- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
senior tag
-
KillBorn
senior tag
válasz pandras83 #17151 üzenetére
Na mentem pár kört gyorsabban tölt be, lehetne gyorsabb😄 de elégedett vagyok. A beállított részletességgel (ultra) jelennek meg a textúrák és a járművek is már a kör elejétől kezdve. Eltűnt a textura pop-in, és a szögletes lövegtornyok sem menet közben váltanak részletesebbre.
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
Dtomka
veterán
Ejj de elba... dott ez aj játék is. Gyúlnék, a csalók, hogy szár..on le a kezük, TDM -ben muszáj megmutatni nekik, hogy... lealázzák azokat akik tisztességesen játszanának. Dö...jön meg az összes, ro... dék, fé...eg csaló!
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dtomka #17155 üzenetére
miko én írtam effélét, kaptam az ívet.. .feltettem egy kérdést rá, azóta semmi
hát E van
tökéletesen egyetértek... és akkor kalkuláld bele azt is, hogy mi van ha nem csal a másik, csak annyira low grafikán játszik, hogy előnyt szerez ezáltal...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
IntelKiller7
veterán
válasz - = Zk = - #17156 üzenetére
Azt te is megteheted.
Anno DayZ-ben pl mindenki ugy pvp-zett kb, hogy a fu texturat kitoroltek a fileok kozul.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
- = Zk = -
félisten
válasz IntelKiller7 #17157 üzenetére
megtehetném, igen...
igen meg vmi PUBG-ben is volt efféle a fűvel.. ... pff" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Dtomka
veterán
válasz - = Zk = - #17156 üzenetére
Nagyon bosszantó, hogy semmi védelem nincsen a játékban. Az ha valaki low grafikán játszik előnyt szerez, bár az még nem csalás csak kihasználja a játék beállításait. Ilyen volt a BF V -ben is. Láttam olyan videót a buzamezős pályán az emberek hasaltak és a low grafika által simán lehetett őket látni.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dtomka #17159 üzenetére
hátigen...
120% egyetértek...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
fornettisuti
veterán
válasz Dtomka #17159 üzenetére
A low grafika mindenki számára elérhető a játék adta legális lehetőség, amit vagy használ valaki vagy nem.
Akinek gyengébb gépe van, az is ultra grafikán játszon vagy mi?iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
- = Zk = -
félisten
válasz fornettisuti #17161 üzenetére
ezzel nincs baj.. csak "talán azzal", hogy ez "alapból" előnyt jelent... nem kis előnyt, valljuk be...
tehát nem azt ostorozom, aki ezt használja, gépétől független...hanem, hogy ezt nem lehet másképp megoldani dev szinten..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Dtomka
veterán
válasz fornettisuti #17161 üzenetére
Tudom persze, és nem is zavar ha valaki high end gépen lowon játszik. Mindenki úgy állítja be ahogy neki tetszik.
Nekem amikor gyengébb gépem volt akkor is törekedtem az ULTRA fele a módosításokat elvégezni. Bár ULTRA & High között sokszor alig van különbség. Én úgy vagyok vele, hogy ha már luxus lassan vga-t és gépet fejleszteni akkor a játék grafikája "szép" legyen. -
fornettisuti
veterán
válasz - = Zk = - #17162 üzenetére
Leírtam, miért nem lehet előnynek nevezni, minden más egyéni preferencia kérdése.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
ƵøŁĭ
veterán
Srácok a 6. szezon lesz utolsó?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
voodoo98
addikt
A legujabb BF-ről lehet mar tudni vmit? Milyen set? Mikorra varhato (akar ev/negyedév szinten)? Stb
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Topikgazda
-
voodoo98
addikt
válasz FollowTheORI #17169 üzenetére
ok
Annyit tudok, ha állítólag "hamarosan" lesz vmi infó és 2024 előtt nem jön, tehát valóban semmitGangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
3L1T3
addikt
végre költöztem így nem 3mbit/s nettel kellett megkukkantanom , hogy jelenleg milyen a játék...
Hatalmas kár, hogy nem ilyen állapotban jelent meg. Hát ez ég és föld. Konkrétan ez így ebben a formában inkább egy BATTLEFIELD.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Lendova
őstag
válasz pRoject22 #17172 üzenetére
Ó, dehogynem.
Akkor is sok hiszti lenne, ha sokkal inkább a BF 4 nyomát követné, ilyenek a mai gamerek.
Engem most már 90%-ban a playerek tudnak csak felhúzni, ez számomra az ultimate indikátor arra, hogy a játék már jó állapotban van. A másik ilyen, hogy a korábban szinte nem létező cheaterek is megjelentek.All fiat goes to zero.
-
bul07
nagyúr
Valami frissítést töltött le
Hogy mennyi nyomorult csaló van félelmetes
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
- = Zk = -
félisten
Ugyehogyugye?!... ezzè vált a PvP..
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
BandiHUN
veterán
válasz Dtomka #17176 üzenetére
Most elég rossz a helyzet. Lehetetlen távokról oneshotolnak nevetségesen, de ilyen puff meghaltál 1 golyótól, és nem fejes. ENNYI thermalos nincs, recon drónnal karöltve. És persze simán kiszúrnak bújkálva pályaszélén, erdőben, egyedül, stb. Ez a simában.
HC szeróra járok, 1600% sebzés, stb, no spot, hát olyan ott nincs, pedig akad bőven thermalos, mert ott nem hátrány. De gondolom az admin kiszórja, aki olyan. 128-as szeró, de mindig queue van...
Sima Breaktrough meg mintha a top100 állna a másik oldalon
Mondjuk mostanában tolok 1-1 coop meccset is, hogy haladjak, még csak lvl 58 van meg. Az is poén, unlockolgattam ezt-azt, amit kb. lehetetlen normálban/kiidegel csak. Az meg, hogy csak PP29+Avancys, az nem műfaj. Az állandó supportot is kicsit meguntam. Jármű szuper, vannak járművezős szerók, bár a kisheli még nem egy Airwolf a kezem alatt[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Sz. Géza
aktív tag
A szúró/vágó/ütő-fegyvereknél ugyanannyi idő (animációval együtt) mindegyiknek amíg megölünk vele valakit, vagy van különbség?
Tehát van-e köztük olyan amelyik gyorsabb esetleg mint a többi?
Még nem tudtam kitapasztalni. -
IntelKiller7
veterán
Hetfoig!
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Topikgazda
válasz Sz. Géza #17178 üzenetére
Szerintem van különbség köztük időben.
Legalábbis érezhető az animációk között.Mondjuk remélem nem csak placebo.
van ilyen reddit is:
https://www.reddit.com/r/battlefield2042/comments/xwcz5g/i_counted_the_time_for_each_takedown_the_normal/[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
CptAdamica
veterán
-
IntelKiller7
veterán
válasz CptAdamica #17181 üzenetére
Aki most kezdi, annak jol jon.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
- = Zk = -
félisten
én a close quarters, infantry only mapokat, modokat hiányolom folyamatosan...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
lofagi
addikt
Az a baj,H csak az új embereknek kedveznek ezekkel. Akik már itt vannak ezer éve azok semmi bónuszt nem kapnak.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Dtomka
veterán
Ejj ezek a csalók szétcseszik a játékot. Van nekünk 2 topicgazdánk. Nem tudnának valamit tenni az ügy érdekében? Azért jó páran vagyunk már itt a PH-n. Hivatalos levelet írni, az illetékeseknek? Ez egy ötlet, a többi nem rajtam múlik. Azért, hogy a köv. részben már ne érvényesüljenek büntetlenül.
Köszi, annak aki egyetért. -
Topikgazda
-
Dtomka
veterán
válasz FollowTheORI #17187 üzenetére
Kár
A reportok jó pár éve ... sem érnek, és a levelek sem. Ezért gondoltam, hogy ha az ország egyik legrégibbl\egnagyobb IT\Gamer oldala a gémerek élére állna akkor arra már felfigyelnének és tennének is valamit.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz pRoject22 #17189 üzenetére
pedig vígan megmenthető lenne a gém... vagyis "élhetőbb"... 1-2 dolgot kellene csak belepakolni és jóidő
-
pRoject22
őstag
válasz - = Zk = - #17190 üzenetére
Szerintem maga a játék már rendben van, de mivel pénzt nem termel...
¯\_(ツ)_/¯
-
pandras83
senior tag
válasz - = Zk = - #17190 üzenetére
Legacy mapokat a népnek! Gulf of Oman, Karkand es a többi klasszik térkép (egybenyitva mint a Warzoneban) 128 játékossal. Nem tudom mit akarnak még, de ezek nélkül aligha hozzák meg a kedvet a BF élményhez, amit állítólag a köv. részben szeretnének újraéleszteni.
Cyberfuck Patchrunner
-
CptAdamica
veterán
Amúgy hihetetlen mélységekben van még mind a játék, mostanában állandó sárga szerver ikonok, lagok, be nem töltő textúra/kiegészítő képek, csapattársak az összegző alatt, villódzó haj, kör végén még mindig fekete képernyő előfordul...
Megyen!
-
pRoject22
őstag
válasz pandras83 #17192 üzenetére
Elég sok új embert vettek fel, illetve nem tudni ,hogy mennyit csoportosítottak már át az új rész fejlesztéséhez, nem mondom ,hogy biztos tanultak a hibákból de talán kellene majd adni nekik plusz 1 évet akár vagy nem irányt váltani félúton és akkor lehet ,hogy nem bughalmaz relase lesz.
Ami biztos; trailerből jók szóval arra nem kell adni, béta gameplay fog számítani csak szvsz
¯\_(ツ)_/¯
-
lofagi
addikt
válasz Dtomka #17188 üzenetére
Open Letter to DICE - Our Plea for the Cheater Apocalypse
Dear DICE,
We hope this letter finds you well, amidst the chaos and carnage of Battlefield 2042. We, the humble and often defeated warriors of the battlefield, felt compelled to address an issue that has been plaguing our gaming utopia - the ever-elusive cheaters.First and foremost, let us express our unwavering gratitude for your valiant efforts in attempting to combat these cunning creatures. We understand that it's like trying to herd cats, except the cats have wall hacks and an aimbot. We salute your dedication!
As a community, we've gathered here, not because we think our small voice can make a significant difference, but because we believe in the power of collective therapy. We share stories of defeat, we vent our frustrations, and we chuckle at the audacity of some cheaters who think they can outsmart our cherished game developers.
In the spirit of camaraderie, we've decided to put pen to paper (well, metaphorically) and express our heartfelt plea: please, DICE, grant us a weapon to combat these rogue agents. Perhaps a "Cheater-seeking missile" or a "Ban-hammer of Justice." We trust your creative minds to come up with something fitting.We understand that you have the Herculean task of keeping our beloved game fair and fun. While we may jest about our "solutions," rest assured, we're aware that the battle against cheaters is far more complicated. We admire your tireless efforts, even if they sometimes feel like a game of whack-a-mole.
Here's to hoping that one day, the cheaters will meet their match and that they shall know the fear of a community united against them. Until then, we'll continue our epic battles, fight the good fight, and share our war stories in this quaint corner of the internet.
Sincerely,
The Battlefield 2042 Warriors - Where Victory Lies in the LaughterEgy ilyen jó lesz?
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Topikgazda
válasz lofagi #17196 üzenetére
ChatGPT?
Hiányolom "a szankciók nem működnek a csíterek ellen" részt... "Mimagyarok üzenjük", akkor lenne az igazi, amire a migrás simogató libsi svédek végre lépnének ...
(természetesen viccelek még mielőtt valaki tényleg komolyan venné, hogy így gondolom)
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Topikgazda
A csalók tömegesebb megjelenése amúgy együtt jár az ázsiai játékosok tömegesebb belépésével (szerintem). Amihez tippem szerint az kell, hogy a játék mindennél olcsóbb legyen, vagy ingyen... és a hozzá szükséges hardver is olcsó/tömegesen elérhető legyen náluk.
A BF1 és BFV esetén is az a valóság a statisztikák alapján, hogy már bőven az ázsiai játékosok viszik a hátukon a dolgot számban. Azért annyival több a csaló is, mert náluk ez sokkal elterjedtebb.
Steam szerint így áll most a 3 játék (ezek csak PC adatok).
Nehéz megmondani mi a tényleges 2042 állomány, mert úgynézki a steamstat meg a tracker is csal, vagy lehet a steamstat is bevesz tracker adtatokat 1 és V esetén, míg 2042 esetén ezt nem tudják megtenni, mert nem elérhető az adat.Azért furcsa, mert a steamstat szinte pontosan egyezik a tracker stattal az 1 és a V esetén, míg 2042 esetén nem tudjuk.
BFV esetén ez a 15-17 ezer napi játékos:
Amiből európa és észak amerika csak ennyi 3-4 ezer max:
BF1 dettó:
Szóval nehéz megmondani hányan tolják a 2042-őt.
De ami biztosan látszik, hogy a másik kettő már csak az ázsiaiak miatt tűnik többnek, és ebből adódik ott a csalók "hemzsegése" is az utóbbi év(ekben) már.Nagyon valószínű a vége felé a 2042 is erre a sorsra jut majd, ahogy bekövetkezik (ha bekövetkezik) a korábban említet olcsósodás és elérhetőség számukra is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest