- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
mrhawkins
csendes tag
válasz lionhearted #43951 üzenetére
-
beeeeerka
tag
Sziasztok, a témában very újonc.
Már olvasom az elejétől, #107-nél tartok,
remélem reggelre végigolvasom :-)Érdemes USB-s külső tápos vinyót használni
a torrenthez, vagy jobb, ha beépítem ?
Utóbbi tudom gyorsabb, de nincs hely ...Üdv: B.
- Na, jó, jó ... de EZ ... mivel jön le ? - Hát ... gondolom ... majd ... IDŐvel. - Híííííííííííííííííííííííííííííííííí ...
-
norba69
senior tag
-
sfdrakex
nagyúr
válasz szasza7103 #43960 üzenetére
Beállítasz letöltési helyet belsőre, és, hogy hova helyezze át ha leért. Ahol a letöltés helyét állítod a beállításokban.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
norba69
senior tag
válasz szasza7103 #43960 üzenetére
Qbit beállításaiban letöltések, itt Alapértelmezett mentési útvonal : add meg a seedelésre létrehozott mappát a külső meghajtón, Átmeneti fájlok helye: ide add meg az átmeneti tárolás helyét a belső meghajtón.
-
szasza7103
tag
válasz szasza7103 #43963 üzenetére
Még egy kérdés. Ha egy file eléri a 100% akkor azt egyből átteszi vagy megvárja amíg a teljes torrent elkészül?
Próbálok tanulni az okosabbaktól, néha sikerül is.
-
norba69
senior tag
válasz szasza7103 #43964 üzenetére
Amikor a teljes torrent elkészül, akkor helyezi át.
-
norba69
senior tag
válasz szasza7103 #43966 üzenetére
Nekem eddig elég volt 1 TB ssd.
Nálam a merevlemezhely fogy el mindig[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz szasza7103 #43968 üzenetére
Windows 7 és régi qBittorrent
Váltani kellene win10-re meg 4.2.5 qBittorrent-re legalábbMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Kekmen
senior tag
válasz szasza7103 #43968 üzenetére
Milyen neted és belső HDD-d van?
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
kory24
őstag
Új qbit verzióból kivették az áthelyezést vagy máshova került?
Letöltött torrentre eddig jobb katt és Hely megadása, de most nem találom.
-
zsolt_64
senior tag
válasz kory24 #43971 üzenetére
1. Ha a 4.4.0 verziót használod amit a hivatalos oldaról töltöttél le, azt felejtsd el, ha visszaolvasol itt megállapítást nyert hogy véres a torka.
2. Ha az itt keringő nemhivatalos 4.4.0 át használod, zipből kibontva, felülírva, azzal is vannak bajok, én már le is szedtem.Konklúzió: irány a 4.3.9
simán lehet váltani a verzók között, semmi torrent sem veszik el...
[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz kory24 #43973 üzenetére
Most katyvasz az egész , nem is értem ezt a kapkodást. A legfőbb hiba a libtorrent 2.0. memóriazabálása, de a felületi fejlesztések sincsenek jól kitesztelve. Egymásra halmozódó hibák.
A 2. opció nálam "leszakította" azt a partíciót ahovan torrentezek, másnak kikasztotta a cpu-t.
Részemről kivárok a 4.3.9-en és mindenkinek ezt ajánlom. -
MODERÁTOR
válasz TeeJay #43969 üzenetére
Már megint az univerzális válasz... Tényleg nem bántásból, de egyszerűbb lett volna nem reagálni rá, ha elképzelésed sincs mi a gond, mert szerintem egyik sem indokolja a 2KB/sec sebességet. Windows 7-et (is) használok, qBittorrent 4.3.x verzióval (most nem vagyok előtte, nem tudom pontosan melyiket), de "rendben" működik. De volt rajta korábban 4.1.x is, az is működött. Sőt, a nyilvánvaló biztonsági hibái ellenére a mai napig rendben működik az uTorrent 2.2.1 is, szintén Windows 7 alatt, szóval önmagában ez biztos nem ok a fentebbi hibára. Sőt a qBittorrent saját weboldala szerint még mindig támogatott a Windows 7, noha lehet a 4.4.x az utolsó ilyen sorozat.
szasza7103
Egy képről én nem tudom megállapítani, hogyan történt mindez, pl. nem rég lett elindítva a torrent, és lassan épülnek fel a kapcsolatok, vagy a kevés feltöltő miatt nem jut éppen normális peer, vagy nem sokkal előtte még ezerrel töltött, csak betelt minden cache és átmeneti tár, stb... Így látatlanban utóbbira tippelnék. A hardver (és nem csak a netsebesség illetve az elvárások) függvényében kellene egy sebességlimit, amit a gép is folyamatosan képes tartani, akkor talán nem lépne fel ilyen.ui.:
Legközelebb csak olyan képet rakj be, amin nem látjuk épp mit warezolsz![ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
Sziasztok!
qbittorrentet használok. Feltettem a win 11-et, új a renszer, ill. routert is cseréltem.
Ha kikapcsolom az AVG Internet Security-et, akkor az open port check tool oldal szerint a portom nyitott.
Ha megy az AVG, akkor a port nem nyitott.A qbittorrent a kapcsolat állapota: Online, zöld.
De alig tölt felfelé...
A 102-ből 3 aktív.Most itt mi a baja?
Értem, hogy a canyomseeme szerint nem nyitott a port, de qbittorrent mégis zöld színű lent... -
MODERÁTOR
-
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #43978 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz modflow #43977 üzenetére
Szia!
AVG support válasza:
Kérjük, kövesse az alábbi lépéseket, módosítsa a tűzfal beállításait számítógépén, és ellenőrizze, hogy ez megoldja-e a problémát.
"Please follow the below steps and change the firewall settings on your computer and check if that fix the issue.
Open AVG Internet Security installed on your computer, click on Menu->Settings->Components->Firewall->Customize->click on "Network Profile(Left side of the interface) and change the profile to "Private" if selected in "Public". Once this is done, select "Policies->System Rules", enable all the settings that are not configured."Google fordítóval:
"Nyissa meg a számítógépére telepített AVG Internet Security alkalmazást, kattintson a Menü-> Beállítások-> Összetevők-> Tűzfal-> Testreszabás-> kattintson a "Hálózati profil (a felület bal oldalán) elemre, és módosítsa a profilt "Privát"-ra, ha a " Nyilvános". Ha ez megtörtént, válassza a "Szabályok->Rendszerszabályok" menüpontot, és engedélyezze az összes nem konfigurált beállítást.""qbittorrent mégis zöld színű lent"
Az csak annyit ír hogy "online", és ez nem jelenti azt hogy van bejövő kapcsolat!
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
modflow
veterán
válasz ElektrikusDE #43980 üzenetére
Hú hát ha valaki feltenné az AVG-t azt megköszönném.
Full nincsenek ilyen menüpontok.
A leírásaik valami Krisztus előtti verzióra vonatkoznak és nem találok így semmit. -
MODERÁTOR
-
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #43982 üzenetére
Töröltem, csak a helyi port van megadva.
Így:
https://www.canyouseeme.org/
Error: I could not see your service on 178.xx.xxx.x on port (51250)
-
MODERÁTOR
-
modflow
veterán
Ti milyen vírusírtó szoftvert használtok?
Törlöm a francba ezt a sz@rt én is... -
MODERÁTOR
-
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #43987 üzenetére
Feltedzek akkor egy nortont, mint te.
Remélem az nem szemétkedik.... -
őstag
válasz Intruder2k5 #43982 üzenetére
Ez értelmezés kérdése, de valójában a bejövő kapcsolatnál a te géped a "távoli" gép, mivel a forrás felől jön be feléd.
Tegnap még működött...
-
MODERÁTOR
válasz lionhearted #43992 üzenetére
A képen helyi van és távoli. Most akkor azt akarod mondani, hogy a gép ami előtt ülök az lenne a távoli, és a világ másik felén lévő, ami nyitja a kapcsolatot, a helyi? Ez elég különös értelmezés lenne...
-
őstag
válasz Intruder2k5 #43993 üzenetére
Ha a "helyi" a *source* félrefordítása, akkor pedig ez a helyzet, legalább is a TCP/IP így működik.
De mivel ez konzumer termék, akármi is lehet.[ Szerkesztve ]
Tegnap még működött...
-
Dragon3000
veterán
válasz Intruder2k5 #43993 üzenetére
Inkább a helyi a géped, a távoli, amit a külvilág lát nem?
-
MODERÁTOR
válasz lionhearted #43994 üzenetére
A "helyi" szerintem sokkal inkább a "Local" fordítása, a "távoli" pedig a "Remote" megfelelője, de mivel nem ismerem az AVG-t, így én ebből ki is szállok.
Dragon3000
Nem hiszem, ez nem port forward, csak egy szűrő (enged vagy blokkol) funkció.[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
válasz lionhearted #43994 üzenetére
Nem Local port és Remote port szerepel ott?
-
szasza7103
tag
válasz Intruder2k5 #43976 üzenetére
A tünet az, hogy elkezd letölteni a qbittorrent 5-10 mbit/s sebességgel, majd belassul és megáll mint a szög. Még a kényszerített újra ellenőrzésre sem reagál. Egy teljes system restart kell és akkor utána észhez tér. Pár naponta előjön ez a hiba.
Próbálok tanulni az okosabbaktól, néha sikerül is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest