-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz MARV6969 #8550 üzenetére
Ne feledjük közelharcra a Flame of the Firehawk-ot se! Egy tűzre gyúrt Psycho-n brutál irtást lehet vele végezni, ráadásul neki egy kazal olyan skill-je van, ami a Delay-t növeli meg másodpercekkel. Jó esetben fél percig is tolhatja a novákat megszakítás nélkül.
Antagonist meg duel-ben a legmocsokabb...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
warcat
veterán
Borderlands 2 Goty
kb 6,2 euró, Mac-es de a SteamPlay miatt PC-re is aktiválja.Ennyiért ajándék.EA: It's in the crate!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Amit még nem néztem, az a helyszin, hogy több lett, vagy nem.
Ezt mindenképp nézd meg.A BF3-at kéne letörölnöm, hogy legyen hely, de akkor elkezdi leszedni a többit? (remélem)
Nézd meg, mennyi szabad helyed van, ezt mi nem látjuk.
Ha nincs hely, nyilván nem tudja szedni, amit kéne. -
nagyúr
válasz MARV6969 #8550 üzenetére
na ja, akinek vannak seraph cuccai - nekem még kell egy kis idő addig.
az evolution kistestvéreit most is előszeretettel használom, az antagonist pedig leírás alapján annyira durva, hogy az már unfairegyébként a tegnapi mintegy fél óra ládaguberálás eredménye (több apróság mellett) egy slages hybridification sniper rifle lett. határozottan gamechanger hatású:
előtte: vault hunter VS scavengers - 7:10
utána: vault hunter VS scavengers - 7:1"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
intercooler
őstag
válasz TESCO-Zsömle #8551 üzenetére
Volt az már több mint 1 perc is
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz intercooler #8555 üzenetére
És még kérdezed miért nincs baráti tűz skillem...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
tibee77
őstag
Nekem is psycho van de valahogy a bloodlust+maniac skill tree-k jobban klappolnak pve-nel.(bossok ellen persze nem) Nem adnäl pär tippet, hogy hogy tudok egy jo flame psycho-t csinälni?
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
TGaben
tag
válasz BomiBoogie #8553 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ. Letöröltem a BF3-at, majd átrakom vinyóra, mert a Border igy tud lenni ssd-n. DE. Sajna hiába lett majdnem 40GB szabad hely, nem tölti le a DLC-ket. Játékban is azt írja ki,h nincs letöltve, mind a 4-nél sajna. Helyszínt is megnéztem, nem lett uj, se küldetés. Az extrák megvannak, a Psyho karakter is, de a meglévő 2, elkezdett/végigvitt karakterrel nem tudok új helyre menni. Azt is probáltam, h akkor lemezről, de vagy egyből indítja, vagy újratelepíthetem, vagy eltávolítom. Ez így gáz, mert pont a DLC-k miatt vettem meg "másodszorra" is a játékot. Én kártyával nem tudok a steamen, meg sehol vásárolni, nem is szeretnék, és csak ez az opcio maradt a DLC-k megszerzésére. Mondanom sem kell, hogy az azóta kijött 2 DLC-t sem tudom ez miatt beszerezni, mert "fizikailag" nem adják ki. Telepítsem ujra az egészet? Csak a GOTY-es kóddal? A karakterek/mentés megmaradnak, mert azt felhőben tárolja a steam?Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
addikt
Ja, és ugyanitt a jobbgombos menüben van a Tulajdonságok, annak meg a DLC fülén tudod megnézni hogy ott vannak-e. Ha igen, akkor csak a játékon belül lehet a gond, mert akkor a DLC-k neked megvannak, ott vannak az accodon, csak a játékon belül nem jelennek meg.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
TGaben
tag
válasz BomiBoogie #8564 üzenetére
Nem oldotta meg sajna. Mindig ugyan azt a 12mb-os file-t szedi le, és mást nem. Vagy 10x lefuttattam az ellenörzés. Ha újratelepítem, és csak a GOTY kódját adom hozzá? Vagy már nem is fogja kérni a kódot (steam), hiába törlöm a játékot?
[ Szerkesztve ]
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
[Prolixus]
addikt
Ha már a fiókodhoz adtad a játékot (GOTY), ezáltal a DLC-ket is, azok meglesznek amíg létezik a steam. Ez független attól, hogy éppen telepítve van-e/ volt-e már bármi a játékból a gépeden. Szóval nyugodtan törölgethetsz.
MÁS:
Ezt a köcsög Hyperius-t le lehet győzni kínszenvedés nélkül solo-ban Maya-val? Régen volt ez a Hoplite+Banshee+Immolate trükk, de azt kipróbáltam, nekem nem működik. A "trükkmentes" taktikák meg keservesek. Még nem ugrottam neki, de a konstans szopatás miatti idegességre most valahogy nincs szükségem.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
vitaro
senior tag
válasz [Prolixus] #8566 üzenetére
Az Immolate trükk solo-ban már nem működik, az egyetlen szopásmentes megoldás jelenleg az OP8-as felszerelés használata az OP0-ás Hyperius ellen. De nem nagyon éri meg a fáradtságot, már eljutni is hosszadalmas hozzá, a drop rate meg a béka segge alatt van. Ha Norfleetre vágyik valaki, akkor Vermivorous-t érdemesebb farmolni, a hétfői hotfixnek köszönhetően 100%, hogy dob egy legendary-t.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
vitaro
senior tag
Március 17-ig érvényes kódok (5 kulcs):
PC / Mac: 53K3T-JZJX6-WBXKB-BBJJB-SJH3K
Xbox 360: KTWTJ-JF3RF-B5WWX-C6TJB-HFX63
PlayStation 3: CT5J3-6WBTS-F96K3-93CBJ-9XJ5HThe Arcana is the means by which all is revealed.
-
TGaben
tag
Köszönöm. Letöröltem, és újra felraktam lemezről. Akkor azt írta, 12GB kell neki, kérte a 2. lemezt is, de arra csak "ránézett" kb, szinte semmit nem telepített róla ("add on disc"). Viszont a steam még utána leszedett 9GB-ot. Most az van, hogy a Tiny Tina-s DLC-t már el tudtam kezdeni., de a többire még mindíg azt írja, h nincs letöltve. Majd, ha ezzel végzek akkor mehetek ujabb helyszinre, és azokat akkor fogja csak elkezdeni tölteni vajon?
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
nagyúr
Generikus tipp: friss Bee+minden fegyverbol nagyon magas fire rate-es változat, ill. adaptive shield a nova-k ellen. Maya skillekkel nem vagyok képben, de gondolom kevés a direkt offenziv.
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
[Prolixus]
addikt
Nem, akkor valami még mindig nem kóser. Én amikor először játszottam a GOTY verzióval, egyből megjelentek a DLC-s helyszínek a Fast travelnél, el is mentem felvenni a küldetéseket, amint elértem a szükséges szintet.
gbors: Köszi a tippet. Maya-t nem a raid boss-ok elleni solo harcra találták ki az tuti.
-
pohár
félisten
Always Slag, but procs as both Shock and Slag. The wielder is slagged as long as the weapon is equipped.
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
MARV6969
tag
A Flame of the Firehawk tényleg szuper, kár hogy máig nem vettem rá magam a Psycho-ra.. valahogy nem az én stílusom... no meg volt egy olyan game társam, akivel egy időben sokat játszottunk együtt, és folyton az elmebeteggel tolta.. kb olyan mentális képessége volt a srácnak, mint a karakterének, állandóan előrerohant, és mi is sokszor térdre küldtük baráti tűzzel... én meg Maya-val rohangáltam utána és nem győztem újraéleszteni... hát nem szerzett túl nagy játékélményt...
mostanában a sok über f@sza szeráf meg legendari megamittudém pajzs helyett egy korrekt lila tediore pajzsot használok, aminek majdnem duplája a recharge rate-a mint a capacity-je és a delay kb 1,14
ehhez + jön egy jó kis relic és class mod mind kettő direkt pajzsra.. nekem tetszik.később megadom a kódját is, hátha másnak is bejönne.
"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
MARV6969
tag
EDITOR...
akkor a pajzs néhány változata:
BL2(BwAAAAB6lwAIEXyg4xAuVwCEA8QHRCPE/////////z8jREUEFsQ=)
BL2(BwAAAAAhDgAIEXyg4xAuVwCEBMQHRCPE/////////z8jREUEFsQ=)
BL2(BwAAAABmbQAIEXyg4xAuVwDEA8QHRCPE/////////z8jREUEFsQ=)
BL2(BwAAAABrEgAIEXyg4xAuVwAEBcQHRCPE/////////z8jREUEFsQ=)
BL2(BwAAAAAEAAAIEXyg4xAuVwBEBMQHRCPE/////////z8jREUEFsQ=)"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
vitaro
senior tag
válasz [Prolixus] #8586 üzenetére
-
[Prolixus]
addikt
Ez ok, ezt használom én is pénz meg eridium "gyártásra". De ezekkel a kódokkal még mindig nem tudom, mit lehet kezdeni az editorban. Tegyük fel, hogy csalok és be szeretnék rakni eg ilyen pajzsot a karakteremnek. Kiválasztom a mentést, behozza a karaktert. Utána mit köll csinálni a kóddal?
-
vitaro
senior tag
válasz [Prolixus] #8588 üzenetére
Kimásolod a kódot, majd a Backpack (vagy Bank) fülnél rányomsz a Paste Code gombra.
-
naksys
senior tag
Mai adag:
PC: 5TWTJ-CCW6X-CTXKB-J3JJB-RFJCR -
tibee77
őstag
Nincsen valakinek egy Slowhand -je?
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
MARV6969
tag
válasz [Prolixus] #8588 üzenetére
és amire még lehet használni az editort, főleg ha kifarmoltál már néhány használható dolgot az az, hogy a karaktered szintjéhez igazítod a cuccaid szintjét a "Sync All" fülre történő kattintással
ez jól jöhet, mert ha jól emlékszem a pajzsok lv46-osak.
(ja, és igazság szerint már a pénz és eridium gyártás is csalás... nem csak a fegyver gyártás... )v_tomy: köszönöm a segítséget!
gbors akkor Te már be is editoráltad..?
Slowhand (lv 50, slag, critical)
BL2(hwAAAABpRwMCqIANDSGTkUJZg+KAUAFKG5QMKBBQ/v8/IPw=)[ Szerkesztve ]
"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- Horgász topik
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest