- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Ez a Chainlink játékmód teljesen rendben van... nagyon bejön.. Kár, hogy csak a DT mapokon lehet játszani.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
kisza25
félisten
válasz laposonly11 #54582 üzenetére
én amire megvan a 7x használom nekem az adja a legjobban, JNG-90 a kedvenc, de sniperezni csak sniper onlyn szoktam, vagy assignmenthez
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Sabre
őstag
válasz afrojack1 #54652 üzenetére
Pontosabb mint az unica, ezt aláírom...amikor megszereztem, előtte kellett x unica kill és az olyan mint a rózsapatronos pisztoly, néha a töltény mint ha ki sem lőnéd eltűnik.... desert eagle pedig iszonyatosan jó, tegnap metron a liftnél reconnal beszorítva kettesével lőttem le vele a rusholókat...
-
marilllyo
veterán
Semmi nem bosszant fel jobban BF-ben mint amikor sqdm-en 2 recon meg egy engineer-el vagyok egy squad-ban. ...
-
-
iMaverick
addikt
válasz Snip3r_HUN #54640 üzenetére
Azért az nem semmi, hogy foregrip is van rajt, meg bipod... A BF4-be ez már nem férne bele...
Szerintem még a gránátvető hiányzik róla, de a lézer is elférne. Na így már op lenne. Jöhet.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
afrojack1
senior tag
chaboyy and azzy! a hangjuk alapján sokkal nyomibnak hittem őket!! nem is tudtam hogy chaboyy-nak családja van.
SC: Herczku_Death
-
zzola
titán
Az ilyenek feltűnően csalnak. A sok szöveg miatt kilépett már az elején, a 43/2 egy kicsit erős szerintem...
Nem értem, ebben mi a jó, hogy nem tisztességes módon tolja valaki? Saját magának hazudik...[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz v!ct0y #54669 üzenetére
10 perc alatt a 43/2 elég urban legend (ahogy Kisza mondaná)...
Hát nálam rosszabb játékos nem sok lehet...De aztán lehet csak nekem szúrt szemet, nyilván mindig azok sírnak, akik bénák.
(#54670) G4ula84
Jó lenne, de sajnos nincsen ilyen stat szerintem...[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz Gyula84 #54670 üzenetére
Hát pl egy jobb squad SQDM-en vagy Domin ha együtt mozog...ott úgyis az egész brigád assault. Non-stop rángatják fel egymást. Most is voltam egy sqdm körön. Srác 22-1 el nyomult. Ha tovább tart...simán lehet 40-3 vagy jobb. Pedig nem csalt...csak együtt mozogtak...és 4-et egyben már nehéz lelőni. 1 mindig maradt aki túlélte és felcibálta a többit.
[ Szerkesztve ]
-
r00r1
aktív tag
Én is szoktam sírni, elég sokszor van úgy, hogy semmi sem akar összejönni. Nem adja a fejeseket, 0-7 az arány, stb.
Olyankor lemegyek egyet cigizni, esetleg iszok egy sert. Utána, hogy lehiggadtam, kezdem előről. Biztos ez is olyan pszicho-izéOp Lockeren az igazi művészet, amikor beáll a két csapat...na onnan előre nyomulni.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
Mennyi most a plafon lvl, 125?
nem kötelező megadni
-
laposonly11
senior tag
Nem majd a te kedvedért nyílpuskával megyek, főleg amikor már mindenki m16 al rohangált, egyébként TDm en a konténerek közt az m5k val daráltam hiába kicsi, gyenge, nagy távra ráz viszont olyan tűzereje van hogy csak na, csak későn fedeztem fel ezért is van csak a 4. helyen!
Ordo est anima rerum.
-
laposonly11
senior tag
Igen psziho izé, főleg ha új szerverre mész ugye új emberek, új játékmenet és mire rááll az agyad a játémenetre azért az első 10 percben szívás szokott lenni! Anno bírtam a BF3on japán szervereket, nem éppen rambók inkább félénken bénák, viszont annyira csapat játékosok, hogy mondani sem kellett nekik hogy kinek mi a dolga, hiszen kiskoruk óta beléjük van verve a hangya szellem(sőt szerintem már a génjeikben van)! Egy "EU" tagnak meg aztán ordíthatsz a mikibe hogy mit csináljon, lazán kinyögi hogy "nem nincs kedve, baCCódj meg csapatkapitány"! Én is megígértem magamnak BF3 metro után hogy soha többé csőharc, klausztrofóbia meg minden, erre vazze annyi op lockert nyomtam hogy már szégyellem magam!
Ordo est anima rerum.
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Most lettem Premium User és kérdésem lenne, hogy pontosan mit kell tennem, hogy feloldjam pl az UCAV-ot vagy az AA Mine-t?
Mit kell megcsinálni pontosan?
Előre is köszi!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Daffchy #54685 üzenetére
Assignmenteket nézted?
Death from Below
Reach rank 10
Naval StrikeAward requirements
PDW ribbon x3
Destroy 5 attack air vehicles with Rocket LaunchersReward
AA MINEEyes in the Sky
Reach rank 10
China RisingAward requirements
Air Superiority ribbon x1
Jet Fighter ribbon x3Reward
UCAV[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Daffchy
őstag
válasz Bjørgersson #54686 üzenetére
Jó oké, ahogy leírtam megtaláltam, láma voltam bocs!
lama_lamm: Bocs, bocs...
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Atla
senior tag
Összefoglalót nem tudom megnyitni telefonról.Magyar szervereket linkeljetek már légyszíves.mert az Iram,meg a GyalogGaloppon kívül mindegyik eltűnt.
-
laposonly11
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #54693 üzenetére
És az Überfuckin'deathstardestrtoyerwithdarksideoftheforcesturmführer lesz a 199!
Ordo est anima rerum.
-
r00r1
aktív tag
Na, elkezdtem húzni az M98bravot. Az első benyomások a test rangen kecsegtetők. Alig várom, hogy élesben is kipróbálhassam
[ Szerkesztve ]
-
laposonly11
senior tag
Ha le akarod a statoda húzni röpke 3 óra alatt kb. 80 ponttal akkor csak gyere RUSHolni méghozzá a vesztes noob csapathoz, komolyan mondom ki sem mozdultak a bázisból, amikor már kezdtem a bandámat anyázni akkor kirúgtak a serverről , kár hogy nem bannoltak mert ha mégegygszer erre a szerverre akadok esküszöm a sajátjaimat fogom hátba lőni!!!
Ordo est anima rerum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest