- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Aludjatok ti is vagy dobáljatok repülőt
...
-
SipiBcs
őstag
válasz Devid_81 #3500 üzenetére
Freaud-nak biztos van erre magyarázata. Természetesen a szexuális életeddel és a gyermekkoroddal hozná összefüggésbe, hogy inzultált a nagynénéd 2 évesen hintázás közben egy nyári délutánon, miközben te marhára nem akartál libikókázni, mert érdekesebb lett volna a szomszéd néni melltartóján található kapocs.............. stb stb...
Ezért viszont én kérek....
Tegnap depis voltam, mert befosott az időjárás és nem tudtam kimenni pecázni!!! Na de majd ma kibaszok vele és kimegyek, mint a szél!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Devid_81
félisten
Reluxa elhúzva, nappal van, és zseblámpával kell keresni a villanykapcsolót, hogy végre lássak a szobában...imádom ezt az időjárást...
Otthon is ilyen szikrázó napsütés van?
Mert itt már három hete van "húdejó a lakásban, itt talán nem ázok meg" időjárás....
-
Devid_81
félisten
válasz Zodicus #3510 üzenetére
Ejjj az én "szabadságom" nem arról fog most szólni, de majd eccer!
Itt 3 hete minden nap esik, 2x vagy 4x egy nap, ha mennem kell boltba akkor van 4x szorzó
Hogy rohadna meg ez a fostekercs sziget, valaki igazán lejjebb tolhatná vagy 3.000km rel déli irányba, nah hátha az olimpiára megcsináljákSzerk: Márciusban szuper idő volt, nem esett vagy 2 hétig majdnem, a végén már 20-22 fokok is voltak...de akkorra már mindenki arról beszélt, hogy őrületes szárazság van.
Buszmegállókban az óriás plakátokon ott figyelt a szárazság közeledik...
Mintha mindenkinek 100 hektár dinnyéje száradna el...barmok![ Szerkesztve ]
...
-
ko9
addikt
válasz Devid_81 #3511 üzenetére
Apósom olaszba van kinn, ott szinte rövidnadrágban járnak lassan, hazajön 2hetente, és nem győzünk tüzelni, hogy ne fázzon Sose volt fázós típus, de a klíma megváltoztatta
Más: Sikerült fülest választani?
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Dani_kp
addikt
válasz Stylewars_kp #3514 üzenetére
Töki kimentem a fedett teraszos részre és jégdarabok csorogtak le a vízzel együtt... csak tudom mit láttam...
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
szandisas
őstag
A Békéscsaba - Doboz- Vésztő szakasz mennyire gáz? Lehet rajta haladni?
aláírás
-
ko9
addikt
válasz SipiBcs #3517 üzenetére
Doboz fele se annyira gáz az út... Főleg az Újiráz - Okány vagy a Vésztő - Okányhoz képest szakaszhoz képest
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
SipiBcs
őstag
Azt nem ismerem, bár Doboz és a Békés-Vésztő út közötti bekötő pár éve még nagyon gány volt!
Békéscsaba - Békés - Doboz - 34,4 Km
Békéscsaba - Doboz - Vésztő - 37,4 KmKözel +10 % a különbség....
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Dani_kp
addikt
Vegyél iPhone-t...ez de beszopta
https://ingatlan.com/33821564
-
Geby
senior tag
A törökök tudnak valamit.
-
Devid_81
félisten
-
benzol
aktív tag
17.kép
///\oo/\\\
-
Devid_81
félisten
ÓÓó ez aranyos!
...
-
benzol
aktív tag
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #3528 üzenetére
Huuuuuh
Szerintem csináljunk gyorsan vagy 50 új hsz-t, biztonsági okokból...
-
DLDKox
aktív tag
2
-
ko9
addikt
válasz Devid_81 #3533 üzenetére
4!
Nekem BW M4-em van, és azt ilyen stílusú zenére tényleg nem ajánlom, bár nem is próbáltam, de más populárisabb stílusra jó. Viszont a márkában bízok nagyon, ezértis szerintem a B2-ben nem csalódnál.
Mondjuk igazából az se mindegy, hogy mi lenne a forrás, mert eléggé sokat tud alakítani a füles hangzásán akár egy előerősítő isMás: Valakinek nem dolgozik esetleg médiaszolgáltatóként? Az NMHH által kitalált adatszolgáltatási mátrixot akarom kitölteni, de kérnek valami AGB-kódot, és foggalmam sincs mi a fene az, és nem is találok róla semmit...
Valaki tud róla érdemleges infót adni, hogy mi a fene ez? (A melléklet tájékoztatása: A műsorszám zsánerének meghatározása. Köszönöm, ettől okosabb lettem )[ Szerkesztve ]
-
benzol
aktív tag
Na jó. 5.
///\oo/\\\
-
Dani_kp
addikt
-
Devid_81
félisten
-
littlelion21
addikt
Szép napot UrakTÍÍÍZ
-
ko9
addikt
válasz Devid_81 #3536 üzenetére
11
M2-vel anno én is szemeztem, csak amikor a végleges döntés jött, akkor jött ki az M4 is és tudtam, hogy nekem az kell.
M2nek is populárisabb a hangja, de elvileg van egy olyan hátránya, hogy kielemi a közép-mélyeket, ugyanez van az M4nél is. Egy kis EQ-val tisztázható a hangja, de akkor meg már szinezett, és lehet nem az lesz amit vársz[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
-
ko9
addikt
válasz Devid_81 #3542 üzenetére
15!!
Fül mögötti kábelelvezetésre és használatra van kitalálva. Ha PL50 vagy M2, inkább az utóbbi.
Xears régen volt jó (abból is csak 3-4 féle), mostanában elkurvult az is... Folyamatosan esnek szét, egy év se telik el, és random elhallgat az egyik fele, stb.
-
Devid_81
félisten
Még erősen agyalok, mert azért csak félárról beszélünk, nem mindegy, eddig én is M2 felé hajlok.
De egy erősen más téma, most kaptam egy mailt, elég erősen tele van html kóddal, de ez nem is lényeg.
Valami partnerkereső oldalról jött, ahol nem voltam/vagyok/leszek regisztrálva.
Baromi egyszerű a képlet, íme a levél tárgya:"Orsi lefeküdne veled!"
Egyébként a nevét is elküldték eme levéllel, de személyiségi okok miatt nem mondom meg, hogy Albert Orsolya
Keressetek rá nyugodtan bárhol a leányzóra, de ha jó akkor sajnálom, lemraradtatok róla, enyém!
Szerencsétlen Nő (már ha létező) ha tudná, hogy valami f.szság miatt az Ő nevében ilyen leveleket küldözget valami idétlen oldal egy sz.ros spamben...Szerk: és lehet szegény Orsi még csak TizenHét éves.
[ Szerkesztve ]
...
-
SipiBcs
őstag
válasz Devid_81 #3547 üzenetére
Szerintem már van tizennyóc, különben nem lenne ilyen parázna!
Én a minap valami randik.hu-ról kaptam emilt. Aszonnya valaki randizni akar veled, de nem fedi fel a kilétét, úgyhogy regisztrálj... de attól még nem biztos, hogy össze is jöttök... 'Hámondom tesztel a zasszony!!!
[ Szerkesztve ]
-
ErikSon
tag
válasz SipiBcs #3548 üzenetére
Hejj....amikor én még tizenkilenc voltam...
[ Szerkesztve ]
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Projektor topic
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- eBay
- Battlefield 2042
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest