- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Milyen házat vegyek?
- Nyomtató topik
- iPad topik
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
Remelem paran leteszik az autot ettol mert a sok home office zombitol egyebkent mar nem lehet kozlekedni egesznap..
Galaxy Fold 4
-
Nikaré
őstag
Nagyjából ugyan annyiba kerül a keletről érkező gáz és olaj mint az egyéb irányból bejövő beszerzés.
Nincs Magyarország "ellen" szankció sem a gáz sem az olaj vásárlásra!!! Tehát bárhonnan beszerezhet. Ez a megállapodás az EU val.
Minden egyéb szöveg az politikai megtévesztés.
.
Más.
Megkérdezem a nem lesz ár emelkedés, infláció hívőket, hogy ha nekik emelkedik minden költségük (rezsi, üza) akkor azt zsebből finanszírozzák vagy tovább terhelik? -
félisten
Régen a cigire volt igaz, most az üzemanyagra, hogy bármennyiért is meg fogják venni.
Mi az a ho zombi amúgy? Az, aki otthon dolgozik, és se a tömegközlekedést, se az autóutat nem foglalja?
-
Mercutio_
félisten
-
Nikaré
őstag
válasz Mercutio_ #128909 üzenetére
Már mindegy, hogy külön válasszuk e vagy sem mert, ha nem lett volna ársapka
akkor is infláció van volt (már tavaly ilyenkor masszívan) és lesz.
A mostani irreális árakra ami arányait tekintve a régióban a legmagasabb még ezután jön a sapka nélküli árak, a sapka nélküli fosszilis energiahordozók áremelkedése, mondom még csak most jön ennek hatására.
Sajnos erre számítok
Lehet nem értünk egyet, de majd kiderül.
Csak az bosszant, hogy buta, kapzsi, rossz döntések árát meg fogjuk fizetni!
Szerintem a gyerekeink is ezt fogják nyögni. -
Mercutio_
félisten
válasz Nikaré #128910 üzenetére
Biztos, hogy lesz áremelkedés, ez nem kérdés és a magas infla az oka, az is egyértelmű az, hogy miből ered ez a magas infla már az azt tálaló oldal narratívája "dönti el"...
Ársapka július 1-től már csak a magán tulajdonú járművekbe tankolt benyára volt, emiatt a céges költségekbe 5 hónap alatt már beépült szerintem.
Az, hogy a kormányzati kommunikáció hárítja a felelősséget és mindent a háborúra+brüsszelre tol, holott még sehol nem volt a háboró, de már 8% volt az infla, már inkább a politika topic témája, itt szerintem ezt a vonalat engedjük elEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
66zio
aktív tag
válasz FoxiestFox #128907 üzenetére
Statisztika szerint csökken hazánkban a dohányosok száma. Én is ismerek olyat aki az ára miatt rakta le. Nyilván nem a láncdohányos fogja ettől abbahagyni, így az autózást sem mindenki, de hatása idővel van a magas áraknak.
-
macilaci78
nagyúr
válasz 66zio #128913 üzenetére
Lehet, az új belépők, az utánpótlás száma apadt meg. Tehát egy mai fiatal lehet, hogy nem szokik rá, mikor 1 doboz cigi árán 1-2 korsó sör is kijön a szórakozóhelyen.
Az üzemanyagfogyasztás is ilyen lassú víz partot most alapon eshet vissza majd. A KATA-katyvasz többek között a jogosítványok drágulását is magával hozta. Drágábbak a rutin és forgalmi órák, nagyon sok helyről azt hallottam vissza, hogy már a 10-20 órát vett tanulók is szüneteltetik a folyamatot, mert nincs pénzük folytatni. 8-9 eFt egy 45 perces óra egy olcsóbb oktatónál.
Az SMKP-tól nagyobb kategória is drágul, az új rutin feladatsor egyszerűen kínozza a gépet, majdnem végig hátsó fékkel kell menni. Sokan leadták a kulcsot az oktatók közül a fokozott amortizáció miatt.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
JanR
addikt
válasz macilaci78 #128914 üzenetére
Az 1 doboz cigi = 1-2 korsó sör teóriád hamar meg is bukik.
Hosszú évek után a hétvégén sikerült elmenni szórakozni és majdnem leszédültem a pulttól, mikor 1 korsó sörért simán elkérnek 1500 forintot. -
mike1334
veterán
válasz Stylewars_kp #128904 üzenetére
Nem tudom, hogy csak véletlen egybeesés-e, de hónapok óta nem suhant olyan tempóval a pótlóbusz a Dózsa György út és az Astoria között, mint tegnap délután...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Nikaré
őstag
válasz mike1334 #128918 üzenetére
Körülbelül kettő hét a fájdalomküszöb.
Korábbi ár ingadozások tapasztalata ami a kiugróan magas irányt illeti. Lesz önigazolás mert a gyereket csak kocsival kell vinni, esik az eső, nehogymá'ne stb .
Persze van az a réteg akinek ez már az a küszöb ami miatt nem tud vagy csak nagyon keveset autóval közlekedni. -
JanR
addikt
válasz macilaci78 #128919 üzenetére
Talán, ismétlem talán 1800 forint körül. Mivel nem dohányzom, lövésem sincs róla.
Talán tavaly kérdeztem meg egy ismerősöm, akkor ezt a számot mondta, úgy rémlik. -
Nikaré
őstag
válasz macilaci78 #128919 üzenetére
Dobtam egy hátast ezeken az árakon
Még jó, hogy nem vagyok se cigaretta, se kávé stb. függő!
Van benne pénz. Most már értem miért lett teljesen szabályosan nemzethy! Ez is! -
Mr.Csizmás
titán
válasz macilaci78 #128925 üzenetére
otthon iszok (néha), és kávézok (vagy munkahelyen). nyertem?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #128926 üzenetére
Úgy lényegesen nagyobb az árkülönbség, mert a cigit ugyanúgy csak nemzeti dohányboltból tudod hazavinni, de a kávé, sör lényegesen olcsóbb boltból, mint italmérésre kijelölt helyen.
De a főnyeremény, ha csajt is sikerült hazavinned.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz macilaci78 #128927 üzenetére
nem dohányzok, és együtt élek vele
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #128928 üzenetére
Legalább a választás nyűgétől megmenekültél.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
rushty
őstag
Milyen érzés mutyiboltba jarni nemorbisavazokent?
Revolut meghívó pü-ben
-
GabN73
addikt
Mit paráztok a szerb/ukrán cigi még tűrhető áron van
-
HUTCHDB
nagyúr
Nincs véletlenül valakinek ismerőse a Kocsiguru nevű autókereskedésben? (Budaőrsi út)
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
rushty
őstag
válasz macilaci78 #128934 üzenetére
A dohányosok fele letehette volna tiltakozásképpen. vagy letette csak azóta 20x visszaszokott
Revolut meghívó pü-ben
-
JanR
addikt
válasz macilaci78 #128936 üzenetére
Nálunk szülők, nagybácsik, nagynénik dohányoztak. Összesen 7 gyerek született csak anyai ágról és egyik sem dohányzik
Amúgy meg. Valaki cigire költi, mások meg másra. Szóval ja. Nekünk, akik nem veszik folyamatosan megdöbbentő milyen drága.
-
Stylewars_kp
őstag
Januártól nyílván megint drágul 800 forinttal. Durva ára lesz. De nem dohányzol, tudjuk. Helyes.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek. Üllői út Kossuth Lajos tér környéke mennyire gáz?
Lenne lehetőség a környéken venni egy másfél szobás sorházi lakást, ami belső udvarból nyílik. Befektetésnek szánjuk, kiadható-e ez albérletnek? A sorház rövid oldala konkrétan az Üllői úton van, szóval nem Havanna.
A lakás hagyatékból maradt, évek óta lakatlan, felújítandó, viszont legalább az árán is meglátszik.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
homerhamm
addikt
válasz macilaci78 #128940 üzenetére
Szerintem vannak rosszabb helyek Pesten ahol nem laknék. Mondjuk a belváros, bulinegyed, bérházas részek. Persze ott is vannsk jobb részek, de szerintem Kispest meg egész elmegy.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Tim82
félisten
válasz homerhamm #128941 üzenetére
szerintem Kispest meg egész elmegy
Milyen szerencse, hogy ez nem Kispest."You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
macilaci78
nagyúr
válasz homerhamm #128941 üzenetére
Magától a belvárostól messze van, illetve ahogy nézem, tömegközlekedéssel innen ugyanúgy kb 50 perc lenne nekem a munkábajárás (Újbuda), mist most Zuglóból.
Viszont ott a zártpályás tömegkölekedés lehetősege az 50-es villamos képében, ami a Határ úti M3 megállóig megy.
Holnap meglátjuk.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Siriusb
veterán
válasz macilaci78 #128945 üzenetére
És azon a környéken azért van sokféle üzlet is, ott van a posta, a piac sincs messze stb.
-
Tim82
félisten
válasz macilaci78 #128945 üzenetére
Viszont ott a zártpályás tömegkölekedés lehetősege az 50-es villamos képében, ami a Határ úti M3 megállóig megy.
Ami amúgy éppen felújítás alatt van most hétvégén.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
macilaci78
nagyúr
válasz Tim82 #128947 üzenetére
Kocsival megyek, meg egy lakást csak sikerül tovább birtokolni, üzemeltetni, mint egy M3 felújítás. Bár láttam már olyan csodát, hogy egy vasaló fűtőszálcsere tovább tartott, mint egy 85 m2-es lakás teljeskörű felújítása.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Tim82 #128947 üzenetére
nem sokáig + mire maciék elkészülnek a felújítással, lesz M3 végig (23Q1-re lesz kész).
meg ott a pestlőrinci állomás, a buszok elvileg vonathoz csatlakoznak - azzal is tud tervezni a budapest go app[ Szerkesztve ]
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Mr.Csizmás #128949 üzenetére
Mi ez az M3 fejlesztés? Lemaradtam.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Gaming notebook topik
- Apple Watch
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest