- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Napot!
Véééégre paintek!
Elkaptak egy interview erejéig! [link]Jövőhéten jön a fotósbatyum, majd posztolódok képeket!
Megtekergettem a fészbúkomat és mindenhol az alkesz macsek bejegyzéseit láttam! Király lett a hajad! Picit selyemfiús! De a csajszi aki mögötted állt azt nem küldeném haza!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hszilard666 #79501 üzenetére
Csak nem értem minek kell posztolni hogy valaki a fodrásznál van....
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Whysperer
addikt
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
hszilard666
veterán
Meghaltok!
[link]Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
caindwan
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
válasz hszilard666 #79505 üzenetére
imádom ezt a számot
-
Jakuskacsa
senior tag
Szép napot/estét... végre péntek. Tegnap futtattam egy 3d markot, meglepve láttam, hogy semmit nem változtattam a beállításokon, csak új driver van fent, és a vantageban kb 400 pöttyel kaptam többet, a fire strike-ban meg 9300 volt eddig a legtöbb pöttyöm húzva, most meg alapon kaptam 9699 pöttyöt... új driver új számítás???? Vagy csak optimalizáltabb a driver mint az előző? Az sem volt régi, csak egyel fiatalabb...
De hideg idő volt ma is, hazaértem, majdnem az egyenlítőn éreztem magam egy fél óráig. A főnökömék is hazajöttek a Seychelle-szigetekről, 12 nap kint, szép barnák... de bejött nekik az élet...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
inspiroyhome
senior tag
Valaki esetleg tudna segíteni? Ez a valami megjelenik a feladatkezelőben, és az egér olyan szinten lassúvá válik, mintha egy agyonterhelt p3-at használnék.
malwarebytes lefuttatva, nem törölte.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz inspiroyhome #79509 üzenetére
A Google szerint ez valami malware/spyware.
Egy víruskeresést valami normális vírusírtóval futtass le szerintem. Ha nem segít, akkor azt mondom, hogy rakd újra a gépedet. -
norbert1998
nagyúr
Top Gear :3
-
MiklosSaS
nagyúr
Pupakok, mi ez a csond?
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Cimborának szereztünk monitort.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #79522 üzenetére
komolynak tűnik
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz inspiroyhome #79522 üzenetére
Jó cucc, és elég jó áron sikerült megszerezni neki. Mondhatni patika állapotú.
Lehet, hogy kap még egy kalibrálást.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Methionyl
senior tag
Úgy látszik a koppra húzott (max power limites) R9 380 -at a tápom nem bírja, 1 idő után bekapcsol rendesen a venti és elviselhetetlen a zaja..alapon hagyva megse szólal..nem beszélve a hőfokokról legalább -15 fok meg sztem throttling is mint állat. CPU physics teszt mégmindig röhejes mondjuk.
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Methionyl
senior tag
Tegnap este rendeltem facca top léghűtőt..ha rájöttem volna hamarabb, táp lenne a hétfői meglepim
. na de nem baj, nem kell koppig húzni és csöndbe maradAzt hova tovább húzni? Nem elég a 60fps?
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Stepo
aktív tag
válasz Methionyl #79532 üzenetére
Csak kíváncsiság...meg ha már lúd,legyen kövér.
Kíváncsi vagyok,hogy mekkora fesszel fogja beérni a proci 5Ghz-en és hogy mennyire lesz hűthető léggel félpasszívon. Meg a Vga korlátaira is kíváncsi vagyok, a gpu alap fesszel úgy 1050-1070 között van,a memóriákra vagyok még kíváncsi.
Amúgy milyen tápról van szó? -
Stepo
aktív tag
-
inspiroyhome
senior tag
na na, nem magyarázkodunk
a "régi" eredményem ugyanezzel a konfiggal ott volt a catzilla oldalán, mindjárt megkeresem
YOUR SCORE
720P RESULT:12692
720p MainTest: 12192
Physics (CPU): 964
Fur (GPU): 1121
Fluid (GPU): 987
Raymarch (GPU): 463
Loading time (ms): 7147A különbség hogy 8.1 volt, másik AMD driver, illetve a proci 4.5ghz-en futott 4.4 helyett. lol.
stepo: értem én, no offense
[ Szerkesztve ]
-
Stepo
aktív tag
válasz inspiroyhome #79536 üzenetére
Nem magyarázkodás, tesztkörülmények leírása.
Amúgy csak gondoltam leírom,hogy tudni lehessen mi hogy ment. -
norbert1998
nagyúr
Na jó gamma volt.
Paul Teutul skinem lett[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #79539 üzenetére
Pedig ez jobban illene hozzad
-
Stepo
aktív tag
válasz MiklosSaS #79538 üzenetére
Most a szünet alatt elvonultam a világ elől és kockultam/animéztem...
A radeon szépen duruzsol...ööö... meg se mukkan Kapott egy Accelero Xtreme III-at,azóta meg se szólal... fixen 7V-ról szépen megy,alatta meg a módosított gyári hűtő. 1080p,Ultra játékok alatt 70 fok a plafon, vrm meg 55/70 (1Ghz mellett,alacsonyan pörgő házventittek)[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Látom Catzilla 1.4-eztek, túrtam pár tavalyi eredményt, DAT 8320 & 280X..
KékÖrdög proci 24/7, nagynorbiman 280X alapon (1000/1500):
Physics.., helló brummogós i5-ök / 2600K..KékÖrdög proci 4.7Ghz, nagynorbiman 280X 1240/1700:
KékÖrdög proci 4Ghz, nagynorbiman 280X 1240/1700:
Próbáltam keresni olyat ahol a CPU 5+Ghz és a 280X tökei is meg voltak szorongatva de..
Sajnos csak ilyen vagy-vagy ~osakat találtam már.Btw.., jó kis game volt a mai, köszöntem, jónyóc!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #79546 üzenetére
Direkt nem csináltam az előző pakk mellé mert a Crimson mellett meghülyül a TrixX / rendszer, mással pedig nem tudok neki +100mV-nál többet adni, kvázi AB-vel nem tudom odáig húzni ahol az uccsó Heaven / Valley / 3DMark teszteket csináltam..
1200/1700
HWBoton találtam pár threadet arról hogy a Crimsonnal/óta nagyon szarul adja a Graphicsot, szóval halmozottan hátráltatott volt ez a kör de én most ezért vissza nem rakom a 15.7.1-et..
Majd ha jön új Crimson és/vagy új TrixX és tudok neki adni 130+mV-ot akkor újra letolom 1200Mhz fölött mint az előzőeket.
A Physics score elég fickós..
Pöccre lőtt Win7 64 én így szeretlek!4.7 / RAM-ok 3200 @ CL15 CR1
Egy szálon irgalmatlan a Szájlék..[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt és hétvégét Uraim
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest