Új hozzászólás Aktív témák
-
netzoli
tag
Ugyan nem USB-s, de én egy ilyet [link] használok és teljesen jó. A munkatávolsága is megfelelő. Vettem hozzá egy előtét lencsét és világítást, mert ezek nélkül nem volt az igazi.
Notebook DC és USB aljzatok >>> www.dcjack.hu <<<
-
tigrici
tag
Üdv.
Packard Bell Easynote F4081 ,hallom hogy a dvd olvasó megy de se kép se hang ledek világitanak,viszont a merevlemez egyáltalán nem indul.ramokat kivéve ugyan ez a helyzet ,dvd zakatol "ha lemez van bent"de egyáltalán nem sipol,olyan mintha else jutna odáig.érdemes ezzel foglalkozni?vagy inkább kuka?
előre is köszönettel.LG-lv5590 ,Lg-La667S , NSA310 :twonky,plex,serviió,transmission.
-
Tamás9x
őstag
Köszönöm igazából olcsón kéne megoldani, a talp az nem probléma... képben maszekoljak akkor inkább a Lifecam-al vagy annyit tud az 5000ft-os is? ha van valakinek moddolt feldobhatna egy nyers képet róla.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
DisRespect
csendes tag
Fuji amilo l1310g. Mikor milyen kedv van, vagy add képet vagy nem, viszont világítani világít. Van valakinek ötlete mi lehet ez?
-
Tamás9x
őstag
válasz DisRespect #14757 üzenetére
Szerintem hibás a gép
X200 szerintem.https://www.youtube.com/@kisstontour
-
Reggie0
félisten
Hat nem tudom. Nekem az a bajom, hogy a bontott akku + saruja majdnem sikban van az akku szelevel, ezert a foglalat + sarkara egy felgombot kellett csinalni forrasztoonbol. Es innentol minden csak bosszusag volt. Szerintem inkabb egy ponthegesztot szerezzel be es fixen legyen bekotve minden cella.
(#14749) mobileman: Ha ugy nezzuk, akkor egy saru forrasztasa is makkforrasztas
[ Szerkesztve ]
-
f27
senior tag
válasz gliga69 #14766 üzenetére
Pont ez az hogy igy valogatom ki a jobb cellakat.
A fix akkut akarom csak fixre epiteni,mikor mar a legjobban ossze valogattam.
Ma mentem vele 25km tavot 50-60km/h tempoval .
Kivancsi vagyok menyit kajalt ki az akkubol.
Amugy ugy tunik hogy kicsit kezdi ossze szedni magat az akku,mert mar 650wh is kitudtam szedni belole. -
mylocky
csendes tag
Jó estét Istenek!
Fogyóban van a flux készletem és az ebayről bevásároltam mindenféle fake fluxot, vagy libazsírt.. vagy ló...t, de egyikkel sem lehet úgy dolgozni mint a jól bevált 559-as-val. tme-n kívül van még más forrát, ahonnan be lehet szerezni a tuti cuccot?
-
netzoli
tag
válasz mylocky #14770 üzenetére
Most komolyan, ~5.000 forintnál számít bármit is a fél áfa. Meg egyébként is egy tubus nagyon sokáig elég, így bőven megtérül Amúgy TME-nél elég sűrűn vannak 15-25%-os akciók vagy "ingyenes" kiszállítás. Ilyenkor érdemes bevásárolni.
-
toza
senior tag
hello.. Branson EC -t ultra sonic cleanerhez hol tudok rendelni europaban!? koszonom.
[ Szerkesztve ]
szegyen a futas,de faraszto...
-
netzoli
tag
válasz mylocky #14772 üzenetére
Én erről azt gondolom, hogy vannak dolgok aminél nem számít és ez a flux pont ilyen, mert az a pár ezer forintos beruházás rövid idő alatt többszörösen megtérül. Más kérdés lenne, ha egy munka egy tubus, akkor már nem mindegy.
De minek veszel 5db-ot? Egy tubussal azért el vagy elég hosszú ideig. Vagy ennyire nagy üzemben tolod?
-
mylocky
csendes tag
válasz netzoli #14774 üzenetére
Nem tudok dolgozni a gagyi fluxal. Ezt a vastagon megkövesedd libazsírt is fél óráig sikáltam, mire neki tudtam állni leszedni a golyókat. (ricoclean, nicro, acetonmentes lemosó kotyvasz..)
Amúgy mindenhez fluxot használok lassan.. még párzáshoz is lassan, azért kell relatíve sok. 1 gépnél, 1 az asztalon, plusz jó ha van tartalék. Meg persze hozzám is jönnek, hogy "aggyámáegykisfluxot".[ Szerkesztve ]
-
RoboGuru
tag
Adott egy Sony PCG-7171M laptop. Próbál bekapcsolodni de egyből le is áll és újra be. Annyit hallani hogy a vinyót indítaná de le is áll. Ha nagy nehezen el is indul akkor is 10-20 perc aida stressz teszt után lekapcsol. A hőfok rendben (kitisztítva, újra pasztázva) van 70 fokig megy fel csak terhelésnél. Találkozott már valaki hasonlóval?
www.rendszerguru.hu
-
Zoli986
tag
Ebay-en kívül stencil beszerzési lehetőséget tudtok mondani?
Nem akarok heteket várni és lehetőleg nem olyan pakkot szeretnék vásárolni aminek a fele soha az életben nem lesz előszedve,P4M266 és hasonló stencilekkel van tele.
Tehát olyan stencil csomag érdekelne amikkel 4-5 évre visszamenőleg videókártyákat és alaplapokat lehet golyózni. -
mylocky
csendes tag
válasz Benji77 #14790 üzenetére
Ez nem ilyesfajta spórolás.. Ha ugyan azt megkapod 1000Ft-al olcsóbban másik helyen, (és itt a hangsúly az UGYANAZ szón van) akkor te hol vennéd meg?
Amúgy már megrendeltem.. ha minden jól megy keddre már égethetem is a 30ml-tViszon.. Van csodálatos GENIUNE Amtech NC-559-ASM hologrammos gyári USA 100g fluxom picipénzért. Plusz még 2-2 10cc fecskendő, szintén a jólnevelt fajtából, ráadálsul UV álló
-
mylocky
csendes tag
Viszont most egy kis help, Asus K55de schematic akad-e valakinek, vagy meg tudja-e nekem mondani, hogy milyen IC való közvetlenül a dc csati után? RT8206L?
-
SgtSomeOne
csendes tag
Sziasztok
Adott egy eMachines E527 notebook, Intel GMA 4500M grafikus chippel.
A gép elindul, a windows is, viszont amikor valami a grafikus gyorsítást használná (pl filmek, aero felület) újraindul, vagy szétesik a kép.Ilyesmi:
http://cdn.overclock.net/c/c1/350x700px-LL-c1353c76_1815010864LL.jpegA chip nincs lesarkazva, semmi sérülés, takarítás, pasztázás megvolt, eredmény ugyan az.
* Lehet ez memória hiba? (nem tudtam kicserélni, mobile ddr3 ram hiánya miatt)
* Esetleg BGA hiba, és halott a chip? -
mylocky
csendes tag
válasz SgtSomeOne #14793 üzenetére
Attól mert újrapasztázod, még nem fog megjavulni egy esetlegesen elöregedett contact.. Egy jóféle reflow megoldja a problémád és a gap-pad (szürke, vagy kék szilikon hővezető párna) helyett használj jobb hővezető anyagot (pl. vastag rézlap). Ha akkor is szétesik, akkor csipet-csapat-csere.
-
Kocska89
tag
Sziasztok!
Valakinek nincs SMB349 ic je ? Akksi töltő, tabletekben telefonokban fellelhető. Esetleg rossz lg g2 lap ?
-
SgtSomeOne
csendes tag
-
nagyúr
válasz SgtSomeOne #14793 üzenetére
Azért sütögetés előtt kipróbálnék egy ram cserét...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest