Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz SpeedR #6143 üzenetére

    Bizony. :K Sok BMW volt ott, de mint már írtam, mindegyik diesel volt 1 kivételével. :) Egyik szerelőt kérdetem, hogy mi ez a nagy forgalom. Azt mondta normális, diesel autók sajna sok gondozást igényelnek, kényesek, de legalább jól fogyasztanak. :DDD
    Most őszintén?! Ki az aki úgy becsüli az autót akár 150k km alatt, hogy végig normálisan megy vele, nem ütlegeli? Alattam valszeg 10k km alatt kipurcanna, az én stílusom miatt. És még nem is az az állat vagyok, csak néha szeretem hajtani. 1face alatt lehet 3k km -et se élne meg, mert kihajtaná a lelkét is. ;]

    Dragon, az egy dolog, hogy mennyi megy az utakon. A 2.0 -ásokkal ne gyere, az más kategória. Erről most nem mondanék véleményt... 3.0 -ások közül meg a többség még 150k km alatt van, a körül szokták eladni még jó pénzért, aki meg megveszi az szív majd vele.
    Van itt egy szobafestő, vett egy E60 530D kombit. :) Már másodszor kellett porlasztó csúcsokat cserélni 1 éven belül, plusz egyszer turbó csere. Azt mondta, lehet eladja, megint vesz egy VW Passatot, jó kis 2.0TD -vel. Annak a fenntartása nem került neki ennyibe, mint az 530D -jé. :( Mikor mondtam neki, hogy nekem mióta megvan az autó még nem kellett a motorhoz nyúlni csak tátogott. Neki havonta piszkálják... ;)
    NE VEGYETEK DIESELT!!! :P

    Nem tehetek róla, ez a véleményem. A céges Audi A6 3.0TDi is egy rakás szar, szaros PDTDi. :((( Lomha szar az egész, hangja az gusztustalan, semmi sportosság magasabb fordulaton se, mármint hangra. Nagyon nem fogott meg a brutális nyomaték se, jobb mikor benyásban 4500 környékén rálépek a gázra. :K Fogyi az rendben van...Jah, és tévhit, hogy kényelmes...Egyáltalán nem az... VW feeling, csak kicsit minőségibb.
    De legalább jól néz ki kívülről és belülről is. E60 belsőnél csak szebb lehet.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák