- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz norba69 #24648 üzenetére
akkor a sok új verzió telepítgetése közben átállt kéziről, ez lehetett a hiba. köszi.
meg sem néztem semmit. egyébként csak újraindítás után csinálja. seedben most néztem, volt olyan, amit szerintem 2 hete töröltem és még mindig nem dobott rá hibát, gondolom azóta nem kellett senkinek. újraindítás meg tényleg most volt szerintem idén először, mivel az egyik merevlemez bemondta az unalmasat. -
Beniben
tag
Sziasztok!
Nemrég elkezdett nem letölteni a Vuze kliensem...
Betölti a torrent fájlt, de kiírja a Tracker állapotánál a következőt:
"Hiba (access denied: leeching forbidden)"
Mi lehet a gikszer? Köszi előre is!"Ede, bibe, lude, post mortem nulla Voluptas!"
-
enginev3.0
félisten
Na, most fogok majd helyezést veszíteni Töröltem vagy 150 filmet, kellett a hely, és vagy ez, vagy egy újabb HDD
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
mpo
veterán
válasz dm1970 #24655 üzenetére
Mert a Windowsban megváltozott az a rész, amit meghív (használ).
Ha Qbit fejlesztő lennék én se tesztelném se Win7, se Win8 alatt.
A Windows 10 2015-ben jött ki, most meg 2018 van.
Ráadásul akinek jogtiszta Windows-a volt, ingyen átállhatott, aki ennek ellenére nem tette meg, az együtt élhet a hibákkal.
Tehát nem a Qbit-ben van a hiba.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
-
mpo
veterán
válasz enginev3.0 #24659 üzenetére
Ez az új tracker nekem elég nagy visszaesés sajnos
Nem tudom mit jelent, kifejtenéd?
Ha érted, akkor már elavult.
-
Cs1csó
félisten
Rendelek is vagy kettőt az egyik jó lesz a konyhába tudjátok recepteket tárolni gyorsabban elérni ha épp gyorsan akar főzni az ember.
(#24657) mpo
Hidd el a legjobban pont hogy a régi elavult oprendszeresek szokták verni az asztalt. Többször írtam már példának de a hivatalos Avast fórumon az XP-sek panaszkodnak hogy az ő gyönyörű 17 éves oprendszerükön a 15 éves gépükön vajon miért nem fut tökéletesen az Avast legfrissebb buildje.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #24659 üzenetére
nyugi még most javítanak egy hibát ami miatt 120peer helyett csak 30-40-hez csatlakozott a kliens
szerintem jól fut és nekem sokkal jobb a helyezésem azótaén is gondolkozok HDD vásárláson mert SSD még drága
de ha összejön pénz lesz 1TB-os SSD-m meg 2darab 2-3-4TB-os HDD és 24/7-ben fut majd a torrentMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
oké de mostcsak 500GB 850EVO van meg 1TB 2,5" 7200-as WD Black
azért 3,5" 7200-as HDD főleg 2-3-4TB méretben többet tud mint egy noti merevlemez
meg ha jövőre csökken még az SSD-k ára akkor 1TB-os méretet veszek és az bőven elég lesz a fontos cuccra
a 24/7 az eddig is állt ezután is fogMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Cs1csó
félisten
válasz enginev3.0 #24656 üzenetére
Ha visszaesel nem ismerlek! Figyelmeztettelek
-
enginev3.0
félisten
(#24660) mpo@ Nálam azóta kevesebb a feltöltési adatmennyiség, és szúrópróba szerűen amikor néha ránézek a gépre, sose látok olyan kiugró értékeket egyetlen torrentnél sem mint azelőtt
(#24665) csicso82@ Reggelre kiderül Akkorra már biztos frissül minden, főleg régi filmeket töröltem, így bőven bukhatok pár helyezést
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
norba69
senior tag
válasz enginev3.0 #24666 üzenetére
Napi helyezésben eddig max 6 voltam, tegnap véletlen ránéztem, és 5 volt
Valószínű eléd kerültem
Havi helyezéssel is rekordbeállítás 8 van.Elképzelhető, hogy romlani fogok, az új hangkeltő teszteléséhez letöltöttem egy csomó flac anyagot, azok rontani fognak a szorzóimon.
[ Szerkesztve ]
-
dm1970
tag
Mert a Windowsban megváltozott az a rész, amit meghív (használ).
Ha Qbit fejlesztő lennék én se tesztelném se Win7, se Win8 alatt.
Ezt a részt köszönöm, valószínűleg ez lehet akkor a gond.
A többi felvetésed, teljesen felesleges volt.A Windows 10 2015-ben jött ki, most meg 2018 van.
Egyszerűen nem jön be, majd ha már nem lesz más alternatíva remélhetőleg megszokom.akinek jogtiszta Windows-a volt
Ezt a részt ebben a fórumban nem nagyon tudom hová tenni.Tehát nem a Qbit-ben van a hiba.
Ezt hol állítottam?
Csak megoldást kerestem, hátha valamin átsiklottam.Üdv dm
-
snefi2
csendes tag
Hello
Utorrent problemam:
Adva van onedrive ahonnan WebDAV-on at mappelt meghalytorol jonnenek a file-ok. A problema az, hogy amig nem kapja meg az utorrent a teljes file-t addig az osszes torrent seed sebessege 0 -ra csokken, es csak akkor novekszik az upload sebessege amikor a file leert a onedriv-rol a chace-be..
Esetleg valakinek ismeros a hiba?
Esetleg az advanced beallitasoknal van olyan lehetoseg amivel lehet ezen valtoztatni? -
@rglaaf
veterán
Üdv
Jó ideje váltotottam már utorrentről qbit-e a letöltés jóval gyorsabb viszont az feltünt hogy pl a seed idő core-on lasabb fogy valamiért úgy tűnik mintha utorrentel hamarabb ki tudtan volna venni seedbőlPSN:BiZzare_0 ️
-
Aurig@
őstag
-
Cs1csó
félisten
válasz enginev3.0 #24675 üzenetére
TE is Anonymus vagy!!
-
Tukolp
aktív tag
Sziasztok, lenne egy kis problémám Qbittorrentel,
Win 10em van 64bit, és egy csomószor leáll a letöltés, mondván "elakadt".
Van rá valami mód hogy ezt kiküszöbölhessem ?Köszi a helpet.
"When past and present collide, the fate of all worlds hangs in the balance."
-
Cs1csó
félisten
válasz Tukolp #24680 üzenetére
MI az amit változtattál az ALAP beállításokon? Mekkora tempót ér el a letöltés mielőtt leáll, milyen a neted? Mennyi letöltés fut egy időben? Csak egy letöltés és azt szakad meg vagy egyszerre több is van? Összesen mennyi torrented van amit eközben visszaszeedelsz? HDD-re vagy SSD-re töltesz? HA lefuttatsz egy speedtest-et az rendesen lejön vagy ha elindítasz valami sima letöltést ami van 100-200MB az max sebességgel lejön?
A legfontosabb: milyen tartalom ami elakad? Van elég seed-er? Keress valami olyan tartalmat aminél sok a seeder.
[ Szerkesztve ]
-
Tukolp
aktív tag
válasz Cs1csó #24681 üzenetére
MI az amit változtattál az ALAP beállításokon?
Szinte semmit, annyi hogy kcsit megnöveltem az egyszerre futtatható torrentek számát, meg a lehetséges kapcsolatokat.Mekkora tempót ér el a letöltés mielőtt leáll, milyen a neted? [
B]olyan 7-8 megá talán vagy 10-et, el szokta érni a maxot. sebességgel nincs gond http://www.speedtest.net/result/7421752561Mennyi letöltés fut egy időben? 1 letöltés, 3 seed
Csak egy letöltés és azt szakad meg vagy egyszerre több is van?
egyelőre egynél vettem észre, sorozat, és részeket töltögetek le, de bizonyos részek x%-nál megálnak, és csak forceolva folytatja, de akkor is abbahagyja x% után megint, most pl 88,5%nál ált meg de ezt kb minden 3. résznél eljátsza.Összesen mennyi torrented van amit eközben visszaszeedelsz?
3 torrentet seedelek
HDD-re vagy SSD-re töltesz? HDDHA lefuttatsz egy speedtest-et az rendesen lejön vagy ha elindítasz valami sima letöltést ami van 100-200MB az max sebességgel lejön?
letöltési sebességgel nincs baj
[link]A legfontosabb: milyen tartalom ami elakad? sorozat, részek, részenként töltöm le a sorozatot egy torrenten belül
Van elég seed-er? seed az van
Keress valami olyan tartalmat aminél sok a seeder.[ Szerkesztve ]
-
Tukolp
aktív tag
válasz enginev3.0 #24683 üzenetére
régebbi torrent és van seed
-
Tukolp
aktív tag
Vagy akkor inkább próbáljam ki ezt a Vuze-t ?
-
TeeJay
félisten
válasz Tukolp #24689 üzenetére
protokoll --> állítsd TCP only-ra mert most TCP és uTP is mehet
alatta kapcsolatok maximális száma 2000 szerintem sok
legyen 500
torrentenként 150
feltölésre 500
torrentenként feltöltésre 20-30DHT-t kinyomhatod
aktív letötések max száma 2
aktív feltöltések max száma 999
aktív torrentek max száma 999speciális beállításoknál
OS cache és okos olvasási cache legyen engedélyezve
lemez cache 512MiB aztán hadd szóljonja igen portból 50ezer felettit adj meg, legyen mondjuk 59000 aztán csá
[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
nem tudom mi ez a nagy félelem az upnp-től...
10+ éve használom és semmi bajom
ésszel kell használni és készlegyen naprakész a rendszered meg rendes védelmed legyen és csá
persze aki csak torrentezik annak elég a portnyitás is de azért van skype meg csomó minden ami nyitott portot kívánMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
iguana
őstag
válasz Cs1csó #24696 üzenetére
a routerben is kapcsold ki az upnp-t (már ha nem használod másra is) és ott engedd ki a választott portot. (portforward)
a qbit alapból átmegy az adott porton a windows tűzfalán. ha más tűzfalat használsz, vagy nem látszódik a választott portod kívülről, akkor a tűzfal szabályba fel kell venned az adott portod.én pl. tűzzel-vassal írtom az upnp-t. az a baj vele, hogy nem tudod "ésszel" használni. konkrétan 0 kontrollod van felette a béna implementáció miatt.
"Security Risks of UPnP
Despite all the benefits offered by Universal Plug and Play, the technology still carries some security risks. The issue is that Universal Plug and Play does not authenticate, assuming that everything connected within a network is trusted and friendly. This means that if a computer has been compromised by malware or a hacker exploiting security bugs/holes – essentially backdoors that can bypass protective network firewalls – everything else on the network is immediately susceptible....many routers’ UPnP implementations don’t check input properly.
Is This a Problem? Yes!
Millions of routers in the wild are vulnerable. Many router manufacturers haven’t done a good job of securing their UPnP implementations. "[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
TIT
veterán
Skype miatt nem kell upnp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest