Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VR6-Fan

    veterán

    válasz dragonfx #4274 üzenetére

    "4247>>"jah igen rendes forgalmijuk van, aztán itt meg is szűnt a hasonlóság a Te 316I-d vagy egy 1,6-os G4 közt."--> lol ezen még szerintem a a BMW-sek is röhögnek hogy ezt nem érted meg, hogy itt baromira nem arról van szó hogy G4 vagy 316i :DDD

    anyám ember, übereled saját magad...

    "nincs mit magyarázni...320d ugyanugy bekapja a 8at ha tolod neki 320i nemtolva 8liter tény a dízellel dinamikusbab leszel viszont valszeg fele annyi idő után lesz generál...és kb 3x jobban szennyezed a levegőt."-->Dodinak még mindig áll a fogadása.

    "na jól van már...eza golf..ez utcai autó neked? :DD ..te mondtad nempálya versenyautókról beszéljünk...amugy sok sok millio ráköltéssel az enyémből is lenen ilyen....amennyit erre költöttek azt az enyémre költenék az is menne így....és elverné az 1.9 pdthdihtpvti.t..is..."-->nem kell hozzá sok millió, az idei építési listánkon egy ilyen kaliberű autó is szerepel :U

    "kw rugokat lengeéscsillapítókat és futóműveket gyárt.. a kasztni merevségéhez mi közük...hjó futomű attólmég a kasztni nem elsz aerodinamikusabb...."-->hogy jön a futóműhöz az aerodinamika?, az tény hogy a G1-nek 1 a CW-je, de kérdem ez hogy jön a kanyar stabilitáshoz?

    "carbon tető jöhet enyémre is meg máshova és könnyne lehet 1000alatt...."--> de nincs a tieden carbon tető és nem vagy 1000 alatt, érted nincs :DDD (ezen se volt nem tudom honnan jött..)

    G4 turbos jah aha FWD vagy AWD?

    miért kell VRT meg a 16VG60, mert ilyen még nincs, dizel meg minden sarkon van, miért kellett nekem GTi hogy az ilyen emberek megtanulják azért mert BMW/Opel/Honda/VW konszern jel van a kocsijuk elején akkor attól még a kocsijuk nem a széria legerősebbje/legjobbja..

    egyszerűbb lenne azt elismened hogy a 316i-dnél van jobb kocsi ami öregebb és nem BMW?

    hopsz bocs off :B

    [ Szerkesztve ]

    "Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23

Új hozzászólás Aktív témák