablet? (edigitalbol)
I humbly and respectfully decline™
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #24966 üzenetére
Nexus 7 (2013) vagy LG G Pad 8.3.
Bár attól függ mire...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Melack
veterán
válasz Magnum_ #24968 üzenetére
Vegyél Wines tabletet, és akkor a teló meg a tab szinkronban lesz - mindenhonnan mehet minden
(#24970) Saint_: passz, nem tudom. Én továbbra is - melóra - a 100$-os tabok elterjedésére várok Wines oprendszerrel. Nekem az pont jó lenne 9"-on.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Ace owner
addikt
válasz Magnum_ #24970 üzenetére
Ipad mini 1 fos ahogy van, pont most néztem meg handras videóját a retinásról, ő is leszarozta burkoltan, pedig nála nagyobb apple fanfetisisztaboy nem sok van az országban. (Leszámítva azt a ph-s troll emberkét aki a porszívó hírhez is odanyögi hogy csakazeppöl)
Azthiszem Tim mondta a múltkor hogy kevés a ram, a kijelző meg szimplán gáz.
Win megérhet egy misét, én még nem próbáltam, viszont a Gpad 8.3 tényleg jó cucc, agyon volt dícsérve a tab topikban. Amúgy ott is kérdezősködhetsz, tjb, kelzsoca eléggé képben van és biztos segítenek.
Én most szopókázok a WAyteqkel, már úgy érzem waytek volt megvenni.. Az egy dolog hogy úgy van összehányva hogy egyeseknek a kijelző szimplán levált a hátlapról, de most még az akksik is sorra halnak meg. Nem 2 ember panaszkodott már 1 órás üzemidőre a fórumában. Szóval csak az A brand!Galaxy Fold 4
-
GabN73
addikt
KV, és irány GDP-t termelni
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #24974 üzenetére
Ezért kérdeztem mire kel...
Miix2 gyengébb kijelző 1280x800 plusz az Atom jóval többet fogyaszt mint a akár az Apple, akár az Andoridos cuccok CPU-ja.... Akkor már inkább iPad Mini...
Plusz én azért erősen szkeptikus vagyok a 2GB RAM illetve a 64GB háttértár időtállóságával kapcsolatban... (még akkor is ha win 8)A G Pad-ról jókat írnak...
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Tim82
félisten
válasz Ace owner #24972 üzenetére
A Mini 1st gen kijelzője semmivel sem gázabb, mint a Wayteq 79qci-dé. Nem kötelező mindenkinek retina felbontásra gerjedni.
Az 512 MB RAM szűkössége leginkább abban merül ki, hogy 3-4 másik app mellett a Safari újratölti az oldalakat, főleg több nyitott fül esetén. Ezt leszámítva gyors és reszponzív marad. Kb. ezt is írtam, még mielőtt negatív kontextusba téve kiragadod az általam korábban írtakat.
Ja és piszokul egyben van, jobban, mint pl. egy első generációs Nexus 7 (az is van itthon), meg jobban is bírja a strapát (ejtettem már le párszor az iPad-et, persze nem macskakőre).
Nem vészes a Mini 1, Handrasra meg nem adunk. Egyszerűen csak van nála jobb vétel is.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DeFranco
nagyúr
@radi8tor1: köszi
@Melack: egy lesz a radar szerint, most vagyunk a 13. hétben, szóval már látszana
@macilaci78:
@Dr.Zoo: de ba! (abból lesz a gyerek, nem tudtad?) tejfakasztó? nálatok
@bitpork: ti tudtátok meg a fórumról elsőnek, ne sírjál köszönjük szépen a dolgozó nők nevében, pofám van, sör este lesz ha kapok.
@orichalcos: valami olyasmi köszi
@Kiki18: köszi (na látod, ezért is szívtam fel magam vízből...)
kuru hogy örülne ha látná milyen szép multihsz-eket írok
-
válasz DeFranco #24982 üzenetére
Viszont, ahogy DrZoo rátapintott a lényegre...valamikor csak össze kő futni autónyálazásra meg legalább (lóhúgy)alkoholmentes serre.
VVVVVVVVVVVVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ az előbb az EPB a tv-n a következőt írta ki: A gyilkos paradicsomok visszavágnak
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Rick4
félisten
válasz Melack #24969 üzenetére
Vesz egy androidos cuccot, firefoxban ugyanúgy belép az asztali gépen, mint a tableten, és minden szinkronizálódik. Utoljára megtekintett lapok, előzmények, könyvjelzők, jelszavak. És az megy platformfüggetlenül, mindössze annyi van, hogy két- három- 10 helyen legyél bejelentkezve ugyanazokkal az adatokkal. Mindig mindegyik között szinkronizál és ennyi. Csak ezért ne legyen W8..
Birpork. Van akinek egyszerűbb egy 10 karakteres webcímet adni:
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Ace owner
addikt
Mértoffban?
A Wayteq-em kijelzőjével sem voltam tökéletesen elégedett, de az fele annyiba is kerül.
Egyszerűen csak van nála jobb vétel is. Remekül megfogalmaztad, abszolút túl volt árazva.
Neked IOS7 van rajta?
Egyébként én is játszok egy ipad gondolatával, jövőre talán lehet belőle valami. Úgy tűnik kezdek mactérni, viszont minimum Ipad 3-4, vagy retinás mini.Galaxy Fold 4
-
Tim82
félisten
válasz Ace owner #24988 üzenetére
Csak.
Olyan apróságot nem veszel figyelembe, hogy 2012 novemberében, amikor kijött a 1st gen Mini, kifejezetten jó ár/érték arányú cucc volt (droid fronton sehol nem volt pl. LTE-képes, kicsi, könnyű, 4:3 oldalarányú és relatíve erős tablet, talán csak a Samsungnál, kivéve 4:3 -> én is ezért vettem Minit). Most már, majdnem két évvel később, nem az, nem csökkent annyit az ára újonnan, mint az értéke.
Ez nem azt jelenti, hogy szar lenne.
Igen, iOS 7-tel használom, és nagyjából elégedett is vagyok vele.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Ace owner #24991 üzenetére
Pedig annyira nem csoda, az iPad 2/1st gen Mini hardvere bőven elég az iOS 7 folyamatos működéséhez. Ami azt illeti, szerintem az iPhone 4-é is (amiben ugye 1 magos SoC van), de persze az már valóban kompromisszumos is tud lenni.
Gebaszok egészen addig voltak, amíg az appokat nem optimalizálták 7-re, pl. nálam a Gmail kezdetben heti rendszerességgel összeomlott, de viszonylag hamar patchelték.
-
MurdR
veterán
Na, 36nap folyamatos bentlét után úgy volt hogy holnap szabad vagyok, és az eddigi 12 órás szabadjaim után végre lesz 48 órám, amit itthon tölthetek, az e-havi 400 munkaóra mellett. Tartott két órán át. Már hívtak is hogy holnap mehetek be.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Magnum_
nagyúr
és 50k-ig nincs értelmes, nem akadós, használható tablet?
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Spórolós topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest