- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
izee
őstag
Tudtátok, hogy lejtőn van a vga-k ára? Még a végén készlet is lesz...
És hogy jobbra az "itt szóltam hozzá" 10 db-os listát át lehet állítani 20-asra a "beállításaim"-ban?
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
izee
őstag
Állítólag Microsoft account kell a Windows 11-hez, de ezzel kikerülhető [link]
shift+f10 a command prompthoz és "oobe\bypassnro"Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
jcage
tag
Urak, tudna ajánlani valaki megbízható takarítót? Most felújítás utáni nagytakarítás lenne, illetve ha beválik, akkor utána rendszeres is. Köszi előre is. 3. kerület, Filatori gát rész.
A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet...
-
Luissimo
veterán
válasz macilaci78 #127509 üzenetére
Áááá, nem lenne tartós.
Csak az a belső kúpos rész kellene.Valakinek az ismerettségi körében van tupperwareval foglalkozó viszontértékesítő?
-
8
senior tag
válasz Luissimo #127508 üzenetére
ezt nevezik tervezett avulásnak
kétkomponensű epoxi ragasztóval szépen meg tudod ragasztani/újraépíteni/megerősíteni
pl itt egy pattex, oldószermentes: https://www.pattex.hu/hu/products/pattex-epoxies/epoxy-universal-5-min-syringe.html
szerintem a házi barkács topikban további ötleteket is tudnak adni a javításhoz
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
CrazySouls
tag
Hello!
Tudtok pizzériát, ami szállít 9. kerületbe, felez vagy negyedel is családi pizzát és nem a Donpepe, Pizzahut, Pizzaking? -
Mr.Csizmás
titán
válasz CrazySouls #127515 üzenetére
ha igazi kell, akkor pompás-éktól rendelj
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Nikaré
őstag
válasz CrazySouls #127515 üzenetére
Mi a baj a felsoroltakkal?
(Amellett, hogy sajnos nem tudok tanácsot adni.) -
macilaci78
nagyúr
válasz Nikaré #127517 üzenetére
A Pizza-King általános vélemények szerint a budapesti kínálat legalja. Személy szerint nekem a Don Pepe zsíros/olajos. Pizza Hut-tól nagyon ritkán rendelek, vagy inkább soha. Néha helyben fogyasztok, akkor finom, de ehetetlenül forró.
Szerintem a legnagyobb baj, hogy gyakori rendelések esetén 3 pizzéria együttes kínálatát is meg lehet unni. Főleg, ha valaki nem szereti a csípőset, tejfölös alapot, tengeri herkentyűket, akkor a kínálat is visszaesik kb a felére.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
CrazySouls
tag
Donpepe hol jó, hol nem. Attól függ, hogy épp ki dobja össze, de azt meg előre nem lehet tudni.
King legutóbb másfél órát késett, le volt égetve, száraz volt és feltét is alig volt.
Hut felcserélte a rendelést, várni kellett sokat, hogy a jót hozzák ki és plusz féltettel sem volt az igazi.Vidéki vagyok, hozzászoktam, hogy 5-6k ból megvan egy családi pizza, full finom vékony tésztával, rengeteg feltéttel. Érzésre egy családi pizza vidéken 2-2.5* akkora súlyú, mint a Donpepe pl. Aztán 5k vs 8k...
[ Szerkesztve ]
-
Handball94
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #127516 üzenetére
Vagy inkább ha nápolyi pizzát szeretnél enni, akkor menj el, mert az a sütés utáni pár percben igazán jó..
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Handball94 #127520 üzenetére
Egyszer rendeltem toluk, kattintastol elso harapasig valami 20 perc volt, kozel van a munkahely. Miattuk is rendeltem g3ferrari pizzasutot, ld fozocskes topic.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
CrazySouls
tag
válasz Mr.Csizmás #127521 üzenetére
Nekem haziasabb jellegű kellene, vékony tészta, sok feltét, lehessen felezni és annyi.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Hátha valakinek van eladó memóriája. Az ár tájékoztató jellegű.
-
werszomjas
addikt
válasz macilaci78 #127518 üzenetére
Néha helyben fogyasztok, akkor finom, de ehetetlenül forró.
Pedig csak azt kapod amit ígér, már az is baj?
üdv
-
macilaci78
nagyúr
válasz werszomjas #127524 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, más az ingerküszöbünk. Párom két szeletet is megeszik, mire én hozzáfogok.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz werszomjas #127524 üzenetére
Pizza hát, sör has.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Petyyyyy
addikt
Sziasztok!
Láma kérdés: tudnátok olyan cukrászdát ajánlani BP-n, ahol kapni finom hókiflit? Vaniliás-diós verzió.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
SpaceKombajn
aktív tag
-
MrSealRD
veterán
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó iPhone 7!
[link]" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
macilaci78
nagyúr
Az utcán 15. vagyok a sorban, aki a virágárushoz vár, az utca túloldalán pedig rajtunk röhögnek a csajok. Nincs igazság!
-
homerhamm
addikt
válasz macilaci78 #127533 üzenetére
Lehet várják a virágot.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Nikaré
őstag
válasz macilaci78 #127533 üzenetére
Ezért sem szeretem az ilyen mutassuk meg most hogy mi is van?
Egy nap amikor "kötelező" mert ... -
macilaci78
nagyúr
válasz Nikaré #127535 üzenetére
Feleségem kapott egyedül virágot tőlem. Vele találkoztam egyedül azon kevesek közül, akiknek adnom illik, vagy adni szeretnék. Viszont szerinte kitettem magamért.
A kolléganők idén még egy vicces emailt sem kaptak, szerencsére nem is dolgozik az általam látogatott telephelyen egy sem.
A családot pedig most köszöntöttem korbe telefonon, sms-ben.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
8
senior tag
Valakinek lenne egy horvát autópálya ENC készüléke kölcsön?
Az appot már letöltöttem hozzá.
Most a hosszú hétvégén utaznánk, szerdán már vissza is tudnám adni a kütyüt[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Nikaré
őstag
válasz macilaci78 #127537 üzenetére
Te egy Úr vagy!
Feleséged szerint, ha kitettél magadért akkor meg pláne!!! -
mike1334
veterán
válasz macilaci78 #127537 üzenetére
Én csokit vittem
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #127543 üzenetére
Legalább volt szex?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz macilaci78 #127544 üzenetére
Emmával?
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Stylewars_kp #127545 üzenetére
Marcsával.
-
mike1334
veterán
válasz macilaci78 #127542 üzenetére
Én már előző nap beszereztem a kedvenc csokiját. Hiába na, a rutin meg az évek
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz hszilard666 #127543 üzenetére
Nem követem a "nő"-s topikot egy ideje, de akkor még nem lett meg a nagy Ő ezek szerint.
Ne búslakodj, a csoki egyedül is csoki (és meg több is jut)...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest