Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Stukker1987 #16355 üzenetére

    Szia,

    Mi tavaly ilyet akartunk venni. Ha, visszakeresel szerintem ide is írtam beszámolót. A helyzet sajnos rosszabb, mint amire számítottunk. Egészen pontosan elszormorító.

    Úgy 5-6 darabot néztünk meg, 3,3-tól 4,5-ig.
    Nagy része sérülmentesnek hirdetve, ám gyakorlatilag ha nem is volt fényezve tele voltak karcokkal, kicsi horpadásokkal, lökhárító aljáról lepattogozott festéssel.

    Szinte mind németből behozott, egy volt mo.-i, de azon sikerült 4 helyen más festékvastagságot mérni, így közelebbről meg sem néztük.

    Nézd, a reális km állás ezeknél szerintem 200.000 +, viszont az óráikban 100 körül volt mindben. De, ha elmész megnézni jó párat, akkor a végén már frankón be tudod lőni a futásukat.
    (Pedálok, kormány, váltóbőr, ha bőrös az ülés, az oldaltámaszok mennyire van kikopva..)
    Ha, biztos a vételi szándékod, "maszibmw"-t index fórumról mindenképpen keresd fel. Ő nagy BMW zseni, motordiagnosztikával meg tudja mondani a tényleges futásteljesítményt, illetve a motor állapotáról is fel tud világosítani.
    Az akkori árakat és a tel.számát priviben megadom, ha kell.

    Amolyan típushibája ennek a 320D-nek, h a tanknál szivárog a gázolaj. Ezt csekkoljátok mindenképpen, mi kettőnél is tapasztaltuk.
    Ha, bővebben érdekel keress rá népítéleten, viszont a retard-szűrőd kapcsold be, mert nagyon sok téves, kamuinfó is olvasható.

    Egyéb típushibát nem tudok, viszont én a helyedben átgondoltama 2000-es dízelt. Tény, h bitang a nyomaték, viszont most már drágább a dízel, és ahhoz h megérje, sokat kell menni vele.
    Egy 318-320i szerintem jobb alternatíva, ráadásul 4 körül abból tuti szépet lehet találni.

    Sok sikert hozzá, de legyetek nagyon óvatosak.

    mod.

    De, amiért benéztem:

    3 napja kerestem az új 3-as BMW reklámja alatt futó zenét, de meglett. :))

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák