Új hozzászólás Aktív témák
-
Kemotox75
csendes tag
válasz gliga69 #8249 üzenetére
Nincs hang. Hang eszköz van, de szerinte nincs csatlakoztatva hangszóró, vagy füles.
Cseréltem a realtek hangchipet, de az első lábnál zárlatot jelez, na meg kicseréltem a hangszóró csatlakozó előtti diódákat. Azok is zárlatosak voltak. Amúgy meg a lap tökéletesen megy, win7 friss telepítés, gyári driverek..... Rajzom meg nincs -
gliga69
tag
válasz Kemotox75 #8251 üzenetére
- a codec mellett van mellett audio végfok?
- hangszórókkal sorban szokott lenne kis induktivitás, esetleg azok nem szakadtak?
- jack aljzat kapcsolója nem hibás?
- volt 1x 1 nagy szívásom egy acer masinával, aminél szintén nem lehetett hangot csiholni csak ubuntu alatt, ott az volt a baj, hogy a modemet elfelejtettem visszarakni... és emiatt a hdbuson a címek eltolódtak -
alienpapa
senior tag
Erre mit mondtok? Kb 25k.
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
gliga69
tag
az első indukciós a második rezisztív, viszont rezisztívből eléggé innovatív. vastagréteg ellenálással oldották meg és kb olyan dinamikus mint az induktív páka
-
Hunter2
addikt
nincs valakinek bontáson Toshiba A500-asa? LVDS kábel kellene SOS. 16" CCFL-es kijelzős csoda.
-
Hunter2
addikt
erről mi a vélemény? [link]
-
nagyúr
válasz gliga69 #8269 üzenetére
Szerintem is a JBC a befutó.
Nekünk két darab is van; 110%-osan meg vagyunk elégedve vele.Én próbáltam az ERSA-t, ráadásul a nagy ICON-2000-et, de szerintem nem jó. Precíz munkára kiváló, de chip-et takarítani, vagy nagyobb hő tehetetlenséget igénylő munkához már nem ideális. A JBC-vel akár bádog ereszcsatornát is forraszthat az ember. Legfeljebb a hegyet olyankor hamarabb "szétrázza..."
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz gliga69 #8271 üzenetére
Nem szedtem még szét, de most aktuális lesz
Egyszer használtam Metcal/OKI-t, nagyon meg voltam elégedve vele.
Szerintem a JBC mellett csupán az atom intelligens vezérlés; a testre szabhatóság (profilok, standby, hibernáció, stb) és az információs rendszere (páka, pákafej élettartam kijelzés, üzemórák, stb) persze ha erre van igény. (ha jól tudom USB-n vagy SD-profilkártyán keresztül a METCAL is rommá programozható)Úgy mondanám, hogy a METCAL/OKI indusztriális darab = fekete doboz ON/OFF gombbal aztán csá'
A JBC meg GEEK cucc; puccos kijelzővel (már kapni színessel is ), mobiltelefonokat meghazudtoló menürendszerrel.Mindkettő szerszám, nagyon jól teszik a dolgukat.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
gliga69
tag
válasz KillHates #8272 üzenetére
A JBC-t szedd szét nagyont tesztszeni fog. Kb mint egy koax kábel ahol a "szigetelés" szén, nekem nagyon tetszett.
Fekete dobozos metcalnál nincs lehetőség semmilyen vezérlére. Nincs benne inteligencia, simán rezgőkör és kürié (nem emlékszem pontosan hogy írják le ) fokos szabályzás, a fizika teszi a dolgát
Kijelzős újabb metcalnál meg csak a felvett áramot mutatja a kijelzőn, abban már van valami inteligencia, de a kapcsrajzát még nem láttam, úgyhogy pontosan nem tudom hogy mit csinál. De annyi biztos hogy ott sem tudsz programozni semmit, de szerintem nem is kell
Egyébként nekem olyan fekte dobozaim vannak, meg néhány hobbista cucc, de a programozásak mi értelme van? Metcal után nem értem -
gliga69
tag
egyébként a fekte doboz 40Wos és rézcsövet lehet vele forrasztani, ha kell az újabb cucc már 80Wos.
Szóva védd a fákat, egyél hódot és használj indukciós pákát és főzőlapot -
Kemotox75
csendes tag
válasz gliga69 #8275 üzenetére
Nem
Ahoz nagyon álmosnak kellett volna lennem.
A jack bemenet mellett van egy kicsi tekercs, az el volt égve. Így hozták. Kicseréltem, Nem lett jó.
Cseréltem a codek-et, a végfokot, és a diódákat a hangszóró csati előtt. Már javul, de a codec 1 es lába még mindíg testel. Felemtem azt a lábat, a helyén még mindíg test van. Felemelgettem a két kondenzátort ami utánna jön. Ugyan az a tünet. Tegnap nem volt időm vele foglalkozni, de már van rajz. Talán így könnyebb lesz -
törölt tag
az xbox rf modulok kompatibilisek ha faté mind a kettő de nem ugyanolyan alaplapé ?
-
dpu1
csendes tag
Üdv.
Jól tudom, hogy MacBook Pro-ba tehetek G84-602-A2 helyett G84-603-A2-t?
-
csendes tag
Kedves Szakik!
Sajnos belefutottam egy kellemetlen szituba és a segítségeteket szeretném kérni!
Adott egy K50AB lap, megvették és szerintük nem megy.
Mondtam neki, hogy gappad kell a 2 chippre. Szerinte nem, google nem ezt mondja.
Na meg persze ő tudja, hogy meddig járathatja így, hogy ne égjen meg.Szakmai véleményetekre lennék kíváncsi!
Előre is köszönöm!
Endre
||| www.pecsipc.hu ||| 06-30-141-2002 ||| 9 - 17 óra között ||| Pécs, Veress Endre 17
-
f27
senior tag
Besz@rtok...
A vamon megfogtak egy doboz golyomat
Most mindenfele azanositast kernek.
Siman vammentes osszegrol beszelunk 22eur alatti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Overwatch 2
- Home server / házi szerver építése
- Call of Duty: Black Ops 6
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest