-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
Megvettem, hozzáadtam, töltődik, köszönöm!
-
dioka7
senior tag
Mi van akkor, ha a megvásárolt kódra, azt írja a steam, hogy már aktiválva van??
Valaki járt már így? -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Az arany kulcsokat csak a Sanctuary-ban lévő ládánál lehet felhasználni?
köszihttps://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
[Prolixus]
addikt
Sziasztok!
Egy CE boldog tulajdonosa vagyok, nemrég kezdtem tolni a játékot, egyelőre még csak 8-as szintű a Siren-em. Namármost a kérdésem az lenne (lehet hogy hülye, de nem volt kedvem ennek utánaolvasni ), hogy látok a Head-ek és Skin-ek között pár olyat, amik benne vannak a listámban, de meg vannak csillagozva. Ha pedig ezeket akarnám betenni a karakteremnek, akkor mindig kidob a játék a steam oldalára, hogy vegyem meg az adott "kinézet" DLC-t. Ugyanakkor tudom, hogy a CE tartalmaz ilyen jellegű extra tartalmakat. A kérdésem az lenne, hogy ez normális? Miért rak be olyanokat, amiket meg sem vettem? Vagy ha már megvettem a CE által, akkor miért nem tudom őket használni?
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz [Prolixus] #7560 üzenetére
Azért teszi be, hogy elcsábítson és megvedd végül.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
LLKobe
veterán
válasz [Prolixus] #7560 üzenetére
Azokat külön meg kell venni ha kellenek. Külön dlc-k.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
[Prolixus]
addikt
Hogy kapnék be. Én arra gondoltam hogy azok jöttek a Collectors Edition-nel, csak valamiért "nem ismeri el" a játék, hogy megvettem őket, és ezért dob ki a steam oldalára. Kár, hogy nem erről van szó, mert az egyik ilyen skin nagyon bejövős. Na mindegy, tőlem nem rámolnak be egy ilyenért 1 eurót, annyit nem ér.
Köszi a válaszokat.
-
cikasz
őstag
válasz [Prolixus] #7563 üzenetére
Nézd meg, hogy mit tartalmaz a sima meg mit a CE és meglátod, hogy megkaptad-e.
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
sss
őstag
Elég olcsó most a bl2 steamen.
-
[Prolixus]
addikt
Ja, 7,5 euró az alapjáték.
Más.
Van itt közületek olyan, akik az első végigjátszásukat egyedül csinálták?
-
cikasz
őstag
válasz [Prolixus] #7566 üzenetére
Én most tartok a This is the end végén. Most léptem ki mondom megyek aludni
Gondolom most jön a kill Jack...[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
dejaris
addikt
válasz [Prolixus] #7566 üzenetére
En egyedul porgettem ki az elsot es utanna tvhm-et is.
-
tibee77
őstag
En is tök egyedül nyomultam vegig.Most ultimate-t nyomom de dög nehez egyedül...Nem akar valaki segiteni? :
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
[Prolixus]
addikt
Olyan bug volt már valakinek, hogy valamelyik arénában nem lehet megölni valakit? A bandit slaughter arena-ban csinálom a harmadik kört, már tippre annak is a vége felé járok, amikoris az utolsó midget izé életcsíkja lemegy a nullára, piros szín már nincs is a neve fölött, de egyszerűen lehetetlen megölni. Sem fegyver, sem gránát, sem Phaselock...semmi nem hat rá. Úgyhogy kénytelen voltam hagyni, hogy megöljön...Remélem nem lesz gyakran ilyen.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz [Prolixus] #7570 üzenetére
Én már futottam bele ilyenbe.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
nagyúr
válasz [Prolixus] #7570 üzenetére
yep, volt ilyen. az ore chasm valamelyik szintjének a vége felé, igen boldog voltam tőle...
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
LLKobe
veterán
Tegnap bepróbáltam az új VGA-val a Border 2-t, physx medium. Vicc. 20-30 fps között ugrál az fps, physx nélkül meg kiakad az fps számláló. Ez az optimalizálás elég botrányos lett.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
nagyúr
nagyon függ a pályától és a használt fegyverektől. a torgue arena pl. eleve CPU-limites, ha ott még elkezdesz tüzelni valami rengeteg pelletet produkáló explosive shotgunnal, akkor ott seggreül a rendszer, és nem a VGA miatt.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
tibee77
őstag
Megszereztem a love thumper-t.Mivel meele-s vagyok idäig csak is az order-law kombo-t hasznältam (eleg jol szuperäl nekem).Megerne lecserelni a love thumperre az order-t?(szinte csak meele-t hasznälok)
-
MARV6969
tag
Még nem a Bordrlands 3, de a Borderlands világában játszódik... [link]
"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
[Prolixus]
addikt
Ez a Tiny Tina DLC csak nekem skálázódik ilyen hülyén? 30-as volt a szintkövetelmény hozzá, 35-ös szinthez közelítő karakterrel vágtam neki. Most 36-os vagyok, erre meg kellene ölnöm a 40-es szintű Duke of Orcs-ot. Hiába lövöm ezerrel, a szintkülönbség miatt alig sebzik a fegyvereim...rádobálhatom az összes gránátot, ráereszthetem a rakétavetőt, ezen a dögön alig látszik meg. Persze kergetőzve-szaladgálva le lehetne lőni, de amikor nekem ugrik, akkor akkorát sebez, hogy ha egyszer is közelre sikerül ugrania hozzám, akkor meghalok. A Fight for life meg persze nem biztosít elég időt arra, hogy megöljem, még akkor sem ha előtte már leszedtem az életereje felét. Szóval...ez valami vicc?
-
AlexWolf
senior tag
válasz [Prolixus] #7583 üzenetére
Azt addig öld meg, amíg nem nő meg olyan nagyra.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
tibee77
őstag
Prolixus vegyel fel es segitek! (slicchabib)
Ez borderlands tales feldobta a kedvemet.Remelem hamarosan jön!poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Obliterátor
tag
Valaki talált infot arról hogy milyen plusz tartalom jöhet még a marcusos pak után ?
-
[Prolixus]
addikt
válasz tibee77 #7585 üzenetére
Köszi de, azóta kinyírtam a köcsögöt. Eddig nem tűnt fel, hogy ebben a DLC-ben vannak ilyen felfelé skálázódó ellenfelek, valószínűleg aki ilyen volt eddig, azt kinyírtam első nekifutásra, őt meg nem. A jövőben viszont már nem lesz kegyelem senkinek.
-
Ryder62
őstag
Milyen coopban ez a játék?
Mennyi hangsúly van a együttműködésen?
Illetve pár általános kérdés: Mennyi a játékideje? Sandbox játék? Ha 2 játszunk coopban akkor van mellettünk két bot vagy nincs?
Haverral tervezzük beszerezni kari környékén steamen.
-
LLKobe
veterán
válasz Ryder62 #7588 üzenetére
Ez kérlek A coop játék. Coopban az igazán élvezetes. Annyi hangsúly van az együttműködésen, amennyit fektettek bele. Úgy is lehet tolni hogy csak a saját karaktered erősítésére gyúrsz, meg úgy is hogy a csapatot buffolod, ők meg téged. Persze középút is van, úgy csinálod ahogy csak akarod, a skilljeidet pedig bármikor resetelheted, és kipróbálhatsz más buildet.
Persze uvhm-ben (a legnehezebb fokozat) ha nem segítitek egymást, esélyetek se lesz, feküdni fog mindenki igen hamar.
Botok nincsenek. Játékideje stílustól függ, de ha alapos vagy akkor csak az alapjáték 50+ óra.
Mindenképp érdemes beszerezni, ha lehet goty verziót összes dlc-vel, mert azok nagyon megdobják a játékidőt, és coopban told, úgy az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Coopban is jó gém,lényegében talán több,és magasabb szintű ellenfél van,és értékesebb cuccok esnek.De a single-t viszed,a host határozza meg a küldiket,amit visztek.
Ha neked már unlockolva van,akkor teljesíted,amit csináltok,ha túlhaladtál,evidens,ha nem vetted még fel,evidens nem.
A coop lényege elsősorban,hogy az egyedülivel szemben megoszthatjátok a figyelmet,és feltámaszthatjátok egymást a földről,az eső cuccok jobbak,de kár erre bazírozni,annyival nem,és még mindig ottvan,kié is legyen...
A coop nehéz ellenfelekhez,gyors haladáshoz,sokatmászkálós küldikhez jó...és persze a hangulat.Lehet jó,ha lazán veszed,ha segítség kell,lehet rossz,ha loot kellene,jobb fegyó,vagy ha bosszant,hogy a küldiket akár Te nem is csinálod,mert a 4 kolléga 4felé szalad,és pikk-pakk kész,és azt se tudod,mi történt,stb.Fejlődni pedig kábé azonos szintűekkel jó,ha van jó felszerelésed,és könnyű a single,+1-2 szintesekhez menj,ha nehéz,akkor -1-2esekhez.De a legjobb,ha átlagos vagy,és haladnál,és nem morogsz,mert valamiről lemaradsz,vagy valami cuccot épp elhalásznak előled.Egyébként nagyobb nehézségen nagyon sok múlik a megosztott figyelmen,gagyibb cuccokkal is lehettek jók pl.4en,ha épp a földreesőt például egy társad éleszti,miközben a másik 2 eltereli az ellen figyelmét,lényegében ez az igazi kulcs.Ha szétszaladós-leszarós a brigád....nem sokat érsz.Akkor se,ha a "haverok" a map másik végén csinálják már az objektívát,ha Te épp a földön vagy és a világ végén a többi 3 irányban.
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Ryder62
őstag
Köszi a válaszokat.
Az alap játékot akarjuk beszerezni - no dlc.
Szerintem el leszünk egy darabig.
-
[Prolixus]
addikt
Mindkettőnek van előnye és hátránya is. Én nem szeretem a coop-ot, hiába taktikusabb játékot tesz lehetővé, mert az a típusú játékos vagyok, aki minden zugba benéz, simán elkalandozik a pályán össze-vissza stb. Ilyet nem nagyon lehet ha mással együtt játszol, mert alkalmazkodnotok kell egymáshoz. És akkor ott van az egész rákfenéje, a közös loot. Ezért csináltam legalább az első végigjátszást egyedül.
[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
válasz [Prolixus] #7593 üzenetére
Én is ilyen vagyok ám.
-
BandiHUN
veterán
válasz Ryder62 #7592 üzenetére
Ha olcsón kell,Én javaslom így,hogy jönnek az ünnepek,akciók,a Border első részét is...szerintem sokkal hangulatosabb,főleg az elején.És nem sokkal gyengébb technikailag.Sőt,még lehet hogy ilyen 5€ környékén is lesz majd GOTY,DLC-s változatban...és coopilag ugyanez.Csak ott valahogy "él" az egész,mert 1 ember álmodta az elejét.Később jött már,hogy egy csapat dolgozott a DLC-ken,az utolsón legalábbis,és ez a brigád maradt a BL2-re is...Irtóra kiüt,hogy sok ember jó ötlete,ami csilloghat...DE mégsem az igazi.Persze a kettő több,nagyobb terep,több ellenfél,de sok szempontból visszalépés is.
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
tibee77
őstag
Megszereztem az elsö pearlescent fegyomat!Nem nagy szäm vagyis inkäbb psycho-nak nem jo. De majd ha csinälok egy ujabb karaktert akkor annak odaadom. [link]
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz tibee77 #7596 üzenetére
Sniperből EZT szerezd meg!A többi,háát...
Ennek a fegyvernek az a különlegessége,hogy direktben életerőt sebez,átmegy a pajzson,ami egy criticallal nehéz ellenfeleket is letaglózhat...sőt van boss,amihez kifejezetten javasolt...egyéb esetekben én nagyon haragszom a sniperekre,1 lövése van az embernek,és rögtön elindul rá mindenki.Én úgy csináltam volna,hogy sniperrel NE vegyék észre az embert,így sem túl erősek,és sok az ellenfél,durva,hogy bemegy az ember egy táborba,valakit fejen kap,és ha combos,még bele se hal+rögtön mindenki lőni,gránátozni kezd felé,bármilyen messze is van,rögtön tudva,hová is kell... Ennyin múlott a hülye sniperkedés.És ráadásul itt az 1-hez hasonló über,criticalra 1lövéses revolver sincs,mint a Defiler...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
tibee77
őstag
Igen vägom ezt a fegyvert.Mär kineztem magamnak ha esetleg inditanek egy zero-t. Nekem ez hogy meglätnak nagyon nem baj, en rohanok räjuk egyböl es kaszabolok. Nagyon megszerettem ezt a psycho-t, igaz, hogy vannak bossok amik ellen egyedül semmi eselyem vele.Utoljära UVHM-ban Jackenstein boritott ki.Ott kb semmire nem megyek a brutäl meele sebzesemmel.Elövettem a Lady Fist-et (800 %-os critical, räadäsul slag-es ) es adtam neki, de megölni nem birtam igy se, mivel mint mondtam közelharcra vagyok kielezve.Ekkor jött a forumos kollega es segitett egy syren-nel.
-
[Prolixus]
addikt
válasz BandiHUN #7595 üzenetére
Hááááát, ezzel nagyon nem értek egyet. Az első rész valóban hangulatosabban kezd, Fyrestone kietlen pusztasága, koszos kis szellemvárosa valóban hangulatosabb, mint Liar's Berg havas tájai, de de ez a kezdeti "előny" nagyon hamar leolvad a második résszel szemben.
A második rész mindenben jobb, mint az első. Több és változatosabb az ellenség, jóval változatosabb a bejárható terep, sokkal jobban számít az elemental sebzés, maga a karakterfejlesztés is több lehetőséget kínál. De még ha ezek nem lennének, akkor is jobban bejönne, mint az első rész...mert ha nem is nagyon vastag, de végre van épkézláb sztorija a játéknak (az elsőnek ezzel szemben érdemben nem volt sztorija szinte), az NPC-k érdekesebbek, a mellékküldetések is sokkal értelmesebbek, Handsome Jack meg egyenesen zseniális. Ennyire imádnivalóan seggf*j főellenséget régen láttam játékban, a kommentárjai frenetikusak a sztori missziók során.Ja igen, a játék egyik legfontosabb eleme, a humor meg ugyanolyan jó szerintem mint az elsőben, és jó húzás volt az is, hogy az első rész karaktereit kisebb mértékben beleszőtték a játékba, még a sztoriküldetésekbe is.
Szóval szerintem minden téren fejlődött a játék. És minden téren előrefelé. Nem tudom milyen lesz a 3. rész, de ha a 2. részben még ettől is egy kicsivel hangsúlyosabb lett volna a sztori+az egyes küldetések során elhangzottakat később is vissza lehetett volna hallgatni+mindenkinek külön lett volna a loot, a részemről járt volna a 10/10-es pontszám.
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
Nekem kedvencem mikor Brick beszologat a Tiny Tina dlc-ben! Mindig valami brutäl dolgot akar csinälni. xD De az is tetszik mikor benyögi ällandoan, hogy "heey Slaaaab!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest