- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
válasz IntelKiller7 #17247 üzenetére
Ez a csak erre a hétre meddig tart? Szerda? Mert még mindig ez a sz@r van.
-
3L1T3
addikt
[Battlefield 2042 | Season 6: Dark Creations Reveal Trailer]
10.05-én gameplay trailer is jön!
10.10-én jön a Season 6
🗺 Fight on a new map set in claustrophobic close quarters
🛠 Wield new weapons and gadgets
🔫 Unlock new Battle Pass items[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
CptAdamica
veterán
1 év után végre talán ezt is sikerül balanszolni, hatalmas siker!
Megyen!
-
3L1T3
addikt
válasz CptAdamica #17311 üzenetére
utálom ezt a tankot.
Nem bánnám ha a kövi BF hidegháborús időszakba vezérelne minket.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
3L1T3
addikt
válasz IntelKiller7 #17313 üzenetére
Pont ez a baj.
-
lofagi
addikt
válasz CptAdamica #17311 üzenetére
Majd még kiderül,hogy mennyire is balance ez, de igen. Ezt így kellett volna nekik kiadni. Mekkora skill kell ahhoz, hogy kezdőről ahol még meg se lehet sebezni, szedegeti ki a járműveket.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Lendova
őstag
válasz CptAdamica #17316 üzenetére
Az pedig a hab a tortán, hogy 128-as CQ esetén ezek még a top 32 játékosba sincsenek benne általában.
All fiat goes to zero.
-
CptAdamica
veterán
válasz wolf13 #17321 üzenetére
Szerintem, ha tartottak volna egy "Milyen pályát akartok?" felmérést, akkor valószínűleg egy városi pálya nyert volna, de szerencsére hoztak egy locker és metro szerelem gyermeket, amin nincsenek járművek és arról fog szólni, hogy a pálya egy pontján tömörülve dobáljuk egymásra a gránátokat. Vicces, mert a szerverek abszolút nem bírják ezt a fajta játékmódot.
Erre az új repülő járműre is igen nagy szükségünk volt, lehet majd a pálya felett lebegve sniperkedni róla. Legalább az új DMR érdekes lehet.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
Topikgazda
válasz CptAdamica #17322 üzenetére
Igazából ez egy vertikális quad, még jól jöhet a vertikálisabb pályákon elérni a fent kempelőket pl.
Persze a kempelőknek is újabb lehetőséget nyitnak majd felmenni lehetetlen helyekre.
Kíváncsi leszek milyen magasságig lehet majd vele repülni.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
CptAdamica
veterán
-
Astroboy
őstag
válasz CptAdamica #17324 üzenetére
Örök kedvencem: [link]
-
Topikgazda
-
Astroboy
őstag
válasz FollowTheORI #17326 üzenetére
Ti a 2042-vel játszotok még?
Lehet megveszem, na nem azért mert hú de tetszik, hanem mert az V-ben lassan már a fél szerver csalókból áll minden este, és ez kezd elviselhetetlen lenni. -
bul07
nagyúr
válasz Astroboy #17325 üzenetére
Na igen, én azon a pályán azzal kezdtem mindig hogy leborítottam a tornyot , nekem aztán nem kempingeztek a tetején
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Topikgazda
-
lofagi
addikt
válasz Astroboy #17327 üzenetére
Mindennap ezzel nyomjuk.
Egyébként ez az S6 nagyon jónak ígérkezik, főleg a recoil változtatás miatt. Én nagyon várom már. Sőt ugye jön új anticheat is, így ha más nem a placebo hatás tuti meglesz. XD
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
stoon
addikt
válasz @rglaaf #17330 üzenetére
volt szerintem ö-6 is mert már töltenie kellet a lövegnak és ebből volt 4...... ha csak azzal foglalkozik valaki hamar elvérzik+ addig szétejtőernyőzték magukat a kempelők és még ott volt a csapatszállító heli is....
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
bul07
nagyúr
válasz Sz. Géza #17335 üzenetére
Ilyen nyomi szerverre nem kell menni
Sose mentem olyan szerverre amin bármi is tiltva volt, voltak dolgok amiket én se szerettek ha azzal fingatnak meg, de a tiltás tahó dolog
És sose mentem magyar bérlésű szerverre a kiskirályok miatt( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Próbálok csatlakozni az EA app-hoz ,de amikor be kellene jelentkezni simán kilép. Mi a fene van?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
astrojoe12
tag
Az új anticheat a frissítéssel jön 10-en,vagy valamikor máskor Októberben?
"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
Dtomka
veterán
válasz CptAdamica #17322 üzenetére
Ha kevés az inf. az a baj.. ha sok akkor meg az. No offense!
De tény ez a BF már csak nevében az.
Kinek a véleményét vették volna számításba? Senkiét. Ha 1 nyamvadt anticheat rendszer sem véd, akkor szted hallgatnak a playerek kérésére?
TDM-ben a tízen- húszon rangú játékosok alázzák a népet. Engem is... pedig nem ma kezdtem. Mert megtehetik, nincs büntetés..
Mac cím alapján tiltanám örökre az összes csítert.[ Szerkesztve ]
-
astrojoe12
tag
válasz Dtomka #17339 üzenetére
Be kéne vezetni az emailcím, telefonszám, személyi igazolvány és bankszámla alapú regisztrációt a játék vásárlásakor. Lehet ezen felül hardver és mac cím alapú is. A lényeg, hogy ban után ne lehessen könnyen vissza jönni a játékba.
"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
astrojoe12
tag
Azt is támogatnám, hogy ha valamelyik játék platformon, mondjuk Origin, Steam, stb banolnak egy játékból, akor a többi játékból is kizárják a csalót. Hiszen nem a játékért büntetnek, hanem a csalásért.
A csalás büntetése legyen egyetemes, a tett súlya miatt. Hiszen sok ezer ember játékát teszi tönkre."az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
bul07
nagyúr
válasz astrojoe12 #17342 üzenetére
Aztán jön egy hiba mint az egyik BF részbe és nem csalók is áldozatul esnek az ilyen csalás elleni rendszernek
Aztán még annyi vesztességgel se tudják megoldani hogy újra meg kell venni a játékot( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Dtomka
veterán
válasz astrojoe12 #17340 üzenetére
Egyetértek.
Aki csal az egy szánalmas ember (sőt annak sem nevezném), ezt tudja az aki nem csal.
Csak 1-re találjak rá, de leginkább a top1-re. Tuti benne lennék a híradóban, ö meg kéz nélkül...
#17343 bul07
Melyik részben volt ilyen?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Ingyen ki lehet majd próbálni a játékot október 12-16 között:
Battlefield 2042 Free Access Disclaimers – Electronic ArtsLimited time free trial. Trial time is subject to change. Free trial runs from:
- On PlayStation, from 12:01AM PT on October 12th, 2023 through 11:59PM PT on October 16th, 2023.
- On Xbox, from Thursday 12th Oct 10 AM PST / 19:00 CET – Monday 16th Oct 10 AM PST / 19:00 CET
- On Steam, from Thursday 12th Oct 10 AM PST / 19:00 CET – Monday 16th Oct 10 AM PST / 19:00 CET[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
lofagi
addikt
válasz astrojoe12 #17338 üzenetére
A tervek szerint S6 rajtolásával egyidejűleg érkezik.
"...EA anticheat with the launch of Season 6 in October."
Remélhetőleg ez tényleg megfog majd mindenféle csalót, ha más nem legalább egy ideig.Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
-
lofagi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest