- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedro78
senior tag
wtcbj-ftcxf-5txct-3tj33-tzxw6 - PC
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
pohár
félisten
válasz Pedro78 #8452 üzenetére
XTCBJ-FTCXF-5TXCT-3TJ33-TZXW6a lustáknak beírom ide is
jaaaaa, hogy SG-n is beírtad... meg itt is
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
tibee77
őstag
Sräcok en beirtam a shift code-ot es nem kaptam skin-t.A jätek kiirta hogy megkaptam az krieg skin-t az extra menüben de a jatekban nincs sehol.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
tibee77
őstag
Nincs, neztem ott is.
-
Amartus
senior tag
Új:
PC / Mac: CJ5T3-K5TF6-5TRC3-TBTJB-HZ5ZF
Xbox 360: CBCTT-K3T6R-TKW56-W63TB-FFJC3
PlayStation 3: 5BWBT-69SSX-6H6WB-935TT-X3WTT
márc. 3-igIstenem, tele van csillagokkal...
-
nagyúr
egy kérdés rutinos UVHM-esek felé - ha egy Torgue automatához odaballagok, akkor a benne található cuccok szintjét bármikor az enyémhez igazítja? 63-as szintnél tartok, nagyon elkelne már egy új Harold, de ilyen igényem nyilván a 72-es szint elérésekor is lesz, úgyhogy még véletlen sem akarom kompromittálni a dolgokat muchos gracias!
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
-
pohár
félisten
ha kéred, szívesen átdobom
plusz van egy 54-es savas infinity-m is, a tegnap kapott 54-es Beevel nagyon darálok veleGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
köszi, nem inkább felelevenítem a kocsmai verekedős skilljeimet, és kifarmolok 600 tokent egy 63-as verzióért - ahogy elnézem a zinternetes képeket, pont 4.5x lesz erősebb, mint ami most nekem van
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
tibee77
őstag
Az ott a 2 harold a kezeben a smiley-nak.
-
nagyúr
köszi, de inkább megküzdök érte én. viszont ha beírod a stats-ait, azt megköszönöm - kíváncsi vagyok.
(#8469) fi:zi'k: Rólad jut eszembe, hogy má' megin' igazad volt - a Brawn skilltree lenullázásával lényegesen könnyebb lett az életem szerintem amúgy 58-as szintnél kb. befejeztem volna a játékot. riszpekt!
-
nagyúr
'anks! ráadásul double penetrating, ahogy elnézem. viszont kénytelen vagyok felfedni a tudatlanságomat: nem is tudtam, hogy egy torgue pisztolynak lehet másfajta markolata. mit változtat?
-
vitaro
senior tag
A Maliwan markolat az elemental effect chance-t növeli, Torgue pisztolynak tehát teljesen felesleges. A másik kettő növeli a sebzést (a Jakobs talán kicsit jobban), de mindkettőnek van negatív hatása is. Ezen a képen meg lehet nézni, hogy pontosan milyen tulajdonsággal bírnak a különböző alkatrészek.
De ha már itt tartunk akkor itt van a többi fegyver is: SMG, Assault Rifle, Shotgun, Sniper Rifle, Rocket LauncherThe Arcana is the means by which all is revealed.
-
pohár
félisten
azt tudja valaki, hogy egy 54-es Psycho hogy az anyámba tud legyűrni körülbelül 2 lövéssel egy 57-58-as Goliath-ot? csávó becsatlakozott hozzánk, és úgy ölte a nála erősebb durva ellenfeleket is, hogy azok széttrancsírozódtak
és mikor meghaltak, egy tűzgömb jelent meg körülöttük, kemény volt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tibee77
őstag
Az a bloodsplosion.Ha megölsz egy embert akkor az felrobban es akkorät sebez a körülötte levöknek mint amennyivel többet sebzett rajta az utolso ütes/löves ami megölte.Peldäul a goliath-nak van meg 400k elete erre en odamegyek es räütök egy 2000k-s ütest akkor amikor felrobban a körülötte levöket 1600k-val sebzi meg es ez amolyan läncreakciokent toväbb is tud terjedni.Pyro pete-t peldäul a bloodsplosion-nel lehet kb pär mäsodperc alatt kinyirni.
-
Frod
addikt
-
kemotox
addikt
Ez nagyon kemény.. Nem is tudtam, hogy ez így ki van találva, azt hittem hogy csak random dolog a fegyverek kinézete. Istenem add, hogy a harmadik részbe már lehessen fegyvereket készíteni/fejleszteni.. Szinte kiabál ez a rendszer azért, hogy lehessen cserélgetni az alkatrészeket. Vagy csak szerintem?
-
-
pohár
félisten
-
vitaro
senior tag
Source: @GearboxSoftware - 3 Keys
Release Date: Feb 27
Expire Date: Mar 03
PC: CJ5B3-6TTFF-5365T-TBJBB-SKTCB
PS3: KJCB3-SRSZ6-RZFC3-H3CJ3-BCZ6F
XBOX: WTCJJ-FS9KX-T5WWF-KXJJ3-9HXBFThe Arcana is the means by which all is revealed.
-
tibee77
őstag
En is majdnem ugyanazt hasznälom pär dolgot kiveve: [link]
Ez lvl72 op3 legendary sickle class mod-dal.Az a durva hogy 3 fele skillem van ami damage reduction-t ad, igy ha ätmegyek rampage modba plusz meg sikerül "meggyujtanom magamat" (vagy az ellenfel gyujt fel ) akkor 175%os damage reduction-t kapok, ami nem egy rossz cucc.Felgyujtäs nelkül ez "csak" 125%.
Ez a build viszont csak pve-re jo, egyedül levö bossok ellen nem erek sokat, ellenük a pyro krieg erösebb.[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
Axton vagy Gaige? Ki melyiket szereti jobban? Középtávú-offenzív játékos vagyok.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
-
tibee77
őstag
Mivel 175%os vedelmem van nem nagyon. De sajnos ez nem tart olyan sokäig mint hogy ha a hellborn tree-t fullra felfejlesztenem.Pär mäsodperces csak a dolog, de ha folyamatosan tüzelnek räd valami tüzes fegyoval akkor mär könnyebb dolgod van.
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz [Prolixus] #8488 üzenetére
Gédzsnél egy idő után a robot megcsinál kb mindent, ezért kicsit unalmas szerintem. Persze csak ha robotra gyúrsz.
Axtonnal meg jót lehet a tornyokkal bohóckodni, de a vége felé már nem sok vizet zavarnak sajnos.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
nagyúr
ha már így szóba került a ki kicsoda, zer0-val van valami módszer tisztességes DPS-t elérni? érdekelne egy teljesen más harcmodor, mint amit salvadorral csinálok, de félek tőle, hogy bizonyos helyzetekben tehetetlen lenne szegény...
-
vitaro
senior tag
válasz [Prolixus] #8488 üzenetére
Axton-t nem próbáltam, Gaige viszont nagyon jó. Deathtrap UVHM-ben ugyan elég gyorsan ki tud purcanni, de igazából csak figyelemelterelésnek szoktam használni, a kiscsaj tud pusztítani nélküle is rendesen.
[ Szerkesztve ]
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
dioka7
senior tag
-
nagyúr
köszönet a kulcsokért
tegnap levezetésképpen ismét kedvem támadt guberálni egy kicsit a ládában, és több közepesen hasznos pisztoly mellett dobott egy kitűnű stats-szal rendelkező fast acting pajzsot - már alig várom, hogy kipróbálhassam
-
pohár
félisten
nekem meg egy értelmes snipert dobhatna már a láda, mert egy shockos Longitudinal Hybridificationt dobott még 50-es szinten (30k/3k dmg), de azóta semmi... csak a szar pisztoly, meg relic, meg pajzs jön belőle
-
tibee77
őstag
Ha kell esetleg akkor adhatok pär sznäjpert, nekem ugysem kellenek.
-
tibee77
őstag
2 fele volcano meg egy dandy storm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- EA Sports WRC '23
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest