- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Ehh, miket pacsmagoltok ti!
Whiskey, sok jéggel. Jäger, Unicum fagyosan. St. Hubertus hidegen. Likőrök, Brandy, etc... tisztán. Csak a bor az amit szódával vagy ásv. vízzel iszok.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
hszilard666
veterán
válasz caindwan #70492 üzenetére
Én csak hasonlót ittam kolis haverokkal.:
Armageddon:
3/4.ed jager, 1/4 ed fehér rum. A rumot begyújtod, gyorsan ráraksz egy nagyobb poharat, rajtahagyod pár mp ig, A nagy poharat lehúzod gyorsan ráraksz egy kéztörlőt hogy ne szökjön ki a cuccli, beleszúrsz egy szívószálat, felszívod a légnemű piát, és gyorsan ráhúzod a még égő felest. Éget is meg szar is de legalább okozhat belsőégéstKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
ViZion
félisten
válasz hszilard666 #70504 üzenetére
Jah, gyorsgyilkos: 50-50% Vodka-Martini.
Meg kint az Orgazmus volt nagy divat, valamibe, talán vodka, becsurgatva "ízlésesen" baileys...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
Szerintem a baj velem van....
Vasárnap este...mindenki itt Angliában székhez/fotelhez szögezte a kövér seggét mert X-faktor van. Együtt ízgulnak a szomszédok, haverok, kutyák macskák. Ki lesz a gyõztes? Vajon kit baCCnak ki....
A kedves TV nézõk jobban ízgulnak bárkinél...holnap a reggeli kávé közben a melóban mindenki errõl dog beszélni...faCCa vasárnap esti tevékenység......X-faktor.De miért csak nekem tünik az egész egy ócska és olcsó színháznak? Miért csak nekem tünik minden forgatókönyvszerü rendezésnek..agymosásnak...népbolonditásnak...
Szerintem a baj velem van....
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
hszilard666
veterán
válasz ViZion #70505 üzenetére
Én nem nagyon szeretem az ilyeneket, mostanában csak kézműves söröket meg whiskey-t kólával nyomatok, aztán nekem az elég
+1 a Sziszának, én is már csak a discovery.n nézem az autós műsorokat, hátha kitanulom a járgányokat
Szakát én is bevetődök a Zágyba
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
törölt tag
válasz ViZion #70503 üzenetére
mi gönci kajszibarack pálinkát termelünk, szerintem a világ legjobb italai közül ez az egyik. nemszeretem az ilyen bolti mindenféle színes szagos löttyöket. Esetleg egy jó borsodi (üveges) jöhet mell émaximum.
Ez a pálinka "világhírű" és ha egyszer megkóstolhatnátok biztosan mindenkinek ízlene. alapjaiban más mint egy keritésszaggató szomszéd szilvája . volt aki nem hitte el hogy nincs benne aroma.
-
inspiroyhome
senior tag
válasz MiklosSaS #70506 üzenetére
Azért mert ez így is van... A mostani magyar hungary got talent vagy mi a rákban szerepelt az egyik osztálytársam is.
Nyáron hívták be, ő volt a
véletlenszerűenkiválasztott segéd a bűvésztrükknél.Természetesen a véletlenszerűen nem igaz, ugyanis fizettek neki.
Tegnap hajnali 3 - 4 körül néztem valami kamionos reality showt a discoveryn. Annyira megjátszott szar volt hogy inkább kikapcsoltam a TV-t.
"Ha nem sikerül megelőznie ezt a kamiont, az könnyen az életében is kerülhet" és drámai zene megy alatta..
Meg ő lassan szomjan ha víz nélkül Ausztráliában.. érdekes akkor a kamerás nem hal meg?
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz #81556480 #70509 üzenetére
Ha neked egy bourbon whiskey, cognac, vagy brandy "színes szagos lötty", akkor még nem ittál igazit. Abban nincs ilyesmi.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #70506 üzenetére
Egyetértek s kisciccel. Szánalmas ami a tv-ben megy. Utálom.
Rajtam múlna. Nálunk csak internet lenne. Semmi más, most meg van tv internet vezetékes telefon.Norbi: hu, vazze
A kamerasnak van szendvicse, vize, konkrét stáb megy utána. Csak a csávó nem eszik iszik belőle. Elvileg.
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
válasz norbert1998 #70513 üzenetére
nem gondoltam komolyan a kérdést... Csak érted, úgy állítják be hogy mindjárt meghal, de azért videózzák tovább. Ez kb olyan mint amikor a focista elesik, és a földön fekve egyik szemével körülnéz, hogy elegen nézik-e és folytathatja-e a színészkedést.
Van itt olyan aki volt már az Egyesült Államokban?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ViZion #70512 üzenetére
A Jager meg a hubertusra gondoltam. nekem azok lefőttek középiskolai bebaszások alkalmával. Fejfájós édes túlhájpolt szarok . De ez tényleg egyéni vélemény. A whisky nekem egyáltalán nem ízlik. ittam csivaszt most nem olyan rég. van is még két üveggel. nem jön be az íze, meg nem is tudom hogy kéne inni. bekeverve se jó, felesként meg nemtudom szokták e Mondjuk azt beismerem, abból vannak minőségi cuccok.
(#70514) nagynorbiman én leszek jövőre ha bele döglök is Amugy a fél család volt már kint, tesóm is, unokatesómék, 1 most is kint van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
TV-hez annyit gyerekek hogy comedy centralt kell nézni! Nekem a logója már bele van égve a plazmába
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Macska és valami nagynorbi...ez a Norbi? 0.o homokozasa alatt láttam. Ez kész ez a kép
-
törölt tag
válasz norbert1998 #70517 üzenetére
én is láttam hogy megy a mém háború
-
inspiroyhome
senior tag
válasz #81556480 #70515 üzenetére
Én is nagyon szeretnék, elég hosszú ideje.
Nagybátyám miatt, akinél nem csak hogy egy kis ideig meg is tudnám magam húzni, de elvileg munkát is adna. Meg az internet világának köszönhetően szereztem pár olyan "havert", akikkel az évek alatt elég jó kapcsolatot építettem fel. 2 olyan ember is van, akikkel napi szinten beszélek, persze csak írásban.
Az egyikük állandóan államok közötti kamionos, egy másik meg valami strandon dolgozik.
Van olyan is aki Miamiban él, ott ahol nagybátyám, és szívesen találkoznék vele.norbert1998: ezt most nem értem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz inspiroyhome #70520 üzenetére
A kamionossal összehozhatnál, hátha ki tud invitálni sofőrnek
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #70520 üzenetére
Egy nagyborbival honokozott a macska, nem tudom te voltál e az. Nyilván a homokozas nem volt komoly, mert mikor utoljára beszéltem a macskaval, meg eléggé normálisnak tűnt... Önmagához képest és ennyi idő alatt nem tud megváltozni ennyire senki sem
-
törölt tag
válasz inspiroyhome #70522 üzenetére
Én azt tudom! Magyar az ember ?
-
inspiroyhome
senior tag
válasz norbert1998 #70523 üzenetére
Jaa, őőőő az nem én voltam
LaciCRM: amerikai
ezt pont most küldte, mondtam neki hogy ne sirasson má...
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz inspiroyhome #70511 üzenetére
Minden ugy kezdodott hogy a szomszed gyerek athivott szivni egy szivart is inni par pohar bort...bele is egyeztem..
Odaertem, naluk mindenki apraja-nagyja nezi az X-faktort...eszunkbe jutott hogy menjunk atal Davidhez mert naluk van ereszes veranda...nem fain a szemenkelo esoben bort inni meg szivarozni.
Atal is leptunk..mi tortenik? Az X-faktor elol kapalodzik ki...anyja, apja, felesege, gyermeke,,,,a TV elott..kint a verandan be lehetett latni egy masik haz nappalijaba...ott is az X-faktor...
Kozben lehetett hallani hogy David felesege (aki ujsagiro) es edesanyja/edesapja szidtak a Simon nevu celebet...Par pohar bor es egy kubai utan indultam hazafele...az Ismeros meg David-nel maradt ............. X-faktort nezni...
Uton hazafele mertem remelni hogy nalunk nem az X-faktor van....megkonyebbultem amikor az asszony a lanyom szobajaban (ahol nincs TV) konyvet olvas a lanyomnak......angolul.Tusolas kozben arra gondoltam ha kesobb erek haza...akkor a felesegem is az X-faktor nezne?> Pedig O intelligensebb nalam....
....remelem nem....remelem normalis jozan eszu csaladban elek.....
-.....remelem...
-
inspiroyhome
senior tag
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #70526 üzenetére
Légy résen kivel/kikkel osztod meg a szabadídődet, az ember akaratlanul is hasonul egy idő után.
Nyilván nem a saját példám a követendő, abszolúte a ló másik oldala, meséltem már párszor milyen módszerekkel és ridegen szűröm az embereket.Viszont ezekhez még átmászkálsz párszor vasárnap este az abszolúte rés a pajzson esete..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #70517 üzenetére
Hööööööööölye.
Nem,nem az itteni nagynorbi.
De ha kiváncsivagy az én exem meg az ő exe együtt depresszióznak.
Oszt ráírtam mán,hogy ennek örömére mikor gyün haza akkor iszunk egy sört?Höööööölye marha..
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Televan74
nagyúr
válasz Habugi #70532 üzenetére
Tappancs és 8 éves!
(#70533) miklosss2012 Én első években kiszűrtem melyik szomszéd akivel lehet iszogatni és bratyizni.Kettes kör akinek köszönök jólneveltségből.És van akinek még köszönni sem vagyok hajlandó.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
inspiroyhome
senior tag
-
Habugi
addikt
válasz Televan74 #70534 üzenetére
Fiatalabbnak néz ki, nagyon szép a bundája, jól tartod!
Nózival miujság, verekedős vagy csak egy bizonyos incidens volt?
Közvetlen a Tappancsra hallgat vagy van dedikált beceneve?
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Televan74
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
Elteszem magam holnapra....jó éjt!
-
inspiroyhome
senior tag
Én is mentem, jóéjt topiklakók.
-
Habugi
addikt
Reggelt Offosok,
Gondoltam fél órával korábban kezdem támadni ezt a hetet, hátha úgy hamarabb vége lesz..
-
MiklosSaS
nagyúr
Hetfõ.
" reggelt!
-
norbert1998
nagyúr
Fáj a fejem mint atom. Jó egy napon lesz...
Jobb reggelt.
-
Habugi
addikt
válasz norbert1998 #70545 üzenetére
Nekem ilyen fejem volna.., mindig fájna!!!!
Jó-bulást
-
CJ4567
nagyúr
Reggelt.
No Sana No Life
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Balathruin
veterán
válasz norbert1998 #70548 üzenetére
Érdekelne, de 99%-ban csak el lenne rakva és amúgy is van egy 500-as amit 7-8 éve használtam folyamatosan, azóta kb. 2x megnéztem majd bedöglött a lap alatta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest