- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Egérpad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geby
senior tag
Csak óvatosan aztán [link]
-
Dani_kp
addikt
https://ingatlan.com/33821564
-
Devid_81
félisten
Win 7 Ultimate-en eleg ha csak az angol nyelv lekapom a frissitesek kozul, majd modositom a teruleti beallitasokat es maris angol lesz?
Lusta vagyok ezert telepiteni[ Szerkesztve ]
...
-
Geby
senior tag
-
dipeti
senior tag
Tényleg tudtok olyan helyről, ahol jó minőségben lehet nézni (értsd. kivetítő, HD) a mai meccset? Kaja sem hátrány.
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
yohnsee
tag
válasz Devid_81 #4134 üzenetére
Eszembe jutott egy nagyon frankó játék a londoni metróvonalról.
Ha valaki igazán színvonalas fejtörővel akar játszani, ajánlom figyelmébe az Overture Facile-t, ha még nem ismerné. (Figyelem! minimális angol tudás szükséges!)
Anno cimbivel saját kútfőnkből kb. az 56. pályáig sikerült jutnunk, de ott már erősen vért izzadtunk.AVR
-
Devid_81
félisten
tááónak és persze mindenkinek aki szereti az ilyet:
Thoroskáposzta, és disznoThor
[ Szerkesztve ]
...
-
Geby
senior tag
Padree: van itt T proci bagóért [link]
-
Padree
senior tag
Jaja, thx! Tényleg nem drágák, 3-4 kiló között kapni. De rámszóltak h most pihen a project.
Amúgy nem tudom megéri-e cserélni: egy Celeron 530 van most benne, 1mag, 1MB L2 ch, 1,7Ghz. Friss Win7 telepítés, de XP alatt is akadoznak a videók, divx + a youtube-on is. Nincs külön VGA a notiban csak az integrált GMA950.
Most akkor vagy proci baja van (gyenge) vagy valami szoftveres beállítás?
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Devid_81
félisten
Csak elorebb leszel a ket magvassal az tutter.
De a divx nek nem nagyon kellene azon szaggatnia...a youtubeon a magas felbontasu videok meg csak csak.Szerk: lakotarsamnak 2.0GHzes cerkaval, ugyan ezzel az integraltal mennek a 720p filmek.
De youtube passz.
Logolnod kellene egy cpu hofokot, nem lehet, hogy tul magas es leszabalyoz a kis cerka?[ Szerkesztve ]
...
-
Pacák
senior tag
[link] Beszarábia...
Nuclear launch detected
-
Padree
senior tag
válasz Devid_81 #4166 üzenetére
Jah a hőfokkal gond volt, úgy indult az egész sztori h újraindulgat a gép, kifújtuk (mert szétszedni embertelen munka lett volna), illetve a használati körülményekre kérdeztem rá: "letesszük az ágyra és filmet nézünk". A gép alján van egy 4cm-es kör ahol szív be a ventilátor, letakarták - dugjatok a háta alá egy könyvet h ne feküdjön rá a kopoltyúra - ezóta nem indulgat újra. Alap 50-55fok terhelve 65fokot láttam a procinak, de nem volt huzamosabb teszt. Szóval igazán nincs tippem mitől lehet a szaggatás. Codec, flash player esetleg?
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Dani_kp
addikt
Ez mekkora királyság . Nekem nagyon tetszik.
#4168 Padree: pedig kéne venni a fáradságot és illő volna szétszedni és úgy kitakarítani, plusz akkor már egy újrapasztázás sem árt. Ha a T-s proci lesz benne az még rosszabb lesz, mert ha ugyan ilyen körülmények között használják, akkor az még hamarabb forrni fog...
-
fero02
nagyúr
-
yohnsee
tag
Hello mindenki!
Kellene nekem egy kis S.O.S. segítség. Van itt olyan, aki ért bash scriptek írásához? Volna egy kötelező progi, amit estére be kellene adjak, de nincs hozzá affinitásom egyáltalán. Pénzben megegyeznénk...AVR
-
Geby
senior tag
Még drágább a bérleted.
-
ErikSon
tag
Szép kilátások a hétre...
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
Devid_81
félisten
Asszem inkabb Oroszba megyek!
...
-
Dani_kp
addikt
Rajtam kívül senki sem vett részt a nyereményjátékban?
-
Geby
senior tag
Hm, nem. Ritkán látogatom a főoldalt.
-
Devid_81
félisten
válasz littlelion21 #4194 üzenetére
En csak logout alol vagyok hajlando tolni, nem b.ssza a szemem a foskapocs szinvilag.
De en sem lesem soha a nyeremenyjatekot, mivel a folapjat ennek sem neztem mar honapok ota...
-
Dani_kp
addikt
Jogos .
Más. Miért van az, hogy X időnként a routerem fogja magát, gondol egyet és visszaállít egy régebbi setup-ot internethez felhasználónév + jelszó, de csak ezt turmixolja el. Ebben az évben ez a 2. alkalom volt.
-
MorphBCS
tag
Úgy van, vagy az Aréna, vagy Aprók felől érkezem...
Csak a fejlécben megjelent érdekesebb dolgokért szoktam átmászkálni néha Gamepodra, Logoutra, vagy PH-ra.
A lényeg, hogy lemaradtamMekkora Jéger !!
(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
tááo
aktív tag
Válasszatok titkárnőt.
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs