- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boss81
senior tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy Nas-on, a Dockerben egy Qbittorrent fut, effektív hibátlanul. Egy hiba azonban mégis előfordul, mégpedig az hogy eszi rendesen a memóriát. Most valamivel több mint 400 torrent fut, és 2-3-4 naponta a teljes memóriának a 60-70-80%-át felhasználja. 12 Gb ram van a Nas-ban.
A kérdésem a következő lenne. Valahogy be lehet állítani a Qbittorrentet hogy ne zabálja ilyen szinten a memóriát?
Ha nem akkor tudtok esetleg helyette valami olyan klienst ajánlani ami hasonló tudással rendelkezik a fent említettel? Az RSS-t az fontos lenne hogy tudja.Köszönöm a válaszokat előre is
-
Boss81
senior tag
válasz enginev3.0 #48756 üzenetére
Küldök egy PM.
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #48754 üzenetére
Fájl készlet mérete: 5000
Gyárilag ennyi van megadva valamiért, ezt kell levenni 50-re, vagy 100ra és nem fogja megenni a ramotEz más rendszerekre is igaz, pl windows
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
zsolt_64
senior tag
válasz enginev3.0 #48758 üzenetére
Ez 1 csúnya, a mai napig javítatlan hiba, valamelyik verzió (oda vissza ?) váltásnál ékelődött be, és képes bedönteni a gépet. Érdemes mindekinek ellenőrizni
-
Boss81
senior tag
válasz zsolt_64 #48759 üzenetére
Amióta beállítottam amit enginev3.0 mondott, azóta a memóriám tökéletes szinten van. Teljesen mindegy hogy mekkora a le, vagy a feltöltési sebességem, a memóriahasználat nem változik azóta sem
-
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #48758 üzenetére
Újabb kiadásokban már javítják és gyárilag azt hiszem 100-200 körüli lesz az alap beállítás. 5000 túl sok
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
kona005
senior tag
hali
utorrentet használtam, de mivel sok a n egatí tapasztalat ezért váltottam qBittorrentre, viszont egyik programmal sem tudok seedelni, letölti írja hogy seed de 0kb/s tölti, miért lehet ez? amit utorrentel letöltöttem már egyszer azt be tudom csak seedre rakni bittorrentbe? 1000/1000 netem van.köszi[ Szerkesztve ]
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Valaki esetleg már betelepítette ezt a qbittorrentre? Hiába adtam meg az elérési utat, hibába ütköztem, és elérhetetlen lett a kezelő felület. Helyreállítottam, ez nem okozott gondot, a fő célt sajnos nem tudtam megcsinálni. Valaki esetleg jártas benne vagy tudna segíteni?
-
havri1
félisten
Hali!
runas-al 2 klienst használok, ssd/hdd.
Most az a gond, ha le akarok szedni egy filmet, és kattintok a letöltött torrent filera, akkor az elsődleges, azaz az ssd-s kliens indul.
Hogyan tudom elérni, hogy a második kliens legyen az alapértelmezett kliens?havri
-
havri1
félisten
válasz enginev3.0 #48773 üzenetére
Most pl a figyelt mappa sem működik..meg van adva, jó az elérési út, benne vannak a torrentek, amit a chatzilla szed, és nem indítja el. Nem jövök rá..
havri
-
makoss
veterán
Üdv!
Torrenteket hogyan tudok újra seedbe állítani qBittorrentbe úgy, hogy ne kelljen azokat megint letölteni?
Újra kell tenni az oprendszert, de amiket korábban már leszedtem, nem szeretném újra letölteniKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz Laccoss #48779 üzenetére
Köszi jó lett!
Azt hogyan lehet beállítani, hogy a torrentek fölfele illetve lefele mozgatásának gombja is megjelenjen, illetve a torrentek címének elején számozva legyenek nem úgy mint a képen:
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Kobe
veterán
hi
utóbbi időben qbittorrent elkezdett rakoncátlankodni, a seedelés borzasztóan megfogja a netet, mintha újra betárcsázós időkben élnék a download manageres korszakban
letöltés sebessége OK, de 10-20 torrent seedelésekor a böngészés és a net annyira belassul a hálózaton levő többi eszközön is hogy használhatatlan
Kapcsolatokat már limitáltam, de nem igazán oldotta meg.....
jött vmi elszabott frissítés a klienshez vagy mi lehet ? -
sztanozs
veterán
-
sztanozs
veterán
Vsz FullCone kell neked:
https://en.wikipedia.org/wiki/Network_address_translationHW Nat beallitasnak pedig itt kellene lennie:
LAN > Switch Control > NAT accelerationQoS es egyeb nyalanksagok mellett nem tud a HWNAT uzemelni, szoftveresen kb 100-300 Mbps amit a router processzorbol ki tud hajtani, beallitasoktol fuggoen.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Kobe
veterán
válasz sztanozs #48792 üzenetére
hát az asus routerek menüjében nincs ott a NAT beállítás, csak a Jumbo frame settings van az adott menüpont alatt
maga a net tökéletesen működik, ax módban megy a router és wifin a valós, működő letöltési sebesség 800 Mbps, ezt hozza is a qbit
csupán amikor fut a seedelés PC-n, msá eszközön baromira belassul, néha csatlakozási hibával eldobja a honlapokat a többi eszközön, pedig felfele max 40 mbit megy, vonal szerint is.... -
Digidroid
aktív tag
Nekem is hasonló problémám volt mint neked, ha futott a torrent kliens gyakorlatilag használhatatlan volt a net. A vodás fórumon kapott segítség alapján jártam el, és a probléma egyenlőre úgy tűnik megoldódott (habár ma reggel újra kellett indítanom a cb-t mert a router ethernet státusz ledje pirosan világított. Esetleg annyit ideiglenesen megpróbálhatsz, hogy a cb-t modem módba állítod és közvetlenül arra csatlakoztatod kábelen a géped egy darabig hátha megjavul (nekem így tökéletesen működött, 500 globális kapcsolattal).
Szerintem a voda szívat minket -
Digidroid
aktív tag
Tiltottam a router módot, közvetlenül a modemre kötöttem kábellel a gépet, 2 napig így teszteltem (publikus trackerről 10-15 friss és népszerű felnőtt anyagot FHD minőségben leszedtem, 500 globális kapcsolattal seed ami a csövön kifér). Első nap 70 GB feltöltés, előtte max 4-6 GB/nap, semmi akadás, egyéb probléma.
Tegnap beüzemeltem ezt a routert, most úgy tűnik működik a dolog egyenlőre.
Jelenleg alapbeállításokkal használom, csak a szükséges alapbeállításokat végeztem el.
Nem vagyok egy nagy hálózati szakemberEsetleg lehet érdemes lenne írnod a vodás topikba is..
-
havri1
félisten
válasz ggg666 #48799 üzenetére
Otthoni körülmények között az nehéz.
Én most pár napja megint tolom, full ssd-vel (3TB) xxx+hd hun kategóriát szedem, 6Gib sikerült maxon, de 4-5 Gib az átlag. Ingadozik. Van, amikor kevés az up, 106MB-al viszi, de vinnék még..aztán 15-20MB "idle".
Kell a sok sok TB tartalom, amit folyamatosan visznek. Én hasraütésre 30+TB tartalomra mondanám, ami már szépen viszi a gibaitet folyamatosan.Más: DUMetert használtam sok éven át a helyi forgalom mérésére. Most a reinstall után nem bírom műkédsre bírni. Elengedem, már nem támogatott.
Ki mit használ, ami jó, és működik? Win alá[ Szerkesztve ]
havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest