Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz enginev3.0 #25049 üzenetére
Upnp,natpmp-nél nem kell pipa,zöld.
-
TIT
veterán
válasz KrYsY 1991 #25052 üzenetére
Na nem vagy nat mögött,ez is valami.
Igen az ip.
Akkor ha a port forwardingnál felül enablednél pipa van akkor mennie kell.
Ha a kliensbe is ez a port.16015
Nézd meg port check oldalon.[ Szerkesztve ]
-
KrYsY 1991
kezdő
Port is open megnézve port checking oldalon.
-
mpo
veterán
válasz KrYsY 1991 #25054 üzenetére
A képen az 5. sorban van a publikus IP címed, a PC-d belső IP címe a következő ami 192-vel kezdődik.
Ezt kell fix IP címre tenni és a port forwardingnál megadni, a qbitben meg a port számát megadni, az UPnP-t meg letiltani.Itt is tudsz a későbbiekben ellenőrizni IP címet:
[link]Itt meg a nyitott portot:
[link][ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
KrYsY 1991
kezdő
Köszönöm szépen a linkeket, illetve a segítségeket. Mindent úgy csináltam, ahogy azt írtátok, mondtátok, van már feltöltésem. Nagy előrelépést sikerült elérni, hogy legalább már a maximum az 2 MB/s volt. Ennek már eléggé örülök. Még mindig nem a garantált 200megabites sebesség, de legalább már van feltöltésem.
-
TIT
veterán
válasz KrYsY 1991 #25056 üzenetére
Akkor mennie kell már,konnektor alul zöld gondolom.
Én nem fixáltam semmilyen ip-t 192-est,csak esetleg ha más is csatizik a routerra akkor elmászhat.
Lehet nem szedik annyian azért nincs 200,mondjuk az ritkán van.[ Szerkesztve ]
-
KrYsY 1991
kezdő
Alul zöld az UTP kábel az alaplapi foglalaton igen.
-
TeeJay
félisten
válasz KrYsY 1991 #25056 üzenetére
akkor ismét
nyár van, mindenki nyaral alig van letöltő
ha tutira akarsz menni kapj le 10-15 HDXXX-et amit ebben a percben tettek fel és 1seeder van rajta meg 50leecher
azt toljad és mikor lejött figyeld hogy viszik majdna azon lesz majd seeded
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
aktív tag
-
havri1
félisten
válasz Erdei88 #25065 üzenetére
RSS-re gondolsz? Amikor én próbálgattam a jó múltkor, addig eljutottam, hogy hozzá sikerült adni, le is töltötte a listát, de a torrenteket nem kezdte el. Dupla kattra indította. Elvileg pedig minden megvolt, az automatikus letörlésre, de nem akarta.
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz enginev3.0 #25067 üzenetére
TV-en be tudod állítani nekem?
Megpróbálom újra a 4.4.1 -et az egyik gépen, hátha beválik.[ Szerkesztve ]
havri
-
TeeJay
félisten
válasz Erdei88 #25065 üzenetére
RSS olvasót beállítod először
1percre veszed a frissítést és már csak az RSS letöltőben szűrőket kell beadnodpl szűrsz 1080p No1-ra akkor minden olyan torrentet szedni fog oda ahova kéred
vagy szűrsz *KTR*-ra akkor minden XXX-et tölt
annyi hogy az RSS kb. 3-5percenként frissül így aki nagyban utazik annak az lassúoda az enginev3 által írt autodl kell ugyanis az chatről szedi az infót és amint felkerül az oldalra valami pár tizedmásodperc múlva már aktív nálam a kliensben
ott is lehet szűrni csillió dologra sőt még arra is hogy mi legyen a minimum és maximum fájlméret amire érvényesítse
pl XXX KTR 800MB felett
vagy 2160p de csak azokat amiben 2017 vagy 2018 szerepel hogy régi filmeket ne töltsön le nekeddelta :
gondolom nem vagy aktív és összesen 4peer van aki felé tudnál tölteni de azoknak sem kell tőled semmi
mondtam már told be a friss HDXXX-et és meglátod lesz seed
persze előtte jó lenne ha aktív lennél úgyhogy meg kell oldani a port nyitást
amúgy kérd bridge módra az ONT-t és vegyél saját routert mert ez így mindig lutri lesz[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Csináltam egy autodl leírást
Elég tömör, és figyelni kell közben, de aki nincs elveszve a gép világában annak sikerülni fog
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Erdei88
veterán
válasz enginev3.0 #25071 üzenetére
Köszi szépen!
Este mindenképpen kipróbálom
-
oszi91
tag
Sziasztok!
Egy elég átlagos problémám lenne, de sajnos eddig sehol se találtam rá megoldást. Elég sok mindent átolvastam, kipróbáltam de semmi (néztem a tűzfalat, portokat, speedtesten jó, ping is jó, elméletileg packet loss sincs, torrent beállításokban is állítgattam de semmi, seed-peer mindenki van, encryptet is próbálgattam(vagy mit )). A baj az lenne, hogy letöltésnél (torrent) a letöltési sebesség meg se közelíti az elvárt értéket. 250 Mbit-es Telekomos netem van, eddig nem volt vele gondom, meg nem is nagyon figyeltem, de talán mióta újra tettem a windowst azóta csinálhatja. Amikor elkezdődik a letöltés felmegy 22-24 Mb-ra amivel nem lenne gondom, (mondjuk előtte a 30-31 Mb se okozott gondot és folyamatosan annyival jött) de utána lemegy 11-13-ra majd van h 6-8ra is és ott is ragad. Próbáltam már több klienst is, ugyan ez a baj. Talán annyi, de ez se biztos, hogy mintha maga a program belassulna néha. Gondolok itt olyanra hogy lassan jön előtérbe, beállításokat lassan hozza elő ilyesmi.
Nagyon örülnék ha tudnátok segíteni rajtam! Előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
válasz enginev3.0 #25002 üzenetére
Skrey22 (Legend), Pontok: 13754 Fel: 1.71 PB
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
-
enginev3.0
félisten
Beraktam az LT configot, high seed
Ezzel nem lehet kicsit visszafogni a ram fogyasztást? Mert jól seedel, de az összes ramot megesziIlletve még egy olyan, hogy tök szépen seedel, de aztán egyszer behullik minden 0kb/s-re, pár másodperc várás, aztán minden újra elkezd tölteni
[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
válasz enginev3.0 #25077 üzenetére
Igyekszek
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
havri1
félisten
válasz enginev3.0 #25078 üzenetére
A szűrővel egyelőre szopok , de tesztelem, köszi a helpet!
Az IRC ablakot nem lehet óra mellé minimalizálni, hogy ne foglalja a tálcán a helyet?[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz enginev3.0 #25081 üzenetére
Egyelőre FHD HUN lenne a cél, először tesztelve a gépre, ha jó, akkor áthelyezem közvetlenül a NAS HDD-re. Annak ~30MB/s a limitje, de nem baj, elketyeg.
Most visszaraktam a scripted 1:1-be, abból szelektáltam, és várok.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz enginev3.0 #25083 üzenetére
havri
-
F34R
nagyúr
válasz enginev3.0 #25078 üzenetére
az LT config teljesen felulirja az alap configot, arra kellene rajonni hogy az milyen erteken fut, es azt visszabb venni, mert van egy hardwares korlatod, vagy ram vagy pedig halozat reszrol ahol elszall. Ezt a 0kb-re csokkenes jol mutatja.
-
oszi91
tag
válasz TeeJay #25076 üzenetére
- AMD FX 8320
- Kingston 8GB DDR3 1600MHz KHX16C9/8
- Samsung HD204UI 2TB
- SSD - Kingston SV300S37A120G 120GB--> ezen fut a win10
Avastot használok, a telekom meg nem optikai. Jelenleg egy uTorrentet 3.5.4 megy.
A qbittorrent nekem nem jött be sajna. És néha nagyon belassul a kliens, mármint maga a program és nem a letöltés. -
TeeJay
félisten
válasz oszi91 #25092 üzenetére
pedig utorrent csak szopás lesz!
qbittorrent tökéletes és amit kell azt tudja
nem szimpatikus hát na... nekem meg teljesen jó és tudom használni
de ha te naponta 50x nézegeted milyen szimpatikus az ablaka akkor csak szívni fogsztedd fel állítsd be és használd aztán csá
sosem tennék fel minden sz*rral telerakott utorrent-et ami kb. egy bugos izé lett mára
értelmes dolgot nem fejlesztenek rajta évek óta csak a reklám hegyek meg minden hülyeségha jót akarsz gyorsan elfelejted
havri
nálam hdfilm --> 720p 1080p remux van no1 és hyperx-re szűrve és szedi mindet
2160p is be lesz majd rakva ha kész vagyok az asztali géppel és 2SSD+4HDD benne van márXXX-ből meg KTR, TRASHBIN és VSEX 800MB felett mindet kapja le
illetve HD sorozat összes Formula1 mert az is jön minden 2 hétvégén BLG JVC ufo 1080i 720p-ben
ezen felül nekem többre nem igen van szükségem
az XXX szűrővel már top 50-be lehet lenni lazán ha van még mellé 300darab 10éves ebook-od[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
válasz KrYsY 1991 #25058 üzenetére
Nem ott Te
A kliensbe alul. -
havri1
félisten
válasz TeeJay #25095 üzenetére
Asztali gép amit használok (i7 3770/12GB/120SSD/2x320GB 2.5"HDD raid0) Csak erős up miatt kéne valami, talán ide az XXX jó lesz. A legjobb az lenne, ha működne az a funkció, hogy pl 3x arány után törölje a torrentet fileostúl. No ez sokszor hamar megvan. Így talán nem telne meg a (nettó 600GB) hdd.
Mellette erősen szűrt FHD új filmek, ezek NAS hálózati mappába közvetlenül. Működik a hálózati cél, szerencsére, igaz max 30MB/s össz sebességgel, ami osztozik mindenki a hálózaton (3TB wd Red).Többi gép leállítva, feleslegesek. Semmi értelme. Most lesz egy éve, hogy nonstop ment 4 gép (jó, egyik öcsémnek dolgozott), a helyezésen kívül semmire nem volt jó. 20 alatt voltam végig. Régi HD filmek, mp3, ebook. Kb 6TB össz mérettel.
Talán egyik notit bent hagyom, 2x1TB külső hddvel, OLD kategóriának, nem fogyaszt sokat. (i5/8GB/SSD/2x1TB külső 2.5")
havri
-
TeeJay
félisten
válasz havri1 #25097 üzenetére
én most állok át asztali gépre
i7-4790K most tuningolom vissza hogy lehető legkevesebbet fogyassza
ma veszek át 4darab zsír új WD10EZEX HDD-t 6ért boltoltam darabját itt hardveraprón
igaz abból csak 3 megy majd torrentre a 4. adat mentésre lesz2SSD-vel 4HDD-vel jól fog menni
igaz csak az 500-as SSD lesz letöltésre
meg én azért járatom mert felesleges a gépet kinyomni csak többet árt
ha meg már megy akkor ott a net legyen kihasználva legalább
páromnak kell sok éjjel nappalbudapest én filmet nézek a többi meg csak helyezés javítás miatt van (XXX meg a többi)Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
havri1
félisten
Azt meg lehet csinálni, hogy autodl által letöltött torrent, valahogy címkézve legyen? FHD, HD, XXX stb?
Tehát a kliensben egyértelműen látszódjon, milyen kategória.
Arra már rájöttem, külön lehet tenni a figyelt mappa tartalmát, de címkézést nem találtam.Beállítottam, hogy 4.0 arány után törölje a kliensből a torrentet. Törli is, de a fileokat nem, úgyhogy ez kár, jó lenne ha automatikusan menne, nem kéne manuálisan törölgetni :/
[ Szerkesztve ]
havri
-
enginev3.0
félisten
válasz havri1 #25099 üzenetére
Qbitben nem tudsz ilyet
Én úgy oldottam meg, hogy beállítottam hogy lássam a mentési mappa helyét is az oszlopoknál, és mielőtt töröltem a torrenteket megnéztem ne hogy olyat töröljek amit saját célra töltöttem le
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Óvodások homokozója
- Futás, futópályák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- PC játékok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest