-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
dejaris
addikt
válasz BomiBoogie #7340 üzenetére
Nem dolgozok en a gearboxnal
-
-
vitaro
senior tag
3 kulcs:
Release Date: 2013.10.10
Expire Date: Oct 13
PC: KT5BJ-THKRF-W3SBT-3TBBJ-HZWFH
PS3: WJCBJ-JBH95-S9CWT-9BKJJ-FXCBT
XBOX: 5BKJB-RRRKB-9RHJF-W6BT3-6XRCCThe Arcana is the means by which all is revealed.
-
burny
aktív tag
Volt már linkelve Bl2 goty 18 usd-ért?
[link] -
Hun Mallior
tag
válasz fi:zi'k #7356 üzenetére
Főcím: Borderlands 2, Season Pass, and DLCs Deals
Alcím: Borderlands 1 + 2 Bundle (PC Download)
Leírás: This collection includes:
Borderlands Game of the Year Edition
Borderlands 2
---------------------------------------------------------
Köze nincs a BL2 Goty-hoz
Vagy tévednék és a kisbetűs részben írják a bl2 goty cuccait?[ Szerkesztve ]
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
-
knoz91
tag
válasz Hun Mallior #7357 üzenetére
Üdv!
Aki steam-en aktív, egy kisebb magyar Borderlands-os közösséget próbálok összekovácsolni, ha gondoljátok csatlakozzatok a csoportba: HUN Borderlands Club.
Aki esetleg szeretne coop-ozni / játszani, az vegyen fel! Steam profilom
1 Goty ; 2 alapjáték megvan.
-
knoz91
tag
válasz BomiBoogie #7361 üzenetére
Várok valami áraknak jót tevő ünnepig... Sajnos csak az alapjáték lett megvéve most, a GOTY teljesen kiment a fejemből hogy most érkezik...úgyhogy később, de meglesznek
-
knoz91
tag
válasz intercooler #7363 üzenetére
hmhm, megpróbálkozok vele! Köszönöm szépen!
-
vitaro
senior tag
Október 22-én jön a TK Baha-s Headhunter pack.[link]
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
lehet még farmolni bee-t a "this just in" questtel? vagy mar nem? felvettem mordecainal, lelottem az urget, turn in quest van, kileptem, visszaleptem, es nem volt ott a ficko,csak a robotok jonnek. Mit kene csinalni?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
válasz TESCO-Zsömle #7367 üzenetére
nem mertem, nehogy vegleg eltunjon . kosz.
-
BandiHUN
veterán
Ha leadod a küldit,újra lesz az ipse...minden ilyen "kicsi" boos megmarad később,pont azért,mert csak 1% körüli,hogy dobják az adott fegyvert.Pár küldinél lehet csak megszívni,ahol a díj lehet valami jó cucc/választani kell,hogy kinél adod le...de az alapvető cuccok farmolhatók,ez amiatt is van,hogy később magasabb szinten is megszerezhesd.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
nagyúr
válasz BomiBoogie #7370 üzenetére
Milyen paraméterei vannak egy 72es beenek?
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
bee-re tudtok valami droprate szazalekot mondani? es mitol lesz 72-es egy bee? fugg a szintje a jelenlegi szintemtol?
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #7372 üzenetére
Báh, nem néztem meg. Na, majd egyszer.
(#7374) maross
0,0000000001.[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz BomiBoogie #7375 üzenetére
Most miért szívatod szegényt? Ez nem is százalék, hanem ezrelék.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
válasz BomiBoogie #7377 üzenetére
Sose tennek ilyet. Nem is ertem hogy lehet 72-ig eljutni eleve. 50-es vagyok, alig ad xp-t.
-
nagyúr
150k????? bmeg, nekem az 50-es szintű valami 15k... hunter hellquistnek a jó büdös k.anyukáját
@maross: állítólag 3%. de pl. nekem biztos, hogy jóval több, mint 30 kör után dobta.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
tibee77
őstag
Szevasztok.Nemreg vettem meg a goty editon-t.Nem lenne rossz ha tudnek csatlakozni vmi kis grouphoz hogy együtt tolhassuk. steam-en slicchabib a nevem, aki akar vegyen fel.[moderálva].Van meg valaki aki mondjuk most kezdene el es nem akar egyedül jätszani?
[ Módosította: BomiBoogie ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
BorgBoss
tag
Skacok! Lehet feltölteni, akarom mondani kiüríteni a pénztárcát, mert este jön az új DLC.
“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
BorgBoss
tag
válasz BomiBoogie #7386 üzenetére
Ha pluszt szeretnél, akkor ne aggódj, mert ez csak az első része a DLC-nek. Azt hiszem azért is olcsóbb.
Úgysem tudsz majd ellenállni neki“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz BorgBoss #7387 üzenetére
Azért a Tinásnak a közelébe sem fog érni az első leírás alapján.
-
BorgBoss
tag
válasz BomiBoogie #7388 üzenetére
Ez alapján:
Headhunter 1: TK Baha’s Bloody Harvest, the first of the downloadable Headhunter add-ons“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
tibee77
őstag
Fuuu hät nekem nagyon bejön ez a psycho karakter! Eszmeletlen brutäl sebzeseket tudok kiosztani a skilljevel.Nyomtam mär zero-val is mivel az elsö reszt többször vegigvittem a mordecai-jal de itt a mäsodik reszben nem jött be annyira, valahogy a sebzesek se az igaziak.
Engem amugy meg nem erint nagyon ez az uj dlc mivel meg a fo sztorit se vittem vegig. Nagyon sok ora jätek vär meg räm mielott elkezdenek bärmelyikkel is jätszani.[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz tibee77 #7391 üzenetére
Zeroval az a baj, hogy kiherélték a sniper játékstílust. Itt elsősorban két probléma merül fel:
1 - Az ellenség nem spawn-ol, csak ha 40-50m-re megközelíted a spawn-pontot. Ez már az első részben is benne volt, de ott sok volt a nagy tér és sokkal nagyobb volt a táv.
2 - Gyakorlatilag abban a pillanatban, hogy becsapódik mellettük a golyó, az ellenséges karakterek fél kilométeres távolságból, bozót takarta betonfalon át is tudják, hogy hol vagy. Az első részben legfeljebb dühösen rohangáltak, esetleg a psycho-k dobáltak meg tomahawk-kal...Sub-Dungeoneer lvl -57
-
dejaris
addikt
válasz BomiBoogie #7393 üzenetére
A tinas dlcrol van szo? Vagy kijott egy megujabb? Egyebkent nekem nagyon tetszett, hozza a szokasos bl humort es hagyomanyos rpg groteszkjet.
-
dejaris
addikt
válasz BomiBoogie #7395 üzenetére
3 euro, na majd egy -75%-on megveszem.
-
BorgBoss
tag
válasz BomiBoogie #7393 üzenetére
Na én meg 5 percet. Ezekkel a csontvázakkal nem nagyon tudok megbarátkozni. Idegesítő egy karakter. Ezeknél még a sámánokat is jobban bírom. Remélem hétvégén lesz több időm rá, de az értékelések elvették a kedven attól, hogy tegnap ezt toljam.
“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
BorgBoss
tag
válasz BomiBoogie #7398 üzenetére
Jól mondod, lehet, hogy csak az új karaktereket hiányolom. Mondjuk például boszikat, amik még illenek is a témához. Seprűn repesztő banyák Persze lehet, hogy később van, de eddig mindig mikor elkezdtem egy DLC-t jöttek az új arcok és vitt magával a hangulat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest