Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #88949 üzenetére
Nem adok neki semmit..ha felhuzzom a grafikat akkor a nagy gépen kell játszanom....igy meg megvan közép beállitásal a 65-75 FPS a 260X-en. Lehet egy 750Ti/950-el jobban menne...
Ha felhúzzom a grafikát, oda már a Fury X kell.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
CJ4567
nagyúr
válasz MiklosSaS #88948 üzenetére
Most képzeld el nekem milyen érzés volt amikor... 30FPS-sel elmegy maxon, úgy hogy előtte közepesen játszottam ugyanannyi FPS-sel
Ahhoz képest hogy 2007-es játék, Warhead 2008, simán 2014-15-s a grafika. Warhead jobban van optimalzálva.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #88950 üzenetére
Én most kezdtem neki. Egész addig nem huzott fel, míg meg nem haltam úgy, hogy az előző halálból nem vettem fel az elejtett lelkeket. Kb 1.5 lvl update volt amit elvesztettem
Amúgy nem rossz, egész játszható. Legyőztem már az első boss-t is, csak a hülye szellemekkel nem bírok el mindig. -
CJ4567
nagyúr
-
HSM
félisten
válasz Habugi #88931 üzenetére
Az igen!
(#88934) miklosss2012:
A "korszar" ugyanúgy nem gyárt tápot, mint az XFX, vagy az EVGA. Veszik mind. Pl. a Seasonic-tól, Flextronics-tól, és másoktól is.
Semmi baj nincs azzal a CWT béllel, ami az RM és RMi szériába került.
Úgyhogy itt ünnepélyesen be is lehetne fejezni a "korszar"-ozást.(#88939) miklosss2012: Aha... Bírom az ilyen statisztikákat "10-ből 1,7 korszar". Ez a egy hétig székrekedésem van, és egy hétig hasmenésem akkor statisztikailag minden rendben ékes példája.
Nehogy figyelembe vegyük, milyen szériás táp, milyen béllel. 7 év garit nyugodj meg, hogy nem vállalnak sz@rra.
Statisztikailag nem éri meg.(#88942) DR|FTK|NG: Igen, én is Seasonic, vagy Flextronics beleset vettem volna, de amilyen áron vannak. Ehhez képest ezek a CWT-s Corsairok egyáltalán nem rosszak (RM i és RM x), sőt, viszont egy klasszissal olcsóbbak.
28K-ért elképzelni sem tudnék job tápot, mint az RM550x, amit vettem fél éve. Nagyon szépen teszi a dolgát, pedig nem kímélem.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Nekem ne mond hogy milyen táp belső van és miben. Nálam döglött meg korszar...a macskánál is egy HX.
Az OC uk ellemzés alapján 10-ből 1.7-et gariztatni kell. Tetszik vagy nem, de ez van...
Ha jól emlékszem XFX, Seasonic és eVGA(superFlowers) 0.5 % alatt volt mindegyik.
Ez.olyan mint a Peugeot..ha nekem rendben lesz és.bevâlik az nem azt jelenti hogy nem francia szar.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Mindenből ki lehet fogni rosszat.Ott vagy például a 650W GQ ami nálam járt.Félpasszív módban cw -s volt.Normál módban meg 100% -on pörgette a ventilátort Ettől függetlenül nem ment el a kedvem az EVGA tápoktól.Vettem helyette egy 650W GS,ami egy álom.Csendes,számomra megfelelő,egy kártyás gépeimet a közel jövőben ki fogja szolgálni.
Kaptok egy képet is! Ha már harmadszorra is megnéztem a Star Wars Episode VII: The Force Awakens -t!
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
MiklosSaS
nagyúr
A napsutes, orom es boldogsag ragyogja be orcatokat!
Ma nem vitatkozok senkivel...szep ido van kint...ma felrugom a dietat es sutok egy csirket grillen meg valami halat....gombaval meg padlizsannal....
17 fok , napsutes....
(#88961) norbert1998 : ezt nekem mondod vagy 6-7 francia auto utan?
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz MiklosSaS #88957 üzenetére
Seasonic persze, a saját belsőivel. Nem is az az ár. Ez így jópofa. eVGA-nál is ha külön veszed a SuperFlowereseket. Rkad oda a vackokat is, akkor lesz kerek a statisztika. A Corsairnál meg nem csoda, hogy vegyes a kép, hiszen nekik elég vegyes belépő szériájuk van, az tuti lefelé húzza a dolgokat. SZóval nézzük ezt is, ha már a statisztikával jössz.
CoolerMasterből is van egy rahedli táp, amire rá se néznék, a statisztika is tuti kuka, mégis bárkinek jó szívvel ajánlom a V700-as vagy V850-es tápjukat, mert az hibátlan Seasonic cucc.
A CWT sosem volt a "sz@r" kategória belsőkben. Úgyhogy ezt a francia autós példát inkább nem húznám rá.
(#88958) DR|FTK|NG: Micsoda kellemes meglepetés, +3 év gari ajándékba!
Köszi az infót!
Méghogy korszar... -
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #88955 üzenetére
Te beteg vagy
Én bele se merek kezdeni, egy Stalker mod is simán felhúz a túl pontos ellenfelekkel(Stalkersoup: nincs időm reagálni, olyan hiperpontosak és a sebzés is nagyobb, vanilla: tudok reagálni, de ők se hülyék)
No Sana No Life
-
Habugi
addikt
Rejtély megoldva.., nem CL hiba volt, shenem Crimson, az van, hogy amikor az ember azt hinné már kiölte az energiatakrékos agyrémeket a Win10-ből mert másfél órája kapcsolgatja ki a különböző erre vonatkozó funkciókat, akkor még nem tudja hogy a felénél sem tart..
Történetesen az okozta a jelenséget, hogy ez a szar altatja az USB csatolókat ha éppen úgy tartja kedve, eszközkezelőben lehet egyesével leszedni mindenről:
A CL csak akkor működik/közöl adatokat/mér amikor asztalon van, Tray-be lerakva nem, amikor a Win10 adott idő után úgy érzékelte hogy az USB-re dugott táp/szenzorok nem működnek, állnak, így kirántotta alóla a naftát/altatta ill. próbálta, ezt pedig finoman szólva is sérelmezte a táp, ezért volt BS / kakukk.
End of story..
Most a "régi" 3as CL van fent, cseresznyére az utolsó ezekből működik Win10-en, a 4es egy useless hányadék..
Minden flottul megy, semmi nem tröttyenti össze magát/a másikat.., jó kis menet volt, kellően bemutatkozott a Win10, viharos de élettel teli kapcsolat lesz..
Sasbá' Korszaros agymenését skippelem, értékelhető ötletelést kértem, kvázi közölte hogy a szar Win10 miatt vegyek új tápot..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
CJ4567
nagyúr
Tápról jut eszembe: kb hány W-t fogyaszthat a gépem terhelés alatt? 200?
Hablaty: Windows 7 is altatja a csatlakozókat, de nálam akkor se hibernál a gép, ha ezt kikapcsolom.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Habugi
addikt
válasz CJ4567 #88965 üzenetére
Valamit biztosan máshogy csinál, mert ez a pár nap Win10 több "érdekességet" produkált, mint a Win7 az elmúlt ~4-5 évben..
A linkelt képen egyébként AotS DX12-es fogyasztás látható.. hamár-homár, pár mérés..
Proci ment vissza 4.7-re, a RAM-ok pedig 3600-ra.., 390X alapon, 50% TDP-vel
High preset - MSAA lehúzva róla (esetleges CPU limit kedvéért..):
Extreme preset:
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Gyuri27
félisten
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #88970 üzenetére
Ez esetben most megnyugtattál hogy nem adtad el az agysejtjeidet Thaiföldre örömlánynak, viszont kértem már hogyha telóról "viccelsz" hangulatjelek nélkül akkor szólj már..
-
Habugi
addikt
válasz CJ4567 #88972 üzenetére
Legutóbb amikor hangulatjelek nélkül viccelt azt mondta telóról írt és azért maradtak ki, feltételezem most is ez történt mint ahogyan azt is, hogy az idei 88. mobilja lett pont olyan, hogy kényelmetlen vele hangulatjeleket beszúrni és/vagy túl nagy cécó..
Deperszehogyneéniscsakviccelekáááám..
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Most fejeztem be e keresztapa trilógiát... igazából, én azt mondom, rohadtul elnyújtott, de kellettek bele azok a részek, viszont nagyon jó film lenne, de nekem sajnos elnyújtott, lassú. sok a történések nélküli rész és a hullámvölgy. pedig ha ez meg lett volna oldva...
-
MiklosSaS
nagyúr
Na gyerekek, lehet megsem lesz orok haverseg a Radeon kartyaval....
1-2 ora Crysis 1 utan elkezdet szaggatni a jatek, gondoltam keves neki a 260X...aztan jatek utan latom hogy a VGA kihasznaltsaga ingazik mint a falusi inga vonat...ez a jatek vaj sima volt: GTX 260, 470, 560, 660Ti, 750 -el...az elso Radeon amivel kiprobaltam...de egy kellemes kikapcsolodas helyett csak egy szemfajos-roccoges, doccoges volt a vege.
Ha ezt a 8 eves jatekot sem lehet rendesen jatszani....(megvan a ket eros mag+HT, egy 260X-nek eleg kellene lenie) ilyen rgei kartyaval...akkor mit varjon az ember az uj jatekoktol top kartyaval..
-
Televan74
nagyúr
válasz MiklosSaS #88985 üzenetére
Mondtuk neked hogy a 260X ne vedd meg. De lehet neked beszélni? Én AMD párti vagyok,de egy 750Ti -vel a kis gépbe jobban jártál volna.
Egy kis éjszakai pótlék!
Jó éjt!
És hétfő van! Kellemes hetet mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Habugi
addikt
Win10 és 97process egy i3-as HTPC-n, amin kellemes kikapcsolódásra vágytál?
Valamit marhára rosszul csinálsz Sas bátyóóó..
Ezt a képet tedd be háttérnek, most ez passzolna hozzád a leginkább:
Félve kérdezem meg, amennyiben ugye a kellemes kikapcsolódás meghiúsult a HTPC-n, minek nevezed vagy mire vágysz amikor úgy döntesz a HEDT-s FuryX vas elé ülsz le játszani?
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Híresen rosszol optimalizált játék (gyanitom tele bugokkal). Kb ott kezdődőt a fejlesztők beleszarása az egészbe. Mai játékok gépigénye is vicc.
Nézd meg: wot, hots, sc, diablo csak a népszerű játékokat írtam 1 magot használnak, max 2-t azt is rosszul.
Sorolhatnánk a mai aaa cimeket amik mindent izomból akarnak megoldani az optimalizáció helyett. Szánalmas.Amd-s szép reggelt.
Amd - Radeon - Ryzen
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Habugi #88987 üzenetére
Mi köze a 97 process-nek ahoz hogy ugrál a kártya kihasználtsága, dobálja az órajelet amig a processzor terhelése alig 45 %?
Ez lehet megint valami AMD energia gazdálkodás future...csak baromi idegesitõ amikor szaggat mint nagymama dereje vágója
Jó reggelt!
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #88989 üzenetére
Mi van ha kimaxolod a powertune-t?
televau. ezt mar lefociztuk, elment a 750ti oda ahol nagyobb szukseg van ra mert pl elsodleges kartya. A 260x-et pedig olyan arban kapta, amiert itt hasznalt karikent 5 perc alatt szerezne vevot.
Hurra qwertym most nem akar ekezetet irni...
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt, mintha hétfő lenne
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
Reggelt.
Tegnap kicsit kevés volt a folyadékbevitel, este már pótolgattam.. De, este óta fáj a fejem.. azt hittem kialszom, de tévedtem.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #88994 üzenetére
Gondold meg és igyál!
Örökké a világ sem áll;
Eloszlik, mint a buborék,
s marad, mi volt, a puszta lég.
S marad, mi volt, a puszta lég.Igyál! Igyál! Igyál!
És jobbulást, meg amennyire lehet jó reggelt.
Reggel én is 2x 3 dl frissen préseltből felér hígított almalével kezdtem a napot, a lurkó meg dupla ( . )( . )-vel. Száraz volt a szobában a levegő.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
azt vágjátok, hogy az új SW magyar címe "Zsivány egyes" lesz?!
Mia..?! TUti, hogy nem nézem meg magyarul, hihetetlen mit tudnak ezek a barmok művelni a fordítók címszó alatt... -
stratova
veterán
válasz norbert1998 #88997 üzenetére
Jajj... ilyet legalább linkbe pls, most át kell néznem a másik topikba TeleVau posztjára, hogy ezt kiheverjem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest