- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedon
tag
-
RoliHero
tag
válasz Dtomka #17885 üzenetére
Szia!
Kíváncsiságból ránéztem a battlefieldtracker.com-ra. A leaderboards ban nem látom magam, pedig ki van választva az ország, le is vagyok regisztrálva.
Mit hagytam ki ?MSI B450 Tomahawk Max* Ryzen 7 5800X*RX6700XT Nitro+* Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz* Acer Nitro VG271UP
-
Dtomka
veterán
válasz RoliHero #17907 üzenetére
A más progikkal össze kell kötni a fiókot. (claim) Nekem is sok időbe telett mire elfogadta az origin-t. De más accountokkal is összekötöttem. Folyamatosan néztem sokáig semmi és egyszer csak jó lett.
#17904 Garsza
Igen? Én még délelőtt próbáltam és akkor nem működött. Játék indításakor szoktam kapcsolni de alapból be van kapcsolva. Gondoltam meg is kérdezem tőletek van infó, hogy mikor lesz ismét használható?[ Szerkesztve ]
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Kezd néha unalmas lenni a BF V, még a megjelenés előtt modogattam magamank nem kell nekem ez a 2042, de elég sok videót nézek róla és hát lehet kipróbálnám!
Hol érdemes beszerezni? ahogy nézem 10000ft körül indul dobozosan, ehez képest a kulcsok alig 8-9 körül vannak, van esetleg valami ajánlott hely ahol olcsóbb? -
CptAdamica
veterán
válasz Intruder A 6 #17909 üzenetére
Ha minden igaz, akkor megint van 300 Ft-os game pass 2 hétig, úgyhogy ott.
Megyen!
-
BRABUS113
aktív tag
válasz Intruder A 6 #17909 üzenetére
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
Találtgyerek
veterán
Sziasztok!
Letöltöttem a játékot újra. Indítom a játékot, bejön a Battlefield Dark Creations ablak. Tölt pár mp-ig és feldobja az EA app-ot és nem történik semmi. Ha rányomok az EA app-ban, hogy onnan induljon, akkor ugyanezt csinálja. Valakinek valami ötlete?06-3o/9759I39
-
XZoli
aktív tag
válasz RoliHero #17913 üzenetére
próbálgasd nekem is vagy 10 alkalommal sikerült, előtte társítottam a YouTube és Twitter fiókot
Hogy lehet itt 861 óra játékidőt ír az ea app meg 1426 órát?
[ Szerkesztve ]
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
RoliHero
tag
Youtube meg discord társítva van, illetve az origin is már. Még nem mükszik, na majd idővel hátha...
Szerintem az ea app számolja a menüben töltött időt is.MSI B450 Tomahawk Max* Ryzen 7 5800X*RX6700XT Nitro+* Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz* Acer Nitro VG271UP
-
Hedon
tag
válasz sixpak #17903 üzenetére
Valami késést emlegettek az NVCP-ben korlátozott FPS kapcsán krisztus után 1821-ben, frissebb diskurzus nincs a témában.
Amúgy teljesen nem értem. Mi a fasznak kell a vsync is freesync esetén, ha egyszer korlátozzuk az FPS-t. Laikusként ez ilyen tejszínhabos kolbász feeling, semmi más. -
Dtomka
veterán
Nem használom, már régen is kikapcsoltam fps játékokban.
Ebben a videóban jól bemutatja a lényeget:
Nvidia Fast Sync Better Than G-Sync and V-Sync? - YouTube[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
2 het alatt nyomtam 50 meccset. Abbol kb 2 win volt. Tobbi mind bukta.
mi a fasz van..Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Dtomka
veterán
válasz IntelKiller7 #17922 üzenetére
Ezen mérgelődőm nap mint nap, 10 mecsből 9x a vesztes oldalon vagyok mostanában.
-
Hedon
tag
válasz Dtomka #17920 üzenetére
Én is szerettem volna tőle megszabadulni, de néhány nap alatt végigolvastam ezeket:
G-SYNC 101: Optimális G-SYNC beállítások & Következtetés | Blur Busters
G-SYNC 101: Zárás GYIK | Blur Busters
(Ezek a 14-15 oldal, az előzményekre majd az ünnepek után lesz időm)
2017 óta megy a téma, és úgy tűnik, amennyiben korlátozva van az FPS, az alacsony késleltetés majdnem felesleges. A BF 2042-ben van NVIDIA REFLEX, így egyáltalán nincs szükség LLM-re, hacsak nem szeretnéd az FPS-t korlátozni, és akkor ahelyett. Persze globálisan érdemes lehet a többi játék miatt, de a reflex okán a 2042 nem kéri. A Vsyncet viszont csóka szerint igen. -
Hedon
tag
Asszem kiöregedtem a PC-ből, hiába a szerelem, ez egyre bonyolultabb
Mindent belőttem, csúszik, mint a takony, de néha akkorákat laggol, hogy nemtom, hová tegyem. Csak nekem? -
bozont
veterán
Nem kell túlbonyolítani. Ha van valamilyen G-/Freesync monitorod akkor limitálod az fps-t kicsit a maximum képfrissítés alá (én -5-öt állítok általában) és kész. V-syncet kerülni kell messziről, már elavult technológia. Az hogy honnan korlátozod az fps-t igazából mindegy, ha van is valami késleltetésbeli különbség az minimális, az emberek nagy része nem fogja látni a különbséget (én sem).
-
Pro!Petya
addikt
cpu/gpu? felbontás - részletesség? Monitor?
Szerintem nálad máshol lesz probléma nem a szinkronnal.
Nv-nél hagyd hogy dolgozzon a Gsync , vsync nélkül.
Radeonnál meg freesync ugyanúgy, vsync nélkül.
Freesync-es monitor Nv vga-val is menjen a Gsync, vsync nélkül.
Azért sem jó a Vsync mert ha meg kiesel a Gsync/Freesync tartományból akkor ott már csak az dolgozik amitől simán érezheted az átmeneteknél "csúszósnak"..
Alapesetben a legjobb ha a játékban lehetne fps cap-et állítani de mivel ez egy hulladék tákolmány nem hogy az, de még az msi ab/rtss sem múxik. Így marad a nv paneles megoldás.[ Szerkesztve ]
-
Hedon
tag
válasz Pro!Petya #17929 üzenetére
A "csúszikot" arra értettem, hogy sima a játék az esetek 99%-ban, de időnként akad egy nagyot. De nem csak a 2042, hanem pl a forza motorsport 7 is. És ez valóban nem vsync probléma, mert anélkül is csinálja. 7700K, 1080 8GB, 16 GB RAM, KINGSTON SNV2S1000G SSD, 700W CHIEFTEC.
Gyanús lehet a táp, az alaplap, a VGA, a VGA driver, az új SSD, a windows és a 2042, mint gyenge láncszem
Szerk: 1080p, Medium a BF 2042 esetében, Freesync, 75 HZ, 73FPS NVCP, LLM ON (jelenleg, korábban Ultra), Vsync ON (Jelenleg, korábban Off), 3-mas puffer tiltva, GameOn: Reflex ON+boost, Vsync OFF, Fullscreen.
Ennyit még nem dolgoztam egy játékért. Vígasztal, hogy 4090 felhasználóknál súlyosabb gondok vannak a fórumok szerint[ Szerkesztve ]
-
-
IntelKiller7
veterán
Update 6.2 jovo het kedden. Patchlist holnap.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
bul07
nagyúr
válasz IntelKiller7 #17942 üzenetére
Na mit vesznek ki
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
@rglaaf
veterán
válasz CptAdamica #17944 üzenetére
Lis is kap nerfet mivel szerintük túl domináns a air játművek ellen
PSN:BiZzare_0 ️
-
bul07
nagyúr
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
- = Zk = -
félisten
le is kell kérni? ...aah, ez már egy elég nyomorúság, bakker
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Hedon
tag
Black screen?
-
IntelKiller7
veterán
válasz - = Zk = - #17948 üzenetére
Igen, mivel sok embernel nem mukodott a belepsz, es megadja funkcio.
Altalaban 1 meccs utan adta meg. Igy azert egyszerubb.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs