- Házimozi belépő szinten
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
válasz Dragon3000 #42497 üzenetére
Ez igaz!
Viszont rajtuk kívül szinte minden oldal /ahol regisztrálva vagyok, nCore-on kívül 6/ küld, 4 hét inaktivitás után emali-t, hogy vagy belépek vagy felfüggesztik a fiókomat. Esetemben az nCore még sosem küldött, mert napjában többször belépek.
De miért nem tudják ők is ugyan ezt tenni, ahelyett, hogy, hogy szó nélkül felfüggesztenek?[ Szerkesztve ]
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Dragon3000 #42499 üzenetére
"Hiába háborogsz, sok oldalon van ez"
Igen így van, az már más kérdés hogy visszalehet jutni kb. a 90%-ra pl. IRC-n keresztül fizetés nélkül!
Valamikor itt is vissza lehetet jutni, én pl. több mint egy év után kaptam vissza a fiókomat.
A szabályok nincsenek "köbe vésve", időnként változnak!
Időben szóltak, nem figyelt, nem vette észre, vagy nem törődött vele.
Akkor igy járt!
Ui:
Igen küldhetnének e-mail figyelmeztetést, de akkor kevesebb lenne a támogatás!
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
norba69
senior tag
válasz Rhino666 #42500 üzenetére
A kor nem érdem, csak egy állapot, más témában is, tagságban meg pláne.
Ha valaki, (főleg egy 7/24 törzssseder) 8 hétig az oldal közelébe sem szagol weben, azt az oldal nem érdekli. Akkor meg miért maradjon? Az, hogy valami elfelejtett nasról, vagy routerről látszólag fut pár torrent seedben, az nem aktivitás. -
Dragon3000
veterán
válasz ElektrikusDE #42504 üzenetére
Amelyik torrent oldal olyan volt, hogy nem léptem be a kötelező időszakban legalább egyszer, az nem is érdekelt és nem is foglalkoztam vele, ami érdekelt ott, meg minimum egyszer mindig beléptem 8 hét alatt. Csak sokan arra se képesek, hogy az oldalak 5-6 mondatos vagy soros szabályzatát elolvassák, főleg egy 14 éves reggel illene az alap szabályzatot ismerni és nem utólag vinnyogni miatta. Ha meg ilyen ritkán töltött le, akkor igazából nem is kell neki zárt oldal.
Amúgy az oldalt is meg lehet érteni, hány olyan felhasználó lehetett, hogy jaj nem léptem be oldjátok már meg, hogy visszakapjam, letöltött egy torrentet aztán újra nem lépet be az oldalra.... Nem azt mondom, hogy minden fasza, meg lehetne email értesítés is, de áldozzuk már rá azt az 1-2 percet egy ilyen rövid szabályzat elolvasására, ha annyira fontos, akkor be is lehet állítani kezdő oldalnak és akkor meg is van oldva a szükséges belépés, ha máshogy nem megy egyeseknek. -
Rhino666
addikt
válasz norba69 #42505 üzenetére
A kor nem érdem, de ezek szerint a sub-3000 helyezés és a 14 évnyi 24/7 seedelés sem, ez van.
Mégis mi kellene hogy érdekeljen az oldalon belül a torrent keresőn és letöltés gombon kívül?
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
aktív tag
-
Rhino666
addikt
válasz cherubion08 #42509 üzenetére
- nem tudtam a szabályról, ilyen baromságok 14 éve még nem voltak
- ha tudtam is volna, valószínűleg már rég elfelejtettem volna
- ha nem felejtettem volna el, akkor sem biztos hogy eszembe jut rendszeresen belépni
- ha eszembe is jut, van elég fontosabb dolgom, hogy csak azért bebohóckodjak időnként, hogy ne tudják elvenni tőlem a lehetőségétA csapdába ejtés átlátszó szándéka az, ami leginkább felháborít. Remélem így már érted.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Dragon3000
veterán
válasz Rhino666 #42512 üzenetére
Régen is volt ez a szabály, csak akkor még 12 hét volt, amit idővel 8-ra csökkentettek erről volt is hír az oldalon és többször szerepelt hírben, hogy aki 8 hétig nem lép be mi vár rá.
ha eszembe is jut, van elég fontosabb dolgom, hogy csak azért bebohóckodjak időnként, hogy ne tudják elvenni tőlem a lehetőségét
Igen, mert havonta egyszer az a 10 másodperc mire betölt az oldal, az olyan sok, hogy nem lehet teljesíteni.[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
válasz Dragon3000 #42510 üzenetére
Ne haragudj, de egész pontosan mennyire vagy a valóságtól elrugaszkodva?
Miért kellene hogy érdekeljen a szabályzat? Te az alapján döntöd el, hogy Facebook-ra vagy inkább Twitter-re regisztrálsz, hogy melyiknek tetszik a szabályzata?
Egy szolgáltatás szabályzata csak zajforrás és bizonyítási alap, hogy lehessen mire mutogatni és legyen min sz@rt rágni utólag ha jogi bohóckodás alakulna ki. Konkrétan senkit nem érdekel (nem, téged sem) a szabályzat, csak az olvassa őket végig, aki megírja őket (az sem mindig), aki kiskaput keres köztük meg az ügyvédek, ha arról van szó. Ezek tények, a statisztikák nagyon szépen bizonyítják.
Senki nem azért regisztrál xyz zárt torrent oldalra, mert az összesnek végigolvasta a szabályzatát és épp azé tetszett leginkább. Súlyos téveszme, ha felmerül bárkiben is bármi hasonló gondolat.
-
Rhino666
addikt
válasz Dragon3000 #42513 üzenetére
Igen, mert havonta egyszer az a 10 másodperc mire betölt az oldal, az olyan sok, hogy nem lehet teljesíteni.
Akkor védd a zsarnokot tovább.
-
TeeJay
félisten
Bizony nem véletlenül lett prémium az inaktív adatlap visszaállítás. Rengetegen sportot űztek abból hogy jaj legyen visszaállítva mert 1 éve be sem nézett, letöltött 2 dolgot majd megint fél évig be sem nézett és újra írt hogy vissza kellene állítani. Sokan nem is töltöttek semmit csak benéztek majd ismét inaktívak lettek... Amúgy csak annyi hogy be kellett volna állítani az oldalt kezdőlapnak és akkor naponta megvan a belépés gond nélkül. Főoldali hír is volt ebből hogy 8 hét után zárolás jön. Aki nem olvasta annak nem is lényeges az oldal
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
aktív tag
-
Rhino666
addikt
válasz cherubion08 #42517 üzenetére
Számomra meg az az ijesztő, hogy olyanok is szavazhatnak, akik akkor sem látják a problémát az ilyen jellegű hozzáállásban, ha észérvekkel magyarázzák el nekik.
Valahogy rendszeresen meglepődök azon, hogy mennyire nem látják az emberek a nyilvánvaló összefüggéseket, aztán ráébredek, hogy nem véletlenül tart itt a világ.
[ Szerkesztve ]
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz Rhino666 #42512 üzenetére
Komolyan képes vagy ennyit dühöngeni egy számodra ingyenes szolgáltatás miatt, és szidni az azokat létrehozókat?! Miért? Hiszen az egészet üzemeltetni nem ingyenes dolog. Ez embereknek idejébe, eszközébe s e miatt pénzébe kerül! Tudod kit kellene szidnod? Magad. Amiért nem foglalkoztál vele még ennyit sem!
Mi alá kell írás?
-
Apucy01
őstag
válasz Rhino666 #42515 üzenetére
Talán van vagy volt olyan hogy be lehetett állítani hogy nyaralok vagy mi , talán hat éve használtam mikor kórházban voltam.
Naponta benézek de nem mindig tőltök le ha nincs amit keresek pl top gun akkor minek tőltögessek bármit ha nem érdekel, napi fél perc nem a világ benézni az oldalra és nincs gond.Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
aktív tag
-
Rhino666
addikt
válasz sziszi-fuszi #42521 üzenetére
Képes vagyok ennyit dühöngeni egy elvi problémáért. Számomra ez a szolgáltatás onnantól nem ingyenes, hogy kizártak belőle egész addig, amíg nem fizetek érte, ez volt az kiindulási probléma. Még csak nem is a létrehozókat szidom, az nCore már nagyon rég gazdát cserélt. Értem én, hogy pénzbe kerül fenntartani, azért is van tele reklámmal, hogy hasznot termeljen, nem karitatív.
De miért kellene magamat szidnom? Foglalkoznom kellett volna vele? Nem növény ez, hogy locsolni kelljen. Vagy az én belépegetésem generálja a szerverek alá az áramot? És talán az nekem nem került időbe, pénzbe, eszközbe hogy a nap minden percében nagy sávszéllel seedeljem? Hálából meg még én fizessek nekik csak mert nem ugráltam ahogy füttyögtek?
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz Rhino666 #42525 üzenetére
Ott vagy tévedésben, hogy te nem tartottál be egy szabályt, ami az ingyenesség feltétele! (Ami a reklámot illeti: Az emberek jó része reklámblokkolót használ, mert idegesíti, de az ingyen mozi, meg jól jön!)
De ez egy kapcsolat, aminek feltételei vannak, a feltételeket pedig elfogadtad a használattal együtt. Ami pedig azt illeti, ha nem tetszenek a használati feltételek, akkor egyszerűen abba kell hagyni a használatot. Tudod?! Mint a mikorszopsznál és sok sok más szoftvernél. S ott is változnak a feltételek. A seedeléssel nem őket "támogatod", hanem fenntartod azt a több tízezer tagot számláló csapatot, amelyiknek te is tagja lettél. S ezzel a tagsággal nem csupán jogok, hanem kötelezettségek is járnak. Momentán az egyik ilyen kötelezettség az, hogy néhány hetente be kell lépni. S erre valóban a korábban már ajánlott módszer a legjobb. Be kell állítani kezdőlapnak.
Meg kellene tanulni végre, hogy nincs ingyen leves! Mindennek ára van! Ebben az esetben az, hogy seedelni kell és néha be kell lépni. Komoly 2 másodpercet 8 hetente. De ha lusta vagy ezt a belépést még le is programozhatod. Elvégezheti helyetted az a gép, amelyikről, álltólag 7/24-ben seedeltél. (Persze nem vonom kétségbe ezt az állításod.)
Az pedig, nem előírás, hogy nagy sávszéllel seedelj, sőt! még mennyiség sincs, hiszen nem mindenkinek adott ez a lehetőség. Sokszor a leggyengébb ADSL mellett sokkal többe kerül a felhasználó seedje, mint a nagy sávszéllel seedelük esetében. Csak példaként: Nekem 5000 HUF-ba kerül 2/1 giga. Egy gyenge ADSL-t sem kapni ennyiért sehol. Ki is áldoz érte többet?
Tudod, ez tipikusan az az eset, amikor azt szokták mondani, hogy: Ha csöndben maradtál volna, bölcsebb lettél volna.
A megoldás pedig rettenetesen egyszerű: Szerzel egy új logint és egy kicsit áldozol az idődből arra, hogy újra számodra elfogadható rangot szerezz! (Ez sem a legkorrektebb, de sokan teszik!)
Mi alá kell írás?
-
MODERÁTOR
Szerintem fejezzétek be ezt a meddő vitát, felesleges. Egyik oldalon az a felhasználó aki csak akkor látogatná az oldalt amikor épp keres valamit, a másikon meg a törzsgárda, akik napi szinten akár több órát töltenek el ott. A maga szemszögéből mindkét oldalnak megvan az igaza, de úgysem fogtok soha közös nevezőre jutni.
-
Rhino666
addikt
válasz Intruder2k5 #42528 üzenetére
-
valakky
aktív tag
válasz sziszi-fuszi #42527 üzenetére
azért groteszken vicces ez a szabályosdihoz való merev ragaszkodás egy olyan oldalon, aminek egyértelmű célja a szerzői jogok megkerülése, és ahol a kizárósdi meg egyértelműen az acceggycigit buszra kell metódusát követi.
-
tatabike
őstag
Végigolvastam ezt a vitát, pont ilyenek mentek a magon is a fórumban. Hihetetlen sztorikkal álltak elő egyesek, hogy miért nem lehet 8 hét alatt legalább egyszer belépni. 2021-ben, mikor már a pottyantós wécénél is van elég erős wifi, hogy 10mp alatt be lehessen lépni az oldalra. Vicces. Véleményem szerint akinek 8 hétig nincs szüksége az oldalra, annak nincs szüksége az oldalra, ilyen egyszerű.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Geth
veterán
válasz valakky #42532 üzenetére
Az, hogy egy közösségnek/oldalnak vannak szabályai, vagy hogy milyen a szabálykövetése, lényegében független a közösség/oldal céljaitól.
cs.rin.ru-n is rögtön ott a link a forum rules-ra (alkalmazzák is), pedig az az oldal sem a szerzői jogok betartatása mellett kampányol.
Vagy csak nagyon sok, számodra groteszken vicces ilyen jelenség van -
TeeJay
félisten
válasz tatabike #42533 üzenetére
Sokan játszották azt hogy 1évig be nem léptek, kérték hogy lécci lécci becsszó innentől aktívak lesznek, lekapott 2-3dolgot majd 2évig megint nem lépett be és jön újra a mese
Aki 2hónapig nem szagol 2021-ben egy weboldalra azt nem is érdekli. Érdemes megnézni a felhasználók számát mennyivel csökkent utóbbi években
Nagy részük vagy kipontozta az accountot végleges letöltésmegvonással vagy nem lépett be 8 hétig, hoppá máris eltűnt több mint 250ezer account a 750-ből[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
valakky
aktív tag
jaja, azt azért ne felejtsük már el, hogy pl. ez a szia uram, aggyálcigid mert buszjegyre kell is ebbe a groteszk vonulatba tartozik. ha még működne a netcigány, valszeg bőven a sárgába tolta volna már régóta az enkórt.
"Az, hogy egy közösségnek/oldalnak vannak szabályai, vagy hogy milyen a szabálykövetése, lényegében független a közösség/oldal céljaitól"
aha, Völkischer Beobachtert, cserkészszövetséget, úttörőmozgalmat vagy a bitcoint, darknetet meg a fene még mit is egyáltalán nem a céljaik határoztak meg, mikor különféle szabályokat, normákat alkottak szűkebb vagy tágabb közösségi téren. maradjunk már annyiban, hogy a torrentmozgalom max inkább lesz az a kivétel, ami erősít a szabályt.
egyébként meg szerintem az egész A helyről adat juttatása B helyre.
ezpügyben meg, az oldal olyan tagjaként, aki nem meghívóval jutott be és fene tudja mióta bérelt helye van a top3000-ben (úgy hogy szerintem jó ideje van olyan hónap, hogy én se lépek be) hadd ne zavarjon már gyanítom sokadmagammal, hogy van olyan, aki évente egyszer lép fel, mert akkor kell éppen neki valami. és akkor az adat eljut A helyről B helyre. kíváncsi lennék, hogy általában a hangos kisebbségen kívül kinek van még baja azzal, ha valaki évente teszem azt egyszer néz fel így.
értem én hogy csípi valakinek a szemét, meg ott van az elfogadó többség a hangos kisebbségre, csak ha valaki valamit valamiért pénisztoldatnak használ, akkor hagyjuk már ezt az álszent közösségi dumát, meg hogy igaz értetek jöttünk elvtársak, de legalább nem ellenetek. mert mindenki tudja, aki nem a hathuszassal jött, hogy ezek mindig is csak a saját maguk érdekében meg az egójuk/satöbbiek miatt jönnek.
meg akkor engedtessék már meg, hogy véleményemet kifejezve esetleg sugárban arcon hányós képet küldjek neki, álá napirajz.[ Szerkesztve ]
-
valakky
aktív tag
azt csak ne... bár azért az oldal részéről ezért a házmester és parkolóőr szemléletért, ami mostanra kialakult az ottani torrent hozzászólások alapján, nem lenne kár, de a széles körű tartalomért, ami elveszne, igen. de ennek meg egyszerűen csak az volt az oka, hogy oda koncentrálódott végül hosszú évek alatt a felhasználói közeg. az hogy ki hányszor lép be és ez mennyire zavarja az oldalt, abból az okból, hogy így nekik haszontalan, mert nem generál minimális reklámmegjelenítést se, ami kicsit csilingel a kasszánál... ez nem elvi szabályozási, csak ilyen mennyiségben szimpla mocskos anyagi-fenntartói kérdés/probléma.
ha úgy alakul, hogy véletlenül túllépem a 2 hónapot, vagy az alzheimer, vagy bármi okból, az kinek lesz jó, hogy eltűnik kb. 400 olyan torrent, ahol max tízen osztunk meg valami réteg cuccot, régről? úgy nézem, vagy 100 olyan van, ahol most épp 5 környékén vagyunk és vagy 30 ahol max 3.
persze a házmesterválasz erre az, hogy tűnjenek el ezek a torrentek, semmi szükség rájuk, alig keresik, így aztán mehetnek levesbe, utána kérésbe, pontért, és majd úgy jó lesz, mert lesz megint sok megosztó pikkpakk. aha. persze biztos van olyan alternatív valóság, ahol ez igaz.
merthogy tényleg nálam is etikai kérdés lesz, hogy tőlem így egy fillért se látnak... de gondolom, lenne azért aki visszahív, passkeyt cserélni kb. 2 bill parancs. de szerintem onnantól tényleg semennyire nem lesz fontos az oldal, mindent törlök, aminek már nem lesz seedkötelezettsége.[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz valakky #42538 üzenetére
Ha évente kell valami, kérj meg valakit, hogy használhasd a fiókját, az nem szabálytalan. Nekem is van ilyen, az öcsém is ismeri a fiókomat, félévente egyszer leszed valamit, aztán ennyi. Tag volt, de inaktivitás miatt kirakták, sosem hisztizett érte. Megoldottuk így.
Az meg, hogy tőled egy fillért sem látnak, elég érdekes hozzáállás. Te elvárod, hogy szaladjon az oldal ingyen, neked, de fordítva annyira sem vagy képes, hogy 2 havonta belépj? Most ezt hogy? Nem érzed a dolog súlytalanságát? Mert ez olyan kicsinyes dolog, fel sem kéne merülnie. Na mindegy.
Még egy tanács, a "kivétel erősíti a szabályt" kifejezést már nem használjuk, mert egyrészt értelmetlen, másrészt egy félrefordítás eredménye, mert aki anno fordította, nem tudott jól latinul...Egy korábbi kommentedre: Azért ez a szerzői jogok megkerülése nem teljesen igaz, mert vannak olyan tartalmak, amiket tilos megosztani, a premierfilmek csak DVD-megjelenés után kerülhetnek fel, otthoni megtekintésre meg letöltheted, plusz ha egy szerzői jog tulajdonosa megkeresi az magot, hogy ezt meg azt nem kéne, szó nélkül törlik. Van kifejezetten olyan zenekar is, akinek az anyagait semmilyen formában nem lehet megosztani pl.
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
woodworm
veterán
Húzzátok, mint a rétestésztát. Kéne valami friss téma!
XP-n fut qtorrent, de nem az igazi, mit ajánlanátok helyette?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs