Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
Ha már a metró a téma
3 masszív fenék, 1 gyönyörű szőke, meg egy pár középszint feletti hölgy. Pedig csak 2 megállót mentem a hármassalHolnaptól hivatalosan is beállok GDP-t termelni.
-
Magnum_
nagyúr
nemsokára vége a napnak...
I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #24313 üzenetére
az jó! kell! annyi alakult, hogy meló után jön egy barátom, aztán alakul az este. kis vacsi, sör, talán. meglátjuk. holnap du.-ra elvileg lesz valami kislányos progi, vasárnap meg jó lenne masszív pihenés, filmezés
(meg hát kex, mert ugye vasárnap mindenképpen kell, hogy jól induljon a hét)I humbly and respectfully decline™
-
Melack
veterán
Gésa/fodrász letudva, utolsó etap mára az Oscar c. klasszikus. Éljen a péntek!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Mercutio_
félisten
válasz Dr.Zoo #24320 üzenetére
Nincs rétesház , ritkán járunk arra, max évente 2x amikor megyünk párkányba visszavinni az üvegeket, és tolni egy klasszikus ebédet a Casablanca-ban, de akkor is csak átsuhanunk.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MrSealRD
veterán
-
Ha valaki gyön M7-n megállhat Siófoknál, megérkeztünk és AudiMunez is úton van ide.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
MrSealRD
veterán
válasz radi8tor #24328 üzenetére
Kíváncsivá tett, hogy mi az az álommeló amit ilyen lelkesedéssel lehet végezni... Ennyi mindössze.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
DeFranco
nagyúr
Tököm ebbe a <>#@@ speedshopba is... döglött akkut adtak el faszán...meg se mukkan, bekapcsolásra nem reagál, töltést nem veszi. Hogy a ^ˇ˘°45t életbe abba bele.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Dr.Zoo #24336 üzenetére
Nem próbáltam ki. Nem voltam boldog, mert bár direkt dobozosat rendeltem, nem OEM-et (egy volt az ára) bontott dobozost kaptam, meg is néztem, hogy valid-e, összehasonlítottam a régivel, de nem tette be, gondolva arra, hogy jobb ha egyből hosszan töltéssel kezdek. Amúgy is elhajtottak volna annyival, hogy biztos tölteni kell.
Formázás alatt mit értesz? Töltőn van, de szvsz nem veszi a töltést, teljesen kuka vele a telefon.
@Saint_: naja. benzin, kilométer, ideg, egy óra minusz a hétvégéből, meg hogy megint szívás van valamivel. Tele van a tököm már, hogy bármit csinálni venni javíttatni kell, csak a szívás van vele.
szerk: na írtam nekik levelet, hogy holnap visszaviszem, tudnak-e másikat adni, meglátjuk, mit reagálnak. Bár már lehet tudnak is róla, amikor ott voltam a srác éppen PH!-zott. Innen is üdv amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
válasz DeFranco #24337 üzenetére
Basszus, sajnálom, főleg hogy én ajánlottam őket...
Annó Apám vmi siemens-be vett akkut, betette, oszt' jóidő! Működik azóta is.. Ha gondolod, elmegyek érte, és kicseréltetem Neked! De azért hívd őket hétfőn, és küld el őket valahová a meredt herébe...."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
DeFranco
nagyúr
válasz Dr.Zoo #24338 üzenetére
Ne kezd te is ezt a hisztit, mást már elküldtem miatta kukutyinba
Alapból azon berágtam már, hogy bontott volt a doboz (szvsz nincs is dobozosuk, csak szereztek üres dobozokat amúgy, mindegy, működjön az akku az érdekel, nem a doboz.), de átgondoltam, és nem panaszoltam be ide, hogy ne érezd szarul magad.
DE!
Azt látni kell, hogy te adtál egy inputot, a tőled telhető legjobb szándékkal, az én döntésem volt ezt az inputot elfogadni, az én döntésem volt onnan rendelni, az én döntésem volt nem kipróbálni, az én döntésem volt ott vásárolni. Emiatt neked egy negyed pillanatig nem kell érezd magad sehogy, tudom, ilyenkor az emberben felmegy a szar, hogy segíteni akart 'szt mi lett, de ne menjen, te segítettél, ez 100%-os gyakorlat. Elvinni meg főleg nem fogod, van kacsavacsa lábam meg kacsavacsa autóm, holnap pont fent vagyok, elkocsikázok aztán megbeszélem velük, hogy hova-mivan.
Asztalt borogatni addig nem fogok, amíg van esély a rendezésre, nyilván nem próbálgatnak ki mindent egyesével, DOA, van ilyen, nem feltéltlenül tehetnek róla, szó nélkül cserélik egy bontatlan dobozra, beteszem, működik, jóvilág. Ha szívózás van, akkor viszont vásárlók könyve, fogyvéd.
szerk: a PH!-n is aktívan hirdetnek, szerintem nem kell nekik itt a rossz reklám, ez az egyik fő vásárlóbázisuk, ha kell ezt megértetem az ottani felelős emberrel. De egyelőre nem hergelem magam ezen, eddig ez egy normál garanciális ügyintézés, meglátjuk hova jutunk.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #24337 üzenetére
Ha teheted, hagyd legalább fél napot töltőn. Nagyon lemerült telefonakkuk nem azonnal térnek magukhoz, van, hogy órák múlva adnak csak életjelet. Ki tudja, mennyi ideig állt az akku a Speedshop raktárában... de ettől még lehet jó.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #24341 üzenetére
A látszat ellenére nem vagyok mindig onlány, csak az előbb kerültem újra PH!-közelbe.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Tud valaki Budapesten megbízható emberkét, aki ért mp3-lejátszók javításához, konkrétan fülhallgatókimenet cseréjéhez?
Barátnőm Sansa Clip+-ában kezdett el haldokolni a jack aljzat.
-
LÁZ
addikt
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bár meg kellene kérdezni, de valszeg megcsinálnák. Nálam ex asszony régi notijában cseréltek usb aljzatot.
Live-Die-Respawn
-
DeFranco
nagyúr
válasz Dr.Zoo #24347 üzenetére
Ne ríj bundás, bekenem a képed pipamocsokkal...
én lefojtottam a stresszt egy kis (fél tepsi) házi kenyérlángossal, meg 5-6 szem házi túrós ferreroval szóval most egy ideig ne keressetek mert az összes vér lement a gyomromba tanulmányi kirándulásra
(de most tényleg ne legyen már ebből dráma basszus, mer' én nem jövök többet segílykéért ha van valami, az meg nettó deficit.)
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Dr.Zoo #24347 üzenetére
Ha feszült vagy szólj a kutyának, hogy cakkozza ki a füled, attól lehiggadsz itt egy démon simitja épp kifelé a rancaimat
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs