- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Monitor hiba topik
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laposonly11
senior tag
Igen psziho izé, főleg ha új szerverre mész ugye új emberek, új játékmenet és mire rááll az agyad a játémenetre azért az első 10 percben szívás szokott lenni! Anno bírtam a BF3on japán szervereket, nem éppen rambók inkább félénken bénák, viszont annyira csapat játékosok, hogy mondani sem kellett nekik hogy kinek mi a dolga, hiszen kiskoruk óta beléjük van verve a hangya szellem(sőt szerintem már a génjeikben van)! Egy "EU" tagnak meg aztán ordíthatsz a mikibe hogy mit csináljon, lazán kinyögi hogy "nem nincs kedve, baCCódj meg csapatkapitány"! Én is megígértem magamnak BF3 metro után hogy soha többé csőharc, klausztrofóbia meg minden, erre vazze annyi op lockert nyomtam hogy már szégyellem magam!
Ordo est anima rerum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest